Microsoft, Google og T-Mobile rangerer blant topp 10 for bedriftskultur

Gartner IT-symposium / Xpo 2019: Hvordan Zoom fremmer bedriftskulturendring En stadig økende mobil arbeidsstokk betyr at videokonferanser er viktigere enn noen gang. Slik fordeler det Zooms klienter og egne ansatte.

Tekniske selskaper vant halvparten av plassene på Sammenlignbart 2019 Best Company Culture Awards blant store selskaper og 60% på den lille / mellomstore listen.

Ansatte hos tech-giganter så vel som mindre startups stemte for selskapene sine som et godt sted å jobbe. De topprangerte selskapene rangerte generelt 15-30% høyere i score enn resten av selskapene på nettstedet da ansatte ble spurt spørsmål rundt kjernekulturberegninger.

Topp 10 for store selskaper

De 10 beste plasseringene på den store selskapslisten er alle teknologiselskaper, bortsett fra fire: HR servicespesialist ADP, bemanningsselskapet Insight Global, tannlegepraksisjef Smile Brands og Costco:

 1. Microsoft, Redmond, WA
 2. Zoom videokommunikasjon, San Jose, CA
 3. ADP, Roseland, NJ
 4. Google, Mountain View, CA
 5. HubSpot, Cambridge, MA
 6. Insight Global, Atlanta, GA
 7. Smile Brands, Irvine, CA
 8. Costco, Issaquah, WA
 9. Qualtrics, Provo, UT
 10. T-Mobile, Bellevue, WA

Mange selskaper på listen var som ADP, et teknisk sentralt selskap som betjener en bestemt sektor. Hvis du legger til kantkantene på tech-listen, er techs dominans av kulturkonkurransen enda sterkere. Facebook kom inn på No.31, og Apple var enda lavere på No.42. GoDaddy kom akkurat inn på nr.47.

Rekruttering og ansettelse av topptalenter: En guide for bedriftsledere (gratis PDF)

Hvert selskap har en scorecard-side med detaljer om hvor mange ansatte som stemte og hva de sa om selskapet, samt en kjønnsscore og et mangfoldighetspoeng. Microsoft-ansatte sa at ledergruppen "er visjonær og fremmer risikotaking", og en lenge kundeserviceagent sa: "Jeg jobbet i nesten 30 år her, elsker stedet, det ble bare mye bedre med Satya som administrerende direktør, jeg kan gjøre ytterligere 20 år lett. "

Topp 10 for små og mellomstore selskaper

Tekniske selskaper vant også 60% av plassene i Comparables sin liste over små og mellomstore selskaper med mange software-as-a-service firmaer i blandingen:

 1. Weave HQ, Lehi, UT
 2. Highspot, Seattle, WA
 3. Seismic, San Diego, CA
 4. SalesLoft, Atlanta, GA
 5. Greenhouse Software, Inc. New York, NY
 6. CultureIQ, New York, NY
 7. Oppgradering, San Francisco, CA
 8. Automation Group, Modesto, CA
 9. CollabNet, Alpharetta, GA
 10. Culture Amp, San Francisco, CA

Weave HQ er en pasientkommunikasjonsplattform. CultureIQ og Culture Amp hjelper selskaper å bruke kultur som et konkurransefortrinn i ansettelser. Et medlem av produktgruppen sa at det som gjør henne lykkelig på Culture Amp er "målrettet arbeid og mye autonomi for å finne kreative løsninger med teamet mitt."

Et selskap som tilbyr et helt koblet produkt dukket opp på nr. 11 på den lille / mellomstore listen. Better Place Forests tilbyr et alternativ til en kirkegårdstomt - plass under et redwood-tre for å spre en persons aske. Selskapet kjøper skogkledd jord og selger plass under et bestemt tre som en familie kan bruke som minnested.

Tilsvarende rangerer bedriftskulturen ved å be de ansatte om å rangere arbeidsgiverne sine anonymt. Store selskaper (mer enn 500 ansatte) må ha minst 75 ansatte deltakelse og små / mellomstore bedrifter (færre enn 500 ansatte) trenger 25 deltagere. Ansatte svarte på 50 spørsmål om bedriftskultur, og hvert svar fikk en numerisk poengsum. Ekstra vekt ble gitt til score på selskaper med mer deltakelse fra deres ansattegrunnlag.
Undersøker sammenlignelig kultur og kompensasjon hos amerikanske selskaper.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com