For å gjøre din neste profesjonelle oppdatering på LinkedIn, kan du bli tvunget til å legge til en hashtag

Video: Hvordan LinkedIn bruker AI for å matche jobbsøkere med sysselsettingsmuligheter. TechRepublic fanget opp Hema Raghavan, leder for vekstrelevans hos LinkedIn, om hvordan maskinlæring kan bidra til å matche mennesker med jobber som passer deres interesser og ferdighetssett.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • LinkedIn tester en ny hashtag-funksjon som krever at brukerne inkluderer en hashtag med et hvilket som helst innlegg på siden deres.
  • Det er ikke klart hvor stort LinkedIns hashtag-testbasseng er, men brukere som er involvert har tatt med til Twitter med negative reaksjoner.

LinkedIn begynte nylig å teste en funksjon som krever at brukerne inkluderer en hashtag når de legger ut en oppdatering på det profesjonelle nettverksnettstedet, bekreftet selskapet på Twitter torsdag.

Noen brukere tok til Twitter for å spørre hvorfor de mottok en rød melding som lyder: "Legg til en hashtagg for å fullføre innlegget ditt og få det til de rette personene" når de forsøkte å publisere en oppdatering fra deres personlige sider.

I følge LinkedIn Help Twitter-kontoen "kjører vi en liten test for bedre å forstå verdien av å bruke hashtags i innlegg for å hjelpe medlemmene med å oppdage og delta i relevante samtaler."

Det er ikke klart hvor stor testgruppe for dette eksperimentet er, rapporterte TNW. Brukere ser imidlertid ikke ut til å være fornøyd med endringen.

"Å foreslå hashtags er en ting, å tvinge folk til å bruke dem er litt annerledes og slags beseirer gjenstanden for testen din ..." skrev en bruker på Twitter som svar på LinkedIn Helps forklaring.

LinkedIn har søkt etter måter å øke daglig bruk av plattformen, rapporterte The Wall Street Journal i mars. Fra april 2016 brukte bare 18% av LinkedIn-medlemmene nettstedet daglig, ifølge Pew Research - ned fra 21% året før. Til sammenligning logger 76% av Facebook-medlemmene på minst daglig, fant Pew.

Nettverksstedet har også lansert nye funksjoner for å hjelpe arbeidssøkere. Den ene, "Be om en henvisning", kunngjort i mars, hjelper brukere lettere å finne selskaper der noen de kjenner fungerer, og få en henvisning fra den personen.

Det gjenstår å se om LinkedIn vil ende opp med å kreve hashtags for alle innlegg fra alle brukere, eller om testen vil vise seg mislykket. For nå skal imidlertid bedrifter og profesjonelle brukere begynne å undersøke relevante hashtags i tilfelle de er pålagt å legge dem til.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com