Leter du etter en ekstern tech-jobb? Her er de 10 stillingene med flest åpninger

Video: 5 måter telekommunikasjon fordeler bedriften din Hvis bedriften din tenker på å implementere en arbeids-fra-hjem-policy, her er fem grunner til at eksternt arbeid er en god idé.

Nesten halvparten av den amerikanske arbeidsstyrken (43%) jobber nå eksternt minst noe av tiden, ifølge en Gallup-undersøkelse fra 2017. Denne fordelen er nok til å inspirere mange ansatte til å forlate sine nåværende stillinger på jakt etter et lignende oppsett: 74% av de nordamerikanske kontorarbeidere sa at de ville si opp jobben sin for å jobbe for et annet selskap som tillot dem å jobbe hjemmefra, selv uten lønn støt, ifølge en Softchoice-rapport.

Med teknologi som gjør det mulig å jobbe eksternt, så vel som mangel på dyktige teknologitalenter i mange områder over hele landet, er det fornuftig at flere teknologiposisjoner vil bli helt avsidesliggende. IT- og utviklingsroller er vanligvis innenfor de ti beste karrierefeltene for fleksible og eksterne jobber, ifølge Sara Sutton Fell, grunnlegger og administrerende direktør for FlexJobs og Remote.co. Og ansatte innen datamaskin og matematisk felt jobber eksternt mye oftere enn jevnaldrende, fant en rapport fra FlexJobs og Global Workplace Analytics.

Å legge ut en helt fjern posisjon betyr at selskaper kan kaste et bredere nett for det teknologiske talentet de trenger, og samtidig spare penger på kontorkostnader. For ansatte kan en helt avsidesliggende jobb bety større fleksibilitet og balanse mellom arbeid og liv - men det kommer også med utfordringer inkludert å holde kontakten med medarbeidere og distraksjoner på hjemmekontoret.

Er du interessert i å spore den rette eksterne jobben for deg? Jobbsøkingside identifiserte faktisk de tekniske jobbene med den høyeste prosentandelen av eksterne stillingsannonser i USA, sammen med gjennomsnittlig årslønn for hver rolle.

Her er de 10 mest etterspurte eksterne jobbene, og gjennomsnittlig lønn.

1. Programvareingeniør

$ 101 879

2. Utvikler for full stack

$ 111 945

3. Front-end-utvikler

$ 103 031

4. .NET-utvikler

$ 90 464

5. Ingeniør for utviklingsdrift

$ 120 499

6. Teknisk support

$ 43 591

7. Cloud engineer

$ 119 798

8. Systemadministrator

$ 71 205

9. Android-utvikler

$ 118 060

10. Utvikler på baksiden

$ 121 026

Klikk her for flere tips om hvordan du lander en ekstern tech-jobb og trives i den.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Programvareingeniører er den mest etterspurte eksterne teknologiposisjonen i USA, med en gjennomsnittlig årslønn på $ 101.879. - Faktisk 2018
  • Ekstern full stack-utviklere, frontend-utviklere og .NET-utviklere er også etterspurt. - Faktisk 2018

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com