IT-avdelinger gir opp for gjennombruddstiltak i 2019, heter det i rapporten

Video: Hvordan drive forretningsverdi i IT På Midmarket CIO Forum 2017 forklarte Sean Burkett fra Info-Tech Research Group hvordan man bedre kan prioritere IT-initiativer for å imøtekomme forretningsbehov.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Flertallet (57%) av organisasjonene øker IT-budsjettene i 2019, ifølge TEKsystems 'årlige IT Forecast-rapport utgitt på tirsdag. Rapporten kartlegger IT-ledere i alle større næringer for å avgjøre de viktigste spørsmålene og målene som kommer inn i 2019.

Det forventes at IT-budsjettene vil øke, ifølge rapporten. Andelen IT-ledere som øker budsjettene har truffet det høyeste nivået siden 2014, med tidligere år som dyppet nedover. Rapporten indikerer imidlertid at denne forrige nedgangen skyldtes selskaper som satte opp nye tiltak; økningen i utgiftene for 2019 viser at selskaper planlegger å gjennomføre disse planene, ifølge rapporten.

IT-avdelingenes tillit til å støtte nye initiativ skyter opp i 2019, med 64% av IT-lederne som angivelig føler seg positive til deres avdelingers evner. I tillegg er 77% av IT-fagfolk også trygge på sine evner til å tilfredsstille forretningsområdet som går inn i det nye året, ifølge rapporten.

Med denne tilliten til slep, refererer IT-ledere til 2019 som "implementeringsfasen" for nye prosjekter, fant rapporten. Initiativene IT-fagfolk rapporterte som ledende i bevegelsen inkluderer sikkerhet (79%), cloud computing (73%), mobile applikasjoner (71%), smidig og scrum (63%), og big data (58%), ifølge rapporten .

For å gjøre 2019 så nyskapende som mulig sa IT-team at de har som mål å levere nye produkter og tjenester (29%), nye IT-applikasjoner og infrastruktur (33%), mens de fremdeles forbedrer eksisterende produkter (37%). Imidlertid vil disse organisasjonene bare gjøre det hvis de har teknologien som er i stand til å levere slike løsninger, ifølge rapporten.

Noen av de største utfordringene fremover har økt, fant rapporten. Organisasjonsinnretting - med referanse til å nå mål og mål - var den største utfordringen i 2018, og vil forbli den beste utfordringen i 2019 (29%). Styring av IT-prosjektflyt (20%) og effektive IT-ferdigheter (20%) er også blant de viktigste virksomhetsproblemene, noe som betyr at IT-avdelinger må være fokusert på vellykket innledende gjennomføring, i stedet for de senere planleggingsstadier,

Sjekk ut denne Techrepublic-artikkelen for tips om hvordan du kan være en suksessfull IT-leder.

De store takeawayene for teknologiledere:

  • 64% av IT-lederne er trygge på sine teams evner i å utføre forretningsinitiativer som går inn i 2019. - TEKsystems, 2018
  • De største utfordringene for IT-fagfolk i 2019 inkluderer organisatorisk tilpasning (29%), styring (20%) og IT-ferdigheter (20%). - TEKsystems, 2018

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com