Bare 12% av selskapene har gått over til moderne IT-verktøy

Hvordan forberede arbeidskraften din for den digitale epoken På MIT CIO-symposiet i 2019 diskuterte Amy DeCastro fra Schneider Electric hvordan HR- og IT-team kan samarbeide for å oppfylle arbeidstakere.

Å følge med i tidene er ikke lett for noen, men en ny undersøkelse fant at et flertall av foretakene setter sin virksomhet i fare ved å holde på aldrende, avskedigede IT-systemer.

IT-administrasjonsselskapet ScienceLogic bestilte en studie fra konsulentfirmaet Forrester, som snakket med mer enn 200 IT-fagpersoner på tvers av en rekke virksomheter og offentlige enheter. Studien, Prevalence Of Legacy Tools Paralyzes Enterprises Evne til Innovasjon, gir et detaljert blikk på hvor treg noen bedrifter har vært med å oppgradere verktøyene sine.

Undersøkelsen fant at 86% av foretakene fremdeles bruker minst ett arv og bare 12% hadde gått over til moderne overvåkingsverktøy.

"Så mange virksomheters IT-økosystemer bruker fremdeles gamle IT-operasjonsverktøy, som er lite utstyrt for utfordringene den digitale transformasjonsreisen bringer. En fersk undersøkelse spådde at digital transformasjon vil eliminere 40% av Fortune 500, og når man sammenligner 1955 med dagens Fortune 500 liste; mindre enn 60 selskaper er igjen, "sa grunnlegger og administrerende direktør for ScienceLogic, Dave Link.

Nesten 40% av de som svarte på undersøkelsen, sa at de fremdeles utelukkende brukte gamle verktøy i hele bedriften. Link definerte "gamle verktøy" som ethvert produkt som er over et tiår gammelt innen arkitektur og drift.

"En gammel plattform er en som tradisjonelt ble bygget for monolitiske systemer som er utbredt i IT-operasjoner designet for lokale installasjoner, " sa Link.

"Disse systemene ble ikke bygget for moderne arkitekturer der IT-arbeidsmengden blir stadig mer forstøvet - spunnet opp / spunnet ned og flyttet rundt - gjennom bruk av virtuelle maskiner, containere, mikroservices og hybrid- og multi-sky-distribusjoner. Til slutt, de "er ikke bygget med programvare som en servicebasert tilbud som er kjernen i designen, " sa Link.

Link la til at moderne verktøy først og fremst var programvare som servicebasert, var distribuerbar i skyen og i andre innstillinger og støttet den nyeste teknologien. Moderne verktøy, sa han, "lignet mer på en plattform enn en hodge-podge av forskjellige produkter." Systemer måtte inkorporere AI og trengte å gi sanntidsdata samt selvrensende verktøy.

Studien fant at bedrifter som bruker disse eldre verktøyene så virkelig arbeidsforstyrrelse og potensielle tap av penger. Disse aldringssystemene forlenget forstyrrelser i tjenesten og førte til dårlig kundeopplevelse. En sjelden gang støttet noen av dem overgangen til hybridmiljøer eller nye applikasjonsarkitekturer.

Heldigvis sa nesten 70% av IT-ledere som snakket med Forrester at bedriftene deres hadde planlagt å oppgradere systemene sine i løpet av de neste 12 månedene.

"Disse virksomhetene begynner å ta spranget for å modernisere IT-miljøet. Imidlertid vil overlevelse kreve et kulturelt skifte i hvordan mennesker og organisasjoner forstår flyten og virkningen av rene data som en del av en bredere strategi mot automatisering, " sa Link.

"Realiteten er at de som ikke har startet, allerede står bak, men det er ikke for sent å fremtidssikre IT-systemene og teamene dine, slik at de kan fokusere på innovative fremskritt for å drive bedriften til markedssuksess."

Link sa at selskaper kunne finne ut om IT-avdelingene deres sto bak den åtte ballen ved å stille noen enkle spørsmål:

  • Gir det nåværende verktøyet deg synlighet på tvers av domener på tjenestenivå i stedet for på enhetsnivå?
  • Kan du samle inn data på tvers av datasenteret som støtter forskjellige leverandører og teknologier for å bygge en datasjø i sanntid?
  • Kan du enkelt feilsøke tjenesteproblemer som krysser applikasjons- og infrastrukturlagene for å komme til hovedårsaken?
  • Er din CMDB (enhetsdatabase) nøyaktig og handlingsfull for å hjelpe deg med feilsøking og hendelseshåndtering?


Hvis du ikke kan svare på noen av disse spørsmålene, kan det være lurt å ringe et møte med IT-avdelingen din. I følge Link er ikke de beste verktøyene nødvendigvis alle skybaserte. De viktigste er å finne verktøy som støtter et heterogent miljø av teknologier, skyer og leverandører.

"Dessuten er selskaper med kun arv som bare har arv, underinvestert i digitale opplevelser og automatisering, noe som betyr at disse virksomhetene ikke bare faller bak i virksomhet - de faller bak mange viktige beregninger for suksess. De er i overlevelsesmodus - selv om de ikke vet det ennå, "sa Link.

"Alarmklokkene ringer. Hvis bedriftsledere virkelig ønsker smidighet, er det viktig å gå over til moderne verktøy og strategier som plasserer dem på banen mot IT-modernisering, synlighet fra ende til ende og til slutt, automatisering. Risikoen for ikke å Dette har aldri vært høyere. De som ikke har begynt, ligger allerede bak. "

Ukens beste nyhetsbrev

Redaktørene våre fremhever TechRepublic-artikler, gallerier og videoer som du absolutt ikke kan gå glipp av for å holde deg oppdatert om de siste IT-nyhetene, innovasjonene og tipsene. fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com