Sentrale strategier for å ansette teknologer i 2020

Hvordan bedrifter kan tiltrekke seg forskjellige kandidater til nett-sikkerhetsjobber På RSA 2019 forklarte Alicia Jessip fra TEKsystems hvorfor det er viktig for sikkerhetsteamene å inkludere kvinner og underrepresenterte minoriteter.

For teknologer er det mer enn bare lønn som trekker dem til en jobb. Årets Dice 2020 Tech-lønnsrapport viser at med en teknisk bransjers arbeidsledighet er på historisk lave nivå, og mange teknikere som er fornøyde med sin nåværende jobb, vil arbeidsgivere måtte finne nye måter å hente nye ansettelser på.

Rapporten bemerket, "2020 er året for bedrifter å oppfylle sine rekrutteringsmål ved å forstå og handle på lønningene og fordelene som teknologer verdsetter." Og det er mye løfte fremover for teknologer, som tjente i gjennomsnitt 94 000 dollar i 2019.

Terningen rapporten så på de største karriere bekymringer angående teknologer og sysselsetting i 2020, og den høyeste prosent (17%) av bekymringene gikk til "stilling eller kontrakt eliminering."

Noen 12% var bekymret for å finne en ny jobb som matchet deres ferdighetssett, og 11% siterte å holde ferdighetene oppdatert og være verdifulle for arbeidsgiverne sine.

Den laveste på bekymringsskalaen, som kom på 1%, var flytting av posisjon, og scoret mindre enn "andre" (2%).

I nye teknologiknutepunkter i USA har teknologirelaterte lønninger økt betydelig, noe som innebærer det lokale behovet for teknologer som spesialiserer seg på en rekke spesifikke plattformer.

"Standard" fordeler, helsetjenester, PTO og matchende 401 (k) fordeler kan ikke være nok til å lokke topp talent og arbeidsgivere trenger å tenke på dette fordi det å tilby "nye" fordeler er tiltalende og det vil hjelpe dem å få hoppet på konkurransen .

Hvordan bygge en vellykket utviklerkarriere (gratis PDF)

Rapporten viser at teknologer er interessert i nye fordeler som refusjon av høyskoleundervisning (som 48% uttrykte interesse for, men bare 25% rapporterer at de mottok den som en fordel), velværeprogrammer (45% uttrykte interesse, opp 6% fra i fjor), fødselspermisjon (45%, opp 11% fra i fjor), og betalte frivillighetsmuligheter (35%, opp 7% fra i fjor).

I tillegg til mer nyanserte fordeler, er fjernarbeid veldig lokkende for teknologer; 61% sa at de ønsker å jobbe eksternt minst halvparten av tiden, men etterspørselen blir ikke oppfylt av arbeidsgivere, siden bare 24% har muligheten til det. Og 16% av de spurte sa det ikke engang var tillatt hos selskapet deres for deres stilling.

Balanse mellom arbeidsliv og virksomhet er i høysetet i mange teknologer, og 40% sa at det var en motivator levert av arbeidsgiveren deres i 2019, med høyere priser enn anerkjennelse (33%), helse- eller pensjonsytelser (31%) og høyere kompensasjon eller forfremmelse (26%). Det var imidlertid antydninger om at teknologer ikke var fornøyd med "balansen" i sin nåværende stilling, og 53% beskrev seg som "utbrent."

Strategier for å forbedre balansen mellom arbeidstaker og arbeidsliv inkluderer

 • Planlegg nedetid - oppmuntre ansatte til å bygge ned nedetid, for eksempel å ta turer og samvær
 • Oppmuntre delegering - la dem delegere og outsource mindre viktige oppgaver
 • Vær fleksibel - 9-til-5-slipingen er passe. Legg vekt på fleksibiliteten din virksomhet tilbyr ansatte, spesielt hvis jobber er oppgaveorienterte. Betydning, hvis de får jobben gjort i tide, skal det ikke ha noe å si når de gjør det (hvis du tillater fjernarbeid eller WFH arbeid hjemmefra).

I 2019 var det mindre sannsynlig at teknologer sa at det var sannsynlig at de ville bytte arbeidsgivere. I 2018 sa 45% at de ville gjøre det, men i 2019 falt det til 38% som svarte positivt på "ja, jeg vil sannsynligvis bytte arbeidsgivere."

I 2018 sa 24% "nei, jeg vil sannsynligvis ikke bytte arbeidsgivere, " men i 2019 valgte 31% av de spurte dette alternativet. Når det gjelder "ikke sikker / vet ikke", var den 30% i både 2018 og 2019.

Og teknologer har solide grunner til å vurdere endring i sysselsetting - for å søke høyere kompensasjon, og 71% sa at det er grunnen til at de ville endre seg. Ytterligere 47% sa at de ville elske å finne bedre arbeidsforhold.

Andre grunner til å gjøre en jobbskifte inkluderer

 • Å søke mer ansvar 32%
 • Mer mulighet til å uttrykke kreativitet 26%
 • Forutser å miste nåværende jobb 20%
 • Kortere pendler 19%
 • Flytting 13%
 • Andre 11%
 • Ønsker å være en del av oppstartkulturen 9%
 • Ønsker å forlate teknologibransjen 2%

Dette antyder at selv om lønn er en av de viktigste grunnene til å skifte arbeidsgivere, er det flere andre hensyn teknologer må ta.

De som er minst motvillige til å forlate sin nåværende ansettelse, konstaterte undersøkelsen, er de som bor i et fremtidig teknisk knutepunkt, for eksempel Atlanta og Denver.

Stillinger i etterspørsel har betydelige lønninger, og lønningene har faktisk økt. De fleste etterspurte jobber er innen datavitenskap - så mye at arbeidsgivere sannsynligvis vil tilpasse fordeler og motivatorer for å bringe dem inn i selskapet sitt.

Rapporten bemerket, "Eksterne faktorer - som en potensiell lavkonjunktur og et valgår - kan også bidra til at flere teknologer ønsker å bo hos sin nåværende arbeidsgiver i frykt for et strammere arbeidsmarked."

"Vi er glade for å dele at årets rapport brakte fram et nytt verktøy for å balansere kravene til teknologisk arbeid, " sa Michelle Marian, CMO for DHI Group, morselskapet til Dice, i rapporten.

"Med over en fjerdedel av teknologer som søker muligheter for å være mer kreative i jobbene sine, kan arbeidsgivere dekke dette behovet ved å tilby spesielle prosjekter og gi teknologer mulighet til å tilnærme seg prosjekter på distinkte og kreative måter, og gi rom for fortsatt innovasjon og i sin tur økt tilfredshet for teknologer."

Arbeidsgivere må oppfylle sine rekrutteringsmål ved å forstå og handle etter lønningene og fordelene teknologene verdsetter.

Se også

 • Hvordan bli utvikler: Et jukseark (TechRepublic)
 • Implementering av DevOps: En guide for IT-proffer (gratis PDF) (TechRepublic)
 • Cheatark for telefonintervju: Programvareutvikler (TechRepublic Premium)
 • Programmeringsspråk: Utviklere avslører mest elskede, mest avsky, hva som lønner seg best (ZDNet)
 • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)
 • Programmeringsspråk og karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)
Bilde: Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com