Lexar vender tilbake til flash lagringsmarked med 1 TB SDXC-kort for fotografer

CES 2019: Nye lagringsinnovasjoner i SD, SSD og HDD øker hastigheten og tettheten På CES 2019 introduserte produsenter av bærbare flash-minnekort, så vel som solid state og tradisjonelle tallerken harddisker nye produkter som kommer forretningsbrukere og digitale fagpersoner til gode.

På CES 2019 kunngjorde Lexar det første SDXC-kortet med en kapasitet på 1 TB (1024 GB). Den oppdaterte versjonen av Lexar Professional bruker UHS-1-formatet, og er rangert for opptil 95 MB / s lesehastighet og 70 MB / s skrivehastighet, på 1TB-modellen. Det nye SDXC-kortet er rettet mot det profesjonelle markedet - først og fremst fotografer - og gir en prispremie på $ 499, 99 MSRP. Den har også hastighetsvurderinger i klasse 10 og V30 for innspilling av 1080p og 4K video.

Mer fra CES 2019

  • Bilder: Rart, sprøtt og kult tech på CES 2019
  • Bilder: Den beste smarte kontorteknologien på CES 2019
  • Jamie Foxx snakker teknisk under HANDL-lanseringsarrangementet på CES 2019
  • CES 2019: De store trendene for virksomheten (ZDNet Special Feature)

Landemerkeøkningen i lagring er en milepæl for selskapet. "For snart femten år siden kunngjorde Lexar et 1 GB SD ™ -kort. I dag er vi glade for å kunngjøre 1 TB lagringskapasitet i samme praktiske formfaktor, " sa seniormarkedssjef Joey Lopez i en pressemelding. "Når forbrukerne fortsetter å kreve større lagringsplass for kameraene sine, tilbyr kombinasjonen av høyhastighetsytelse og et 1 TB alternativ nå en løsning for innholdsskapere som tar store mengder bilder med høy oppløsning og 4K-video."

Merket ble at Lexar ble kjøpt opp av lagringsteknologiprodusenten Micron Technology i 2006, selv om selskapet kunngjorde planer i juni 2017 om å forlate den flyttbare medielagringsvirksomheten og sette Micron-divisjonen ut for salg. I august samme år ble varemerke- og merkevarerettighetene ervervet av Longsys. Under ledelse av Longsys gikk Lexar inn igjen i markedet i august 2018.

Til tross for det nye eierskapet, har ikke Lexar avviklet den lenge erstattede og teknologisk meningsløse praksisen med å trykke "633x" på SD-kort. Nummereringen brukes til å referere til lesehastigheten på SD-kort i forhold til den originale CD-ROM-stasjonen med en hastighet. Sammenligninger av flash-minne til CD-er var bare et moderat nyttig sammenligningspunkt når flash-minnekort inkludert SD ble introdusert, da mekaniske forskjeller i spinnemedier gjør slike sammenligninger upåklagelige.

I tillegg støtter SDXC-spesifikasjonen maksimalt 2 TB per kort, noe som fører til at SD Association foreslår SD Ultra Capacity-spesifikasjonen i fjor, og gir takhøyde for maksimalt 128 TB per kort.

For andre lagringsmeldinger gjort denne uken, sjekk ut TechRepublics guide til alle de flash-y nye lagringsteknologiene som ble vist frem på CES 2019.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • Lexar introduserte det første SD-kortet med en kapasitet på 1 TB (1024 GB). Det er vurdert til opptil 95 MB / s lesehastighet og 70 MB / s skrivehastighet, på 1 TB modellen.
  • Det nye SDXC-kortet er rettet mot det profesjonelle markedet - først og fremst fotografer - og gir en prispremie på $ 499, 99 MSRP.

Dagens nyeste nyhetsbrev

Hvis du bare kan lese en teknisk historie om dagen, er dette det. Leveres hverdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com