IT-proffe er minst sannsynlige at ansatte slutter på grunn av selskapsledelse

Video: Hvorfor slutter folk tech-jobber? Årsakene spenner fra å bli rekruttert til ikke å like kontormiljøet. Årsaken til nummer én er dårlig behandling.

Mens ledelse er en av de viktigste grunnene til at folk slutter i jobben, peker bare 16% av teknikere på ledelse som deres motivasjonsfaktor for å forlate en stilling, ifølge en Randstad-rapport som ble utgitt onsdag.

Rapporten kartla nesten 9000 ansatte i Storbritannia for å avgjøre hvilke virksomhetssektorer som rapporterte den verste ledelsen. Mens IT-ledere typisk ligger lenger bak enn andre bransjeledere innen myke ferdigheter, hadde de en av de laveste avvisningsratene fra ansatte.

Tips for å bygge og fremme din lederkarriere (gratis PDF) (TechRepublic)

Imens sa 21% av HR-fagfolk at de ville forlate jobben sin på grunn av dårlig ledelse, noe som indikerer at teknologisektoren klarer seg bedre enn HR i ledelse, fant rapporten. Andre næringer med dårlig ledelse inkluderte eiendom og eiendom (29%), olje og gass (29%), sosialt arbeid (27%) og gjestfrihet (26%).

Ruth Jacobs, administrerende direktør i Randstad Business Solutions, sier Ruth Jacobs, administrerende direktør i Randstad Business Solutions, "Å ha feil leder kan gjøre arbeidslivet ditt og mye mindre hyggelig. sa det i en pressemelding. "Mitt råd til HR-fagfolk er at når du skal på jobbintervju, ikke vær redd for å spørre den nye sjefen din direkte hva deres foretrukne lederstil er. Hvordan passer det med din foretrukne stil? Og hvis du har mer enn en intervjuer, se hvordan ansettelsessjefen samhandler med kollegene. "

Betydningen av sterkt lederskap når man tiltrekker seg en ny ansatt, har økt dramatisk siden 2016 - med mer enn 10% - i henhold til en langvarig avstemning fra Randstad, som inneholder mer enn 62 000 fagfolk i Storbritannia.

Fagpersoner på tvers av sektorer slutter i jobben av flere årsaker, inkludert ulik mulighet, utbrenthet eller frakobling og manglende utfordring. Imidlertid er ledelse en av de mest avgjørende faktorene for jobbkandidater og nyansatte, fant rapporten.

For mer kan du sjekke ut fire måter å forhindre at ansatte slutter på TechRepublic.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

Se også

  • IT-budsjettering: Et jukseark (TechRepublic)
  • Cloud providers 2019: En kjøperguide (TechRepublic nedlasting)
  • Retningslinjer: Arbeidsplassetikk (TechRepublic Premium)
  • Tekniske budsjetter 2019: En CXOs guide (ZDNet)
  • 6 måter å slette deg selv fra internett (CNET)
  • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)
  • CXO: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)
Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com