Major fagforening som tar sikte på å hjelpe organisere teknikere og spillindustriarbeidere

5 mest etterspurte tekniske jobber og ferdigheter Den stadig skiftende teknologibransjen søker alltid topp talent, men disse jobbene er i størst behov for ansatte, ifølge Hired.

Arbeidere i teknologibransjen har kjørt en kamp for å forenes, i stor grad bedt om behandling på arbeidsplassen og visse forretningsavgjørelser fra arbeidsgiverne. Som svar på denne kampen har noen påstått tilbakeslag fra ledelsen.

Nå lanserer en av de største fagforeningene i landet, Communications Workers of America (CWA), et initiativ kalt Kampanjen for å organisere digitale ansatte (CODE-CWA) for å hjelpe ansatte i teknologi og spillindustrien i deres innsats.

Spesiell rapport: IT-jobber i 2020: En leders guide (gratis PDF)

Kampanjen ble offentliggjort av CWA på tirsdag, og er designet for å møte voksende bekymringer blant arbeidstakere rundt deres rettigheter, arbeidsplassforhold og forretningsavgjørelser tatt av arbeidsgivere deres som ser ut til å komme i konflikt med deres uttalte bedriftsverdier og oppfatninger.

Noen av arbeidstakerproblemene og bekymringene som CWA siterer, inkluderer seksuelle overgrep og trakassering, alderisme, ulik lønn, "knasktid" (langvarig overtid og overarbeid), dårlig behandling av kontraktsarbeidere og mangelfullt rasemessig og kjønnsmangfold. Men bekymringene går utover arbeidsplassen.

Teknologiselskaper har tjent fordømmelse over forskjellige forretningsavgjørelser som kritikere sier fokuserer på lønnsomhet på bekostning av etikk og integritet. Selv om flere teknologifirmaer har vært gjenstand for kritikk, er Google et selskap som har vært jevnlig i tvers.

"Ikke vær ond, " var et motto søkegiganten en gang brukte gjennom sin oppførselsregler som en måte å minne de ansatte på å oppføre seg på en ansvarlig og etisk måte. Men kontrakter med det amerikanske forsvars- og innvandringsdepartementet og tollhåndhevelse og den nå avbrutt innsatsen for å lage en sensurert søkemotor for Kina har ført til at folk som tidligere sjef for internasjonale forbindelser Ross LaJeunesse hevdet at selskapet har glemt sitt eget motto.

I november i fjor innleverte CWA en klage på Google til National Labour Relations Board, hvor de hevdet at fire ansatte ble sparket for å uttale seg mot selskapet og "engasjere seg i beskyttet arbeidskraftorganisasjon."

Google har hevdet at arbeiderne fikk sparken på grunn av brudd på retningslinjene for datasikkerhet. Men andre teknologiselskaper, inkludert Amazon, Tesla, Uber og Lyft, har også blitt anklaget for å ha forsøkt å kvele fagforeningsaktivitet eller skyte arbeidere som forsøker å forene seg, ifølge Business Insider.

- Bedrifter innen teknologi- og spillindustrien har kommet seg unna med å unngå ansvarlighet altfor lenge, sier CWA-president Chris Shelton i en pressemelding. "Arbeidere i disse bransjene avslører virkeligheten bak retorikken. Dette initiativet vil hjelpe teknikere og spillarbeidere å nå neste nivå i sin innsats for å utøve sin rett til å gå sammen og kreve endring."

For å gå i spissen for initiativet til å organisere, har CWA ansatt to arrangører som de sa er svært erfarne. Basert på vestkysten er Emma Kinema, medgründer av Game Workers Unite (GWU), et nettverk av videospillarbeidere med kapitler over hele verden. Basert på østkysten er Wes McEnany, leder i Kampen for 15-kampanjen, som har tatt til orde for en heving av minstelønnen til 15 dollar.

"Arbeidere i teknologi- og spillindustrien står overfor unike utfordringer, og CWAs ekspertise som tar på seg store selskaper innen teknologi-, media- og telekomsektoren er en stor ressurs ettersom arbeidere bygger ekte kraft for å møte disse utfordringene, " Det sa Kinema i en pressemelding.

"CWA er et medlemsstyrt forbund med et demonstrert engasjement for dristig bevegelsesbygging, engasjement i sosiale spørsmål og progressivt fagdemokrati. Lanseringen av dette nye initiativet markerer et vannskille øyeblikk for arbeidere i tech- og spillindustrien, " la Kinema til.

CWA la til at det har jobbet tett med Game Workers Unite-kapitler og andre arrangører. En gruppe spillarbeidere deltok også på CWAs stevne i august. Initiativet er representert på nettet av et nettsted som heter Kampanjen for å organisere digitale ansatte, som tilbyr informasjon for teknikere og spillindustriarbeidere som vil være med.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com