Mikrodatasentre endrer IT-rolle i detaljhandelen på uventede måter

Mikrodatasentre endrer IT-rolle i detaljhandelen på uventede måter. Forhandlere av murstein og mørtel bruker mikrodatasentre for å gi unike kundeopplevelser og konkurrere med giganter på nettet som Amazon, og de benytter seg av IT for å administrere disse oppdragskritiske systemer.

Kevin Brown, visepresident for innovasjon og CTO for IT-divisjonen på Schneider Electric, snakket med TechRepublics seniorforfatter Teena Maddox på Innovation Summit North America i Atlanta og forklarte trinnene virksomheter vil trenge å gjøre for å være konkurransedyktige med Amazon. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

"Trenden vår mot mikrodatasentre som vi ser, er noen ganger vanskelig å få en forståelse av hvorfor dette skjer. Jeg tror det er et godt eksempel, det er veldig tydelig, hva som skjer i detaljhandelen, som vi følger veldig nøye med Det er veldig interessant å se hva gjør detaljistene for å svare Amazon, og overleve mot Amazon, "sa Brown.

Hva er varmt på TechRepublic

  • Hva gjør du hvis du fremdeles kjører Windows 7
  • Python programmeringsspråk: Et jukseark
  • Bilder: De 25 beste produktene fra CES 2020
  • Famous con man Frank Abagnale: Kriminalitet er 4000 ganger enklere i dag

"Det som alle ser ut til å gjøre - på et bredt nivå - øker mengden IT som er i butikkene deres, fordi det er en av måtene de gjør butikkene til en unik opplevelse for kundene som kan" Det repliseres på nettet med Amazon. Hva det betyr er at IT blir viktigere og at de blir mer avhengige av dem. Det blir en misjonskritisk del av deres overlevelse. Så du ser dem se på IT på en mye annen måte enn tidligere, sa han.

"I det siste har du kanskje sett bokstavelig talt hva som pleide å være et kosteskap, og du vil se noen ledninger henge der inne, og noen forbindelser inn i nettverket. Det vil virkelig ikke være akseptabelt lenger hvis du vil være i stand til å drive dette som et kritisk miljø. "

Amazon begrenser listen over kandidatbyer for HQ2 til 20 (ZDNet)

"Det andre som driver industrien er en bekymring for cybersecurity. Vi liker å tenke på det første trinnet i cybersecurity er fysisk sikkerhet. I mange av disse tilfellene har du historisk sett hatt vaktmesteren tilgang til IT-rommet. Det er ikke noe lenger akseptabelt, "sa han.

"Hvis noen kan komme seg inn på IT-nettverket ditt, setter det deg en veldig betydelig risiko. Disse må håndteres mye tettere. Igjen, i tankene våre: hvordan begynner du å ta det vi har som beste praksis i våre største data sentre og aktivere og bruke det? "

"Forhandlerens tilfelle kan være 3000 butikker i et veldig geografisk spredt miljø. Det gir virkelig en interessant utfordring. Måten å tenke på hvorfor, og hva er behovet for mikrodatasentre? Tenk på detaljister som et godt eksempel, om hvordan de bruker mer IT. Det blir mer misjonskritisk. De gjør det, fordi det er forretningskritisk for dem å overleve mot Amazon, "sa Brown.

"Det er virkelig et mye annet sett med verktøy og systemer de trenger, i forhold til hva de hadde tidligere. Så igjen, prøver vi å jobbe med økostruktur for å sikre at vi gjør det mulig og gir dem systemene de trenger for møte utfordringene. "

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com