Vet når du jobber på kontoret

Jobber du for tiden med en ekte David Brent? Følg listen vår for å se om du gjør det.

I fjor slo fastkameraten min og jeg meg opp på en kveld for å glede oss over hele to sesonger av Ricky Gervais / ubastardisert versjon av The Office. Vi klarte det knapt gjennom den første sesongen før vi måtte slå den av. Ikke fordi det ikke var morsomt, snarere tvert imot, men samtidig var det veldig deprimerende da det innebar flashbacks til jobber forbi (og i min flat kamerats tilfelle, den nåværende).

Følgende sjekkliste kan derfor brukes til å bestemme om manageren din er en David Brent protégé:

"Det var det hun sa"

Ekte humoristiske mennesker trenger ikke denne retorten fordi de kan komme på noe bedre. Og de gjentar absolutt ikke den samme linjen ad nauseam og pisker den døde hestens bakkebein i støv og fjerner fullstendig den humoren som eksisterte til å begynne med.

High fiving

Se deg rundt, hvor mange mennesker er det som er høyt five hverandre? Med mindre du er på en basketballkamp, ​​bør svaret ikke være noe. De fleste holder dette tallet til null med god grunn - det er bare ikke gjort. Varslingen bør heves til DEFCON 3 hvis nevnte høye fiving skjer i løpet av 30 sekunders ordføringsvindu.

Boss 'beste kamerat

Vet du hvem sjefens beste kamerat er? Har du noen gang sett dem om arbeidsplassen din? Elsker de å fortelle ordspill? Har de vært involvert i innholdsrik high fiving?

Hvis du har gått fire fra fire med dette punktet, kan du begynne å lete etter kameraene - noen der ute kan le av deg akkurat nå.

Overdresset overprofesjonalitet

Denne skapningen vises vanligvis i små selskaper og nystartede selskaper. Det kan lett identifiseres av forkjærligheten for drakt, mens de andre ansatte knapt gir nok innsats for presentasjonen sin til å bruke jeans og sandaler, spesielt når selskapet jobber ut av en garasje.

Møte av sinn

De elsker også å lage omfattende agendaer for møter som ville være mindre enn 10 minutter lange, hvis det ikke var for all agenda-lesing i starten som tar hvert møte overtid. Det er sant at hvis det ikke er skrevet ned har det aldri skjedd, men hvis manageren din begynner å ta minuttene med tilfeldige samtaler i heisen til lunsj - kan det hende du har et problem.

Ledelsesmessig dublespeak

Det er ledelsesmessig dobbeltsvar og så er det ledelsesmessig dobbeltsvar. Hvis uttrykket "XML-brannmur er doublegoodplus-ROI med SQL-investeringer, stat!" kan gli ut av lederens munn når som helst - det er et tegn.

En forkjærlighet for å slippe buzzwords i samtaler uten å kjenne betydningen og konteksten er et sikkert tegn på at noen doblespeak er på vei.

Logikk og forståelse har ingen effekt - det eneste kjente våpenet ser ut til å være en tilbakevendende volley av dobbeltsvar. Men vil du virkelig høres så ille ut som de gjør?

To fingerpistoler med tommelen tapper av runder etter en "vits"

Hvis du ser noen som gjør dette, kan du prøve å stille tilbake rolig.

Hvis du er en manager, og du begynner å bli litt rød bak ørene, husk dette: Kontoret er en komedie, ikke en håndbok. Hvis du får trang til å ta notater i stedet for å le hjertelig, er noe oppe.

På den annen side, hvis du tenkte på din egen manager og du har krysset av for mer enn to poeng enn du har en proto-Brent på hendene. Jeg skulle ønske jeg kunne tilby noen trøstende ord, men det kan jeg ikke.

Du vil se tilbake på det hele en dag og le med en tilhørighet som de fleste ikke kan. Mer enn sannsynlig under noen britiske komedier på ABC.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com