LinkedIn interne AI Academy kan være en modell for firmaer som er plaget av mangel på teknisk talent

Video: Hvorfor mangelen på teknisk talent blir verre. Inntent Explore forklarer Raj Mukherjee av faktisk hvorfor ethvert selskap søker teknologisk talent.

Den profesjonelle sosiale nettverksgiganten LinkedIn utnytter kunstig intelligens (AI) i hvert produkt som den skaper for å tilpasse produktet for alle brukere. Imidlertid har selskapet møtt en felles utfordring i sine teknologiske sysler: Mangel på dyktige talent.

For å løse dette problemet kunngjorde selskapet onsdag LinkedIn AI Academy: Et internt opplæringsprogram med mål å lære ingeniører, produktledere og andre ansatte ferdighetene de trenger for å utvikle sterke AI-produkter for brukere.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

AI Academy inkluderer en rekke kurs rettet mot forskjellige stillinger og forretningsbehov, ifølge et blogginnlegg fra LinkedIn. For eksempel vil ingeniører ta et kurs som heter AI200, "Bygge et AI-produkt fra ende til ende", som vil bestå av fem klasser per dag. Det vil også innebære en måneds læretid med selskapets kjerne AI-team, slik at ingeniører kan ta sin nye kunnskap ut i livet.

I mellomtiden vil produktledere og bedriftsledere ta et døgnkurs med dypdykk med fokus på spesifikk kunnskap som er nødvendig for å administrere AI-produkter, sa posten, med mål om å lære hvilke problemer som kan løses ved hjelp av AI, og som ikke kan.

Som bemerket av søsternettstedet ZDNet, blir LinkedIns motivasjon for å lansere AI-akademiet tilbake til Silicon Valley-talentkrigene. Med en mangel på fagarbeidere innen mange teknologiområder, bør selskaper vurdere å se på intern opplæring for å utvikle talentet som trengs for digital transformasjon og andre prosjekter. Noen selskaper har sett på for å trene opp intern IT og andre ansatte for å fylle hull i nettets sikkerhet. Dette kan være en kostnadseffektiv måte å sikre at du utvikler arbeidstakere med riktig kompetanse for ditt spesifikke selskap.

På lignende måte ga Google nylig ut et gratis, 15-timers krasjkurs for maskinlæring som opprinnelig ble utviklet for å trene ansatte. Hvis LinkedIns innsats viser seg å være vellykket, kan det være et bevis på at andre selskaper bør følge etter.

Spesielt, hvis selskapet sliter med å finne talent innen områder med høy etterspørsel som programvareutvikling, cybersecurity og DevOps, kan det være verdt å vurdere å bygge ditt eget treningsprogram, eller ansette en konsulent for å hjelpe deg med det. Dette kan være et spesielt godt valg for selskaper med mindre budsjetter, eller de som ligger i nærheten av store teknologiske knutepunkter.

I LinkedIns program er instruktørene alle AI-eksperter fra LinkedIns kjerne AI-team, bemerket innlegget. Den første gruppen av deltakere fra LinkedIn Engineering fullfører foreløpig kurs. Avhengig av erfaringsnivå, kan det hende noen fullfører programmet med et AI-produkt som er klar til å integreres i teamets produksjonsarbeidsflyt.

LinkedIn planlegger å utvide AI Academy til ansatte som jobber med andre som bruker AI, for eksempel selgere som jobber med tech-klienter, og rekrutterere som jobber med LinkedIn Engineering, ifølge innlegget. Metoden for å demokratisere teknisk kunnskap kan være veldig nyttig i sikkerhet og potensielt redusere risikoen som ikke-tekniske ansatte utgjør.

"Vi prøver ikke å gjøre enhver ingeniør om til en AI-doktorgrad med dette programmet - det ville være umulig, " heter det i innlegget. "I stedet åpner vi AI-verktøykassen for alle ingeniørene våre, slik at de lettere kan integrere AI i det daglige arbeidet."

Kursene vil også omfatte læreplaner om etiske tilnærminger til AI, innlegget bemerket, for eksempel å velge datatrening uten skjevhet.

LinkedIns mål er å skalere AI over hele selskapet, ifølge innlegget. AI Academy vil gi alle ansatte et felles språk med AI-spesialister for å legge til rette for videre samarbeid i rommet. Selskapet vurderer også å gjøre kursene til en del av onboarding-prosessen for alle nyansatte.

De store takeawayene for teknologiledere:
  • LinkedIn lanserte et AI Academy for å lære de ansatte ferdighetene behovet for å utvikle sterke AI-produkter for brukere.
  • Flere selskaper vil kanskje vurdere interne opplæringsprogrammer for å fylle hull i teknologiske talent.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com