IT ønsker å bruke AI og skyen for å løse problemer, men har ikke tid

AI er viktig for virksomheten, men det er ingen magisk kule Maskininnlæring kan være en svart boks. Før du investerer i AI-teknologier, må du sørge for at du har en klar forståelse av hvordan teknologien kan bidra til å nå dine forretningsmessige mål.

Teknologipersonell er drevet til å lære nye ferdigheter og benytte nye teknologier for å løse forretningsproblemer, men har ofte ikke tid til å gjøre det, ifølge en mandagsrapport fra SolarWinds.

Av de 200 teknologiene som ble undersøkt over hele verden, sa nesten 70% at de svarer på engangsforespørsler fra brukeren daglig, og 51% sa at de svarer på billetter til helpdesk også daglig. Selv om tiden tillater det, har teknologiprofessorer en tendens til å prioritere å forske på nye teknologier som vil være til slutt sluttbrukeren, viser rapporten.

"Dagens teknologikyndige står overfor et enormt ansvarsområde på jobben, fra engangsforespørsler fra brukerne og helpdeskbilletter til forventningen om kontinuerlig teknologiimplementering, " sa Joseph Kim, konserndirektør og administrerende direktør for SolarWinds, i en pressemelding.

Hvis det ble gitt mer tid, utnevnte teknologiprofesjonene de tre nye nye teknologiforutsetningene de ville bruke for å løse utfordringer innen IT-miljøet:

1. AI / maskinlæring / dyp læring: Tekniske proffer sa at de ville bruke disse teknologiene for å avdekke mer handlingsdyktige innsikter for virksomhetsledelse

2. Automasjon: Automasjon gjør repeterbare, manuelle oppgaver raskere og mer effektive, ofte med høyere nøyaktighet

3. Sky: Den offentlige skyen kan tillate teknologiprofiler å skalere arbeidsmengder enkelt og kostnadseffektivt

IT-fagfolk vil fortsette å finpusse ferdighetene sine, men det krever en tidsforpliktelse utenom den tradisjonelle arbeidsdagen, fant rapporten. Hvis det ble gitt en ekstra time på arbeidsdagen, sa teknisk proff at de ville bruke det på å utvikle sine tekniske ferdigheter (41%), forske på nye teknologier (21%) og planlegge eller strategisere fremtidig teknologiinnovasjon i deres IT-miljø (19%).

"I 2017 avslørte vi at teknologipersonell er ryggraden i virksomhetene våre, " sa Kim i utgivelsen. "I år har vi sett denne trenden fortsette, med teknologiprofesser som går utover deres ansvar for å utforske nye teknologier og utdanne seg videre."

De store takeawayene for teknologiledere:

  • 70% av teknikere sa til daglig at de svarer på engangsforespørsler fra brukerne. - SolarWinds, 2018
  • Tekniske proffer kalt AI, automatisering og nettskyen som de tre fremste teknologiene de ville brukt for å hjelpe virksomheten sin hvis de hadde tid til å lære dem. - SolarWinds, 2018

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com