Verdens advokater: Roboter erstatter ikke deg - enda

Dette er de største farene ved kunstig intelligens. Automasjon er en god ting, sier Starmind-medgründer Pascal Kaufmann, men virksomheten er kanskje ikke forberedt på automatisering i masseskala.

ArtificiaI intelligence (AI) kan snart gjøre mange jobber foreldet. Husker du hvor populære en times fotobutikker var på 1980-tallet og inn på midten av 1990-tallet? Det er bare toppen av det tekniske isfjellet, da AI nå ser ut til å skyte for å overta den juridiske verden.

Det britiske baserte advokatsamfunnet bemerket i en studie tidligere i år: "På lengre sikt vil antallet arbeidsplasser i juridisk servicesektor i økende grad bli påvirket av automatisering av juridiske tjenestefunksjoner. Dette kan bety at total sysselsetting innen 2038 innen sektoren kunne være 20% mindre enn den ellers ville vært, med et tap på 78 000 arbeidsplasser - lik 67 000 heltidsjobber - sammenlignet med om produktivitetsveksten fortsatte med dagens hastighet. "

Det juridiske teknologiselskapet InCloudCounsel, som inkorporerer AI som en del av deres juridiske teknologiske løsning, sa at AI ikke erstatter ansatte, men hjelper ansatte til å gjøre en bedre jobb ved å ha rutinemessig juridisk arbeid automatisert, slik at menneskelige ansatte kan fokusere på "høyere- verdi, "mer avkastningsdrevet arbeid.

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Lane Lillquist, administrerende direktør for InCloudCounsel, sa: "Jeg tenker ikke veldig på 'robotadvokater' eller AI, som jeg refererer til det, som å samle inn data. Generelt sett blir AI matet data av folk, både i opplæringen av AI og gjennom bruk av AI. En forsker vil sammenstille et datasett for å trene en AI-modell som de nøye velger for den spesifikke oppgaven de vil at modellen skal kunne utføre. Den modellen strømmer over dataene igjen og igjen når den optimaliserer evnen til å Når en modell er opplært, gir et menneske AI-modellen nye data å gjøre forutsigelser om.

Spesiell rapport: Administrere AI og ML i bedriften (gratis PDF)

Han la til, "AI kan automatisere repeterende oppgaver som tradisjonelt tar store mengder tid for folk å fullføre. Resultatet er at juridisk personell er frigjort til å bruke tiden sin på mer meningsfylt arbeid, og skaper mye mer forretningsverdi for selskapene. "

AI-modeller inneholder betydelige data, og InCloudCounssels modeller varierer fra 50 MB til mer enn 3 GB. "De er bare en mengde tall, " sier hun, "det kan være ganske utfordrende å få innsikt fra."

AI bekymringer

Og det er den nyansen som har advokater over hele landet det gjelder. "Analyse og klientkontakt og domstolopptredener krever en menneskelig berøring, " sier Bridgeport, CT-basert advokat for personskader George P. D'Amico fra Miller, Rosnik, D'Amico, August og Butler.

Advokat Joelle Drucker, eiendomsplanlegging i Beverly Hills, var enig, "Teknologi gjør at advokater kan være mer effektive og kreative; men teknologien i seg selv vil aldri erstatte advokater fordi det menneskelige innslaget av omsorg, medfølelse og talsmann ikke kan oversettes til et datamaskinprogram. advokat og en klient, mellom en advokat og motstående advokat, og mellom en advokat og en dommer, er sammensatt og kan ikke forenkles til en binær kode. "

"Tradisjonelt, " sa Los Angeles-baserte miljø- og insolvensadvokat Alex Fisch, "har teknologisk innovasjon i loven vært drevet av hva store firmaer vil kjøpe. Forbrukere er en ettertanke, og de grunnleggende behovene til mennesker i det sivile samfunn er ikke en faktor i det hele tatt. Det er bekymringsfullt. "

Transformere praksis

Lillquist mener det er en rolle for AI i lovpraksis. "AI vil fortsette å transformere praksis, " sa han. "I stedet for å erstatte jobber, vil det i stedet kreve at advokater utvikler et økende antall ferdigheter for å benytte seg av de nyeste teknologiene og opprettholde et konkurransefortrinn. Disse potensielle endringene er en mulighet for advokater. De vil kunne utnytte AI- aktiverte juridiske teknologiske løsninger som kan hjelpe dem med å fullføre mer arbeid med høyere grad av nøyaktighet, og frigjøre tid til å fokusere på mer meningsfylt arbeid som kan skape større verdi for deres selskaper eller kunder.

"AI vil fortsette å påta seg repeterende oppgaver med økende kompleksitet, spesielt innen datautvinning, som krever at nye systemer bygges for å nøyaktig verdi ut av nye typer data. Advokater vil være ansvarlige for å jobbe med teknologi for å trene det på datasett og lovens nyanser. Dyp juridisk ekspertise kreves for å lage teknologi som med suksess fungerer i det juridiske rommet, og som kunnskapen bor hos mennesker. Vi vil sannsynligvis også se en omdefinering av hva det vil si å være advokat, og hva det vil si å jobbe på en advokatfirma eller som internt rådgiver. "

De etiske utfordringene ved AI: En leders guide (gratis PDF)

Echoing D'amico og Drucker, la Lillquist til, "'menneskelig berøring' er en essensiell del av praktiseringen av loven og vil fortsette å være i overskuelig fremtid. Den kreative tenkningen, verdidommen og målsettingen som ekspertadvokater tilbyr er ikke ' t noe som AI er i stand til å gjøre. AI gir den største fordelen når de er paret med advokater, slik at hver kan spille på egen hånd for å oppnå resultater som ikke er mulig med det ene eller det andre. "

AI har overtatt mange jobber: Produksjons- og leveringsjobber, inkludert, og, i tillegg til samlebåndarbeidere, lastebiler, feltteknikere, call-center-arbeidere, sorterere, dataregistrering, forsikringsselskaper, skatteforberedere, salgsrepresentanter, oversettere, bokførere, regnskapsførere, reisebyråer og fastfood-ansatte (vurder hvor mange automatiske bestillingskiosker som er tilgjengelige nå). Men ikke bekymre deg, det er god plass og behov for menneskelige ansatte.

Selv om det egentlig ikke er noen "løsning" den uunngåelige innhyllingen av robotansatte, anbefaler eksperter at "tilpasningsevne trumfer alt." Bli kjent med hvordan AI på kontoret fungerer, og lær så mye du kan om hvordan teknologien blir integrert i jobben din (og forhåpentligvis ikke overtar).

Men i den juridiske verden "fortsetter lovutøvelsen å gjennomgå digital transformasjon, " sa Lillquist. "Det juridiske rommet vil fortsette å gi en premie på å tiltrekke seg intelligente fagpersoner som besitter sterk kreativ tenkning og verdsetter dømmekompetanse, til og med midt i teknologisk innovasjon. AI kommer ikke til å gi oss svaret på spørsmål som krever verdiverdier. Advokater på inngangsnivå bør ikke være redd for at roboter skal erstatte jobbene sine. De bør imidlertid revurdere hva det vil si å jobbe i den juridiske industrien og hva slags ferdigheter utover tradisjonelle som juridisk resonnement og skriving som kreves for å lykkes i den bransjen. bransjer fortsetter å ta i bruk nye juridiske teknologiske løsninger. Unge advokater bør investere i å forbedre teknologiske ferdigheter for å utfylle deres tradisjonelle juridiske utdanning. "

For mer, sjekk ut tre måter roboter kan støtte menneskelige arbeidere på TechRepublic.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • IT-lederveiledning for dyp læring (TechRepublic)
  • Telemedisin, AI og dyp læring revolusjonerer helsevesenet (TechRepublic nedlasting)
  • Administrere AI og ML i bedriften 2019: Tekniske ledere forventer større problemer enn tidligere IT-prosjekter (TechRepublic Premium)
  • Hva er AI? Alt du trenger å vite om kunstig intelligens (ZDNet)
  • 6 måter å slette deg selv fra internett (CNET)
  • Kunstig intelligens: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: iStockphoto / AndreyPopov

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com