Tar lokalt ut SAPI hackathon

Fra de første heisbanene forrige helg var det en idé som ledet feltet i SAPI-hackathonet, og det var lokalt.


Eric Bae gir den vinnende banen
(Kreditt: Sensis)

Opprettet av Eric Bae, fokuserer Locationally på å finne det beste stedet for å starte en ny virksomhet. Gå over til demosiden for å se den i aksjon, og skriv inn kafeer for å se en eksempelrapport.

Ikke bare tok Bae hjem investeringene på 10.000 dollar fra oppstartinkubatoren Pollenizer, men han vant også $ 250 for beste heisbane på åpningsdagen - ikke verst for en enmannsvisning. Bae hentet også en pris i SAPIs forrige hackathon i Melbourne i fjor.

"Jeg kom til SAPI-hackathonet med en ide i tankene, og jeg brukte min første lørdag bare på å prøve å bygge en primitiv prototype. Jeg ville se hvordan det skulle vise seg og i det minste få noen tidlige tilbakemeldinger fra mentorene, " sa Bae.

"I løpet av uken brukte jeg omtrent fire eller fem timer på å bygge et minimum levedyktig produkt, som jeg ønsket å vise til venner for ytterligere tilbakemeldinger. Og jeg brukte ytterligere en eller to timer på e-post, eller på telefon for å snakke med forskjellige mennesker om ideen min . Hovedmålet mitt var å validere om det faktisk hadde kommersiell levedyktighet. "

"For øyeblikket er SAPI definitivt en av kjerneområdene i Lokalt, og jeg planlegger å holde meg slik. SAPI er faktisk en av de raskeste API-ene jeg har brukt gjennom årene, og fra utviklerens side er det et stort pluss."

Pollenizers engasjement vil også bli utvidet til Nathan Waters og Tristan Grace, som også fikk påmelding til Pollenizers inkubatorprogram om enn uten den vinnende premieinnsprøytningen. Waters and Grace skapte Yellow Fridge, en Pinterest-inspirert sosial aggregator for restauranter, eller i ikke-oppstartede klisjétermer, et nettsted som viser hvilke restauranter vennene dine liker.

Formatet på hackathon var en interessant modell for splitt-helgen; lagene gikk sammen forrige lørdag og hadde de neste syv dagene til å jobbe med ideene sine før de presenterte finaleplassene i går. Forventet at en rekke lag skulle grøftes i løpet av uken som gikk, var det overraskende å ikke se noe totalt teamtap - bare ett lag ble oppløst, mens restene av det gikk over til en annen idé. Jeg regnet med at deltakerne fremdeles på universitetet ville ha et ben oppe i konkurransen ved å kunne bruke mer tid i løpet av uken, men ble bevist at vinneren var ansatt programvareingeniør.

"Jeg tror dette formatet virkelig utfordret deltakerne, fordi du må være ganske fokusert og motivert, ikke bare for en helg, men i en uke! Og selv om det er en utfordring, tror jeg til slutt, du ser tydeligvis mer polert og modne konsepter / produkter og team ut av det enn et sett med raskt hackede apper, "sa Bae.

"Jeg er en ivrig utvikler / hacker, og jeg tror det spiller en enorm rolle i disse hendelsene. Jeg tror at alle sideprosjektene (uansett hvor dumme de er) virkelig hjalp meg med å skjerpe ferdighetene mine."

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com