Gjør en nørd fornøyd med vår årlige gaveguide

Jeg planla å åpne dette blogginnlegget med en sitert definisjon av begrepet "nørd", men hvis jeg går etter oppføringene på Wikipedia ser det ut til at det ikke er noen avtalt definisjon; noen definisjoner er gratis, mange er det ikke. Så i stedet vil jeg forklare hva vi mener med nørd når vi bruker begrepet i TechRepublic Geek Gift Guide.

The 2011 TechRepublic Geek Gift Guide er for øyeblikket tilgjengelig i en gratis nedlastbar PDF. Sjekk også ut TechRepublic Geek Gift Guide fra 2011 i galleriformat.

Hos TechRepublic brukes geek som et begrep for kjærlighet og beundring. En nørd er fordypet i informasjonsteknologi. De lever det hver eneste dag. Teknologi rammer inn perspektivet deres for alt, og av natur er nørder interessert i alt teknisk. Geeks lever for å behandle og analysere informasjon; det er hvordan de samhandler med verden - enten det er på jobb eller på lek.

For det meste fokuserer TechRepublic på "på jobben" -delen av informasjonsteknologi, men hvert år tar vi også en nærmere titt på "at play" -delen av et nådes liv med TechRepublic Geek Gift Guide. (Hvis du foretrekker det, kan du se TechRepublic Geek Gift Guide fra 2011 i galleriformat.) I guiden vil du finne anmeldelser og analyse av de siste trender, dingser og leker til fritidsaktiviteter. Imidlertid gjennomføres vurderingene fra et skjevt perspektiv som en ekte farget-i-ullteknologi geek vil sette pris på.

Dette skjeve perspektivet er helhjertet omfavnet av TechRepublic. Det er det vi lever for. Når du leser definisjonen av "geek" ovenfor, vet du at jeg beskriver meg selv, og at jeg beskriver personalet til TechRepublic. Det er grunnen til at vi sprekker åpner, det er grunnen til at gavegjennomgangene våre fokuserer på teknologiens "kulhet" og ikke populariteten til et bestemt varmt leketøy.

Hvis du har en teknisk geek på feriehandlelisten din, er TechRepublic Geek Gift Guide fra 2011 et flott sted å starte forskningen. For som du vet eller snart vil finne ut av det, kan det være vanskelig å handle for noen hvis de har en nerdes følsomhet. For eksempel, kjenner du noen som ønsker en Star Trek uniform badekåpe? Visste du til og med at det var noe slikt? Eller kanskje har du noen på listen din som ønsker å bygge et nytt multimedia-rom - tror du at de vil være interessert i den nyeste trådløse HDMI-teknologien?

2011Republic Geek Gift Guide kan hjelpe deg med å svare på disse spørsmålene og gi deg et generelt veikart over hvor du kan gå for å finne geekvennlige gaver til den spesielle personen på listen din. Bevæpn deg med de beste verktøyene du kan; du vil være glad for at du gjorde det.

Forrige TechRepublic Geek Gift Guides

  • Geek Gaver 2007
  • Geek Gaver 2008
  • Geek Gaver 2009
  • Geek Gaver 2010

Få flere Geek-gaveideer

  • TechRepublics gaveguide til Star Trek-fans
  • TechRepublics gaveguide til Star Wars-fans
  • CNETs guide for helligdager i 2011
  • ZDNet Holiday Tech gaveguide 2011

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com