Microsoft Power BI: Et jukseark

Hva er Micrsosoft Power BI? Power BI er Microsofts verktøy for datavisualisering. For mer informasjon, se denne raske oversikten over Power BI.

Big data-revolusjonen fortsetter for alvor og bedrifter fortsetter å generere mer og mer data om alle forretningsinteraksjoner de kan spore. Koble dette sammen med datamengden som nå genereres av enheter og sensorer koblet via tingenes internett, og du begynner å sette pris på det universelle behovet for bedre datavisualisering.

Mer om Big Data

 • Datahåndtering: Et jukseark
 • Hvordan integrere robotprosessautomatisering i big data-prosjekter
 • Programmereren Hadley Wickham utpeker mangfoldet av R-samfunnet
 • Hvordan velge riktige dataanalyseverktøy: 5 trinn

Alle disse genererte dataene må transformeres til handlingskraftig informasjon som beslutningstakere kan bruke. Datavisualiseringer i form av dashbord og rapporter må utvikles og deles i hele bedriften, og krysses avdelingsmessige og noen ganger også internasjonale linjer.

Microsofts Power BI-pakke med datavisualiseringsverktøy er designet for å oppnå transformasjonen av data til nyttig informasjon. Dette juksearket forklarer alt du trenger å vite om Microsofts verktøy for datavisualisering, Power BI. Denne artikkelen er også tilgjengelig som nedlastning, Cheat sheet: Microsoft Power BI (gratis PDF).

Kortfattet sammendrag

 • Hva er Microsoft Power BI? Power BI er et sett med datavisualiseringsverktøy som lar brukere transformere innsamlede data til handlingsrik informasjon for beslutningstakere.
 • Hvorfor betyr Microsoft Power BI noe? I en moderne virksomhet er evnen til å transformere data til noe nyttig avgjørende for den generelle suksessen.
 • Hvem påvirker Microsoft Power BI ? Power BI er et viktig verktøy for enhver bedriftsansatt som prøver å kommunisere informasjon til ledelse, interessenter eller andre beslutningstakere.
 • Når er Microsoft Power BI tilgjengelig? Microsoft Power BI er tilgjengelig nå.
 • Hvordan får jeg Microsoft Power BI? En gratis prøveversjon av Power BI er tilgjengelig for nedlasting fra Microsoft. Office 365-abonnenter har allerede tilgang til Power BI som en del av den generelle pakken med applikasjoner.

Hva er Microsoft Power BI?

Power BI er Microsofts pakke med datavisualiseringsverktøy. Suiten lar brukere transformere data som finnes i og til og med utenfor bedriften. Power BI kan benytte seg av en rekke datakilder, inkludert SQL Server, Excel, Salesforce og Google Analytics.

Fra juni 2019 kan Power BI lett få tilgang til mer enn 100 datakilder, som er oppført i det vanlige koblingsbiblioteket på Microsofts nettsted.

Mark W. Kaelin

I et forsøk på å forenkle og demokratisere bruken av datavisualisering på alle nivåer i en organisasjon, fortsetter Microsoft å legge til nye funksjoner til Power BI, inkludert en oppdatering fra juni 2019 til brukergrensesnittet, ledsaget av integrerte Siri-snarveier for iOS, visuelt nivåfiltrering for dataskiver, og tillegg til en personlig visualiseringsrute.

Utover grensesnittforbedringer har Microsoft også lagt til forbedret tilgang til skybaserte datamaskinfunksjoner, inkludert ressurser til kunstig intelligens gjennom Azure Cognitive Services og Machine Learning. For ytterligere å drive hele virksomheten, datadrevet beslutningstaking, har Microsoft forbedret sine innebygde analysefunksjoner.

Tilleggsressurser

 • Microsoft integrerer Cortana og Power BI i et forsøk på å forenkle analyse av big data (TechRepublic)
 • Datakurasjon tar verdien av big data til et nytt nivå (TechRepublic)
 • AT&T lanserer IoT Starter Kit med $ 99 for å presse innovasjonen til å markedsføre raskere (TechRepublic)
 • Big data: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)

Hvorfor betyr Microsoft Power BI noe?

Evnen til å transformere den enorme mengden data som genereres av forretningsforetak til en form for handlingsrik informasjon som beslutningstakere kan bruke regelmessig, er avgjørende for suksessen til bedriften. Power BI tilbyr verktøy for å transformere rådata til informasjon som kan presenteres i dashbord, dokumenter og rapporter.

Tilleggingen av flere nye funksjoner i Power BI juni 2019-oppdateringen tjener fortsatt Microsofts oppgave å demokratisere datavisualisering på alle nivåer i en organisasjon. Microsoft argumenterer for at mer personlige synspunkter, delte og sertifiserte datasett, og utviklingen av enkel, rask, intuitiv brukeropplevelse i Power BI åpner for flere brukere i bedriften tilgang til fordelene ved datavisualisering og forbedrer flyt av handlingsfull informasjon til mer beslutning. maskin.

Hva er de viktigste konkurrentene til Microsoft Power BI?

Ettersom behovet for informative datavisualiseringer innen virksomheter har økt, har konkurransen også økt. Konseptet med verktøy som tillater demokratisering av dataanalyse og visualisering har skapt et nytt nisjemarked som er nesten uimotståelig.

Fremtredende produkter i dette markedet som konkurrerer direkte med Power BI inkluderer IBM Watson Analytics, Tableau Desktop og Google Analytics. Det er også dusinvis av mindre selskaper som tilbyr spesialiserte datavisualiseringsprodukter, og alle kappes om å ta del fra de største aktørene og hverandre.

Men de er ikke de eneste selskapene som kjemper om dette markedet. Produsentomfattende databaseprogramvareprodusenter som Oracle og SAP er også ute etter å flytte sine store analytiske produkter ned til avdelinger og enkeltpersoner. Disse selskapene prøver å flytte verktøy som en gang var domenet til noen få høyspesialiserte individer ned i organisasjonshierarkiet, noe som skulle bidra til å holde kunder innenfor deres innflytelsesfære.

I 2019 har det vært flere høyprofilerte og høye innsatsfusjoner og anskaffelser som involverer selskaper som spesialiserer seg på datavisualiseringssystemer og programvare. I juni kunngjorde CRM-spesialisten Salesforce at de kjøpte Tableau Software for 15, 7 milliarder dollar på lager. Dette oppkjøpet kommer på høyden av et kunngjort kjøp av BI og analysefirmaet Looker for 2, 6 milliarder dollar av Alphabet, antagelig for Google Cloud Services.

Størrelsen på disse anskaffelsene og sammenslåing indikerer hvor verdifull datavisualiseringsprogramvare og -systemer har blitt for den moderne virksomheten. Microsoft er ikke alene om sin tro på at demokratisering av datavisualiseringsprogramvare og -tjenester på alle nivåer i en organisasjon er en kraftig og lukrativ bestrebelse.

Tilleggsressurser

 • Læring av maskiner kommer til Google Sheets, noe som øker datavisualiseringen for brukere (TechRepublic)
 • Microsoft Power BI bringer store data til de små gutta (TechRepublic)
 • Microsoft ønsker å bringe bedre datavisualisering til bedriften din (TechRepublic)
 • 67% av produsentene investerer i big data og industriell IoT, heter det i ny rapport (TechRepublic)
 • 10 måter big data, analytics og sensorer hjelper bak kulissene (TechRepublic)

Hvem påvirker Microsoft Power BI ?

Alle i et foretak som trenger å formidle informasjon til sin avdeling, ledere, leverandører eller til organisasjonen generelt, kan bruke Power BIs datavisualiseringsverktøy for å få det til. Power BI har en rekke maler for å få til og med den mest teknologiutfordrede brukeren i gang, og Microsoft tilbyr mange gratis opplæringsvideoer som kan bidra til å gjøre nybegynnere til eksperter.

Tilleggsressurser

 • Microsoft legger Datazen og mobilitetsapper til Power BI (TechRepublic)
 • De hotteste nye big data analytics jobbene du trenger å vite (TechRepublic)
 • Hvordan bygge en vellykket datavitenskaperkarriere (gratis PDF) (TechRepublic)
 • Ansettingssett: Microsoft Power BI-utvikler (TechRepublic Premium)
 • Hvor kompleksitet dreper distribusjoner av store data (TechRepublic)

Når er Microsoft Power BI tilgjengelig?

Microsoft Power BI er tilgjengelig nå, og nye funksjoner blir lagt til i pakken med verktøy med jevne mellomrom.

Tilleggsressurser

 • 6 trinn for rikere visualiseringer ved bruk av Alteryx for Microsoft Power BI (TechRepublic Resource Library)
 • 6 myter om big data (TechRepublic)
 • Hemmelighetene for store datasuksess for små bedrifter (TechRepublic)
 • De skjulte fallgruvene i Internet of Things-utvikling (TechRepublic)
 • Tingenes internett og smarte byer: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)

Hvordan får jeg Microsoft Power BI?

Power BI er tilgjengelig på flere forskjellige måter. Det mest åpenbare er som en gratis webtjeneste brukere kan få tilgang til med en standard nettleser. Den gratis tjenesten er begrenset til datakilder og enkel deling av dashbord, og den er begrenset til individuell bruk. Gratis tjenesten er begrenset til 1 GB kapasitet per dag.

Power BI Pro-tjenesten er abonnementsbasert og koster $ 9, 99 per bruker per måned. Pro-versjonen lar brukere få tilgang til alle støttede datakilder og er designet for forretningsbruk. Denne versjonen er begrenset til 10 GB kapasitet per dag.

En desktop-versjon av Power BI er også tilgjengelig for nedlasting. Og bedrifter med store mobile arbeidsstyrker kan bruke den mobile versjonen av Power BI, som er tilgjengelig på Windows 10, Apple iOS og Android-plattformer.

For Office 365-abonnenter er Power BI tilgjengelig uten ekstra kostnad som en del av produktivitetspakken. Brukere med de riktige Office 365-abonnementene og administrative legitimasjonene kan også laste ned en desktop- eller mobilversjon av Power BI til bruk på arbeidsstasjonene eller på deres mobile enheter. Power BI og datakilder administreres på bedriftsnivå, så det kan hende du må be IT-avdelingen din om tilgang.

I juni 2017 ga Microsoft ut Power BI Premium, som er en bedriftsversjon av datavisualiseringsproduktet. Premium-versjonen gjør det mulig å distribuere rapporter og dashboards bredt over en bedrift, og til og med eksternt, uten at publikum krever individuelle lisenser. Denne versjonen av Power BI er skybasert med kapasitet som kan tilpasse seg bruk etter behov. Grunnprisen er $ 625 / måned, men prisene vil sannsynligvis variere for hver bedrift.

Tilleggsressurser

 • Microsofts Power BI Premium leverer funksjoner og bulkrabatter i bedriften (ZDNet)
 • Oppkjøp av Datazen kan bringe Microsoft Power BI til iOS og Android (TechRepublic)
 • Å bygge en bank som kan overraske og glede med Power BI (TechRepublic Resource Library)
 • Lag datavisualiseringer og analyser med Google Fusion Tables (TechRepublic)
 • Microsoft Office 365: Den smarte personens guide (TechRepublic)

Strøm BI 101

Få et godt inntrykk av din karriere ved å lære det grunnleggende om datavisualisering og Microsoft Power BI med disse TechRepublic-artiklene.

 • Hvordan konfigurere en Excel-fil for bruk i Power BI
 • Hvordan lage ditt første Microsoft Power BI-dashbord
 • Slik utnytter du OneDrive for å holde Power BI-dashbordet friskt
 • Slik deler du Power BI-dashbord og rapporter
 • Hvordan laste ned og installere Microsoft Power BI Desktop
 • Hvordan endre standardvisualiseringsformater i Microsoft Power BI

Data, Analytics og AI Nyhetsbrev

Få eksperttips for å mestre grunnleggende grunnleggende analyser av data, og følg med på den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Leveres mandager

Registrer deg i dag

Bilde: Microsoft

Redaktørens notat: Denne artikkelen ble opprinnelig publisert i november 2016.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com