Kindle Fire vs. iPad: Bli med i debatten og stem

De to hotteste tech-gavene denne høytiden vil sannsynligvis være Amazon Kindle Fire og Apple iPad. Tirsdag kl. 14:00 østover på ZDNet skal vi diskutere hvilken av de to som er det bedre nettbrettet. ZDNets Violet Blue vil krangle for Kindle Fire, og jeg vil krangle for iPad (helt klart det bedre alternativet for teknikere og forretningsfolk).

Her er åpningserklæringen min:

IPad-en har kjørt grovskodd over nettbrettmarkedet de siste to årene, til tross for en jevn strøm av utfordrere som prøver å slå den fra abboren. Gå inn på Amazon Kindle Fire, den første virkelige konkurrenten som får noen på Apple til å knekke svette. Amazon kommer til å selge mange Kindle Fire-nettbrett, uten tvil. Det vil ikke selge så mange som Apple, men Kindle Fire's prislapp på $ 200 og solid design vil være nok til å tiltrekke seg mange kjøpere.

Fortsatt er Kindle Fire ikke nettbrettet for teknologer eller forretningsfolk. Det er nettbrettet til bestemoren din, onkel Ted eller 12-åringen din. Det er bra på to ting - å konsumere innhold fra Amazon (bøker, videoer og musikk) og kjøpe produkter fra Amazon. Kindle Fire har ikke og vil ikke ha det utvidede økosystemet til iPad og Branns 7-tommers skjerm - i motsetning til 10-tommers iPad - gjør det mindre til en bærbar PC-erstatning.

Dette er en del av ZDNet-serien, The Great Debate, og slik fungerer det. Moderatoren setter emnet. De to debattantene avgir sine åpningsuttalelser på mandag. På tirsdag samles vi for en live en times diskusjon hvor moderatoren kaster ut spørsmål og debattantene har noen minutter til å svare og svare på hverandres kommentarer. Onsdag avgir debattantene en avsluttende uttalelse, og torsdag avgir moderatoren en endelig dom. I løpet av tiden får publikum muligheten til å stemme på den ene siden av argumentet (og den ene debattanten) eller den andre.

Noen av problemene vi vil diskutere inkluderer:

  • Hva er ulempene med de to enhetene?
  • Hvilke brukere er de to produktene rettet mot?
  • Er 199 dollar Kindle's beste funksjon?
  • Hvilket av de to enhetene er mer "åpne"?

Jeg har vært ganske hard med nettbrett tidligere - spesielt iPad - men for de som vil benytte seg av et nettbrett til både arbeid og lek, er iPad fremdeles et sterkere alternativ enn Kindle Fire, som er utelukkende en Amazon-mediemaskin. I det minste har iPad et dusin eller så nyttige apper som kan gi deg litt produktivitet på nettbrettet.

Kom med i debatten, og send meg en stemme. Jeg kommer til å trenge det. :-)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com