Markedsføring til Gen Z: Hvordan detaljister når forbrukerne denne høytiden

Markedsføring til Gen Z: Hvordan detaljister når forbrukere denne høytiden sesong TechRepublics Bill Detwiler intervjuer Salesforces Rob Garf, VP for industristrategi og innsikt, på Dreamforce 2019, om hvordan detaljister prøver å nå kjøpere i løpet av høytiden 2019.

På Dreamforce 2019 i San Francisco snakket TechRepublic med Salesforce-visepresident for bransjestrategi og innsikt Rob Garf om ferieshopping-sesongen i 2019, måter selskaper digitalt kan annonsere for forbrukere, påvirkningen sosiale medier og annen hverdagsteknologi har på kjøpsbeslutninger, og hva Salesforce gjør med netthandel og detaljhandelanalyse. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Bill Detwiler: Salesforce samler inn mye data, og noen av disse dataene kan brukes til å analysere trender i personmarkedene. Heldigvis er jeg her med noen som kan snakke med det. Jeg er her med Rob Garf, som er visepresident for strategi og innsikt for detaljhandel og forbruksvarer. Rob, fortell meg litt om din rolle i Salesforce og hvordan det forholder seg til detaljhandel. Vi tenker på Salesforce som et CRM-selskap, som et plattformselskap i disse dager, hvordan forholder det seg til detaljhandel?

Rob Garf: Jeg har den morsomme jobben med å lede et team som er ansvarlig for å holde seg ute i bransjen og forstå hvor markedet går. Det gjør vi gjennom å lytte til kundene, til forbrukerne. Delvis med alle dataene som flyter gjennom plattformen vår, med hvert trykk, med hvert klikk, med hver sveipe, boble vi det opp, og vi kan analysere handleoppførsel, som du refererte for et øyeblikk siden.

Vi forsker også mye. Vi forsker for å virkelig forstå hvor fremtiden for shopping går. Vi tar den informasjonen og bruker den internt for å hjelpe til med å forme og påvirke løsningsretningen vår. Vi overfører det også til kundene våre for å hjelpe dem og virkelig informere hva de skal gjøre i sin virksomhet.

Ansettingssett: Salesforce Developer (TechRepublic Premium)

Bill Detwiler: Hva er noen av trendene som vi forventer å se når vi går inn i høytiden for 2019?

Rob Garf: Vi i Salesforce har kravlet gjennom dataene. Teamet mitt har virkelig sett på dette inne og ute - virkelig bakteppet her, og vi så dette virkelig tidlig - er at vi har seks færre dager mellom høsttakkefest og jul. Mange forbrukere kommer til å våkne fra høsttakkefesten, komme seg ut av sengen og innse, 'Wow, vi må krypre for å gjøre gavekjøp i siste øyeblikk.'

Hva detaljister gjør når de innser dette, prøver de å strekke høytiden på begge sider av det vi kaller "cyberuke." I forkant så du nok allerede når det gjelder, ikke bare flere rabatter ... det har alltid vært dette spillet med rabattkylling mellom forhandleren og shopperen. Men det vi finner er mer nye og kreative måter å tromme opp etterspørselen. Enten det er samarbeid med kjendiser, produkt med begrenset utgave eller flash-salg. Detaljhandel prøver virkelig å skape litt knapphet, og prøver å skape noe eksklusivitet.

Bill Detwiler: Hva med teknologier som mobil, sosiale medier? De har vært enorme innen detaljhandel de siste fem, 10 årene. Hvordan er det i år?

Rob Garf: Bakteppet, først og fremst er digitalt, vi ser og forventer en veldig sterk høytid. 13% her i USA, digital vekst og 15% globalt. Mye av det, som du nettopp har referert til, blir drevet med mobil.

Hvis du tenker på det, er mobiltelefonen fjernkontrollen av hverdagen vår, ikke sant? Vi bruker det hele tiden. Ferien er ikke annerledes - spesielt ikke på Thanksgiving. Du er ferdig med høsttakkefesten, du trenger en liten pause fra familien. Hva gjør du? Du tar frem telefonen din, du blar gjennom tekstene dine, du blar gjennom sosiale feeds, du ser på e-postmeldinger. Du er enten inspirert eller distrahert, uansett hva du vil si det.

På grunn av enkelheten, på grunn av tilgangen, ser vi forbrukere bare handle akkurat der og da. For ditt andre poeng er det vi finner sosialt å spille en nøkkelrolle, spesielt med yngre generasjoner. Ikke bare brukt til inspirasjon og kommunikasjon med sine venner og familier og kolleger, men heller ned trakten for kjøp også. Forskningen vår fant at yngre generasjoner er tre og en halv ganger større sannsynlighet for å faktisk kjøpe på disse tredjepartsdestinasjonene.

Sosialt er en av dem, men også meldingsapper, stemme. For 13-åringen min kan det også være spillkonsoller også. Faktisk, snakk om 13-åringen min, akkurat den siste helgen, gjorde han et kjøp som han lærte om på YouTube gjennom en influencer. Nå eier vi et par sokker. Så det skjer, ikke bare å dra forbrukeren til detaljhandelen, men skyve merkevaren dit forbrukerne er.

Hvordan Sephora utnytter AR og AI til å transformere detaljhandel og hjelpe kunder med å kjøpe kosmetikk (omslagsoversikt PDF) (TechRepublic)

Bill Detwiler: Jeg tror det er et viktig poeng å kanskje utvide videre. Hva bør forhandlere gjøre for å nå de yngre, Gen Z-befolkningen som er, kanskje de ikke kjøper, men som i ditt tilfelle, de påvirker absolutt kjøpet.

Rob Garf: De er, og det er virkelig å skyve merkevaren dit forbrukerne er. Disse yngre generasjonene henger på disse tredjepartsnettstedene. De kommer ikke nødvendigvis til .com-nettstedet.

Imidlertid er digital sterk. Butikken, som jeg gjerne vil komme inn på litt, trives også. Men detaljister trenger virkelig å nå forbrukerne. En taktikk vi finner er sosiale eksklusive tilbud. Jeg vet at det er i utkanten av tradisjonell detaljhandel, men Cadillac - da de introduserte sin nye billinje tidligere i år, ble det bare gjort på sosiale. De gikk bort fra sitt tradisjonelle trykk eller sendte og gikk rett på sosialt. Hvorfor? Det er der forbrukerne henger med og lar seg inspirere.

Bill Detwiler: Det er så viktig. Jeg antar at jeg har hørt fra mange mennesker i detaljhandelen å nå forbrukerne der de er. Og det virker som på mobile enheter, på sosiale, det er der de er. Hva med stemmeassistanse nå for tiden? I økende grad har alle en smart høyttaler i huset, og de ønsker å samhandle med forhandlere, samhandle med teknologi ved hjelp av stemmeassistanse. Hva slags rolle er det å spille i detaljhandel?

Rob Garf: Faktisk har halvparten av amerikanske husstander en Alexa, noe som er ganske forbløffende. Jeg vet det for 10-åringen min, han snakker med det hele tiden. Det er en del av familien vår, hvis du vil, under middagen.

Bill Detwiler: Jeg har to av dem i huset mitt og en Apple HomePod, så ja, jeg forstår det.

Rob Garf: Vi er alle tilkoblet, og bak hver tilkoblet enhet er en forbruker. Selv om vi ikke har knekt koden ennå på den faktiske kjøpsknappen via stemme, blir den absolutt brukt gjennom hele shoppingreisen. Så vi har kunder hos Salesforce som bruker det rundt markedsføring, men også tenker på det for service. Prøver å automatisere noen av de ganske grunnleggende spørsmålene som du vil ringe til et 800-nummer.

Hva er leveringsdatoen for denne forhandleren? Eller, hvor er bestillingen min, eller hvor er den nærmeste butikken? Så jeg oppfordrer seerne til å tenke bredere enn stemmeknappen, men snarere hvordan du kan engasjere deg, kutte den friksjonen, lage noen raskere måter å fjerne den manuelle karakteren til noen av shoppingprosessene. Og stemme er en flott måte å gjøre det på.

Bill Detwiler: Siden vi er her på Dreamforce, la oss snakke om noen av kunngjøringene som blir gitt her på showet. Hvordan forholder de seg til det du gjør med detaljhandelanalyse?

Rob Garf: Det skjer mange gode kunngjøringer her over hele linjen, på tvers av forskjellige bransjer. For detaljhandel handler det om å bringe kundene våre nærmere både kundene og de ansatte. Så vi ser forskjellige nyvinninger, enten det er innen servic sky, markedsføringssky, kommersiell sky, for å virkelig bidra til å bryte ned denne friksjonen, få detaljistene nærmere kundene og få den transaksjonen til å skje. Men det er mer enn bare transaksjon.

Det vi finner ut fra vår forskning er at 83% av forbrukerne sier at opplevelsen er like viktig som produktet. Og det er essensielt i denne dagen med så mye konkurranse, mange digitalt innfødte merker, noen store markedsplasser tar virkelig markedsandeler fra tradisjonelle forhandlere og merker.

Det er viktig å virkelig bevege seg over, i mange tilfeller, hva som er råvareprodukter og virkelig skape den opplevelsen gjennom service, gjennom erfaring i butikken, eller gjennom service og markedsføring også. Men jeg antar, det som får meg mest til å svare direkte på spørsmålet ditt, er AI.

Med Einstein er det virkelig i stand til å ta all informasjonen som en forhandler vet om forbrukeren, enten det er deres profil, deres preferanse, deres shoppingoppførsel, og kunne ta all den informasjonen, koble sammen prikkene og gi en personlig erfaring. Og det er avgjørende når forbrukere leter etter den opplevelsen.

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com