Er Verizons iPhone en dealbreaker uten 4G?

Dette er et gjestepost fra Sam Diaz fra TechRepublics søsterside ZDNet. Du kan følge Sam på ZDNet-bloggen hans mellom linjene, eller abonnere på RSS-feeden.

Støvet har ikke en gang lagt seg på Verizon iPhone-arrangementet i New York City, og jeg kan allerede høre stønnene fra teknikere over hele landet: Hva? Ingen LTE for Verizon iPhone?

Det ser ut til å være sant, folkens. IPhone kommer endelig til Verizon Wireless - og bare noen dager etter at Verizon Wireless gjorde et stort plask på CES over underverkene i et lynrask LTE 4G-nettverk, ser det ut til at verdens mest populære smarttelefon ikke kjører på den.

Her er detaljene du trenger å vite: CDMA iPhone for Verizon Wireless vil være tilgjengelig 10. februar, selv om eksisterende kunder kan forhåndsbestille fra og med 3. februar. Prisene er satt til $ 200 for en 16 GB-modell og $ 300 for 32 GB-enhet, og du må signere en to-års kontrakt.

De kaller det iPhone 4 - akkurat som det som er tilgjengelig i AT&T-nettverket nå. Men jeg ser allerede tweets fra folk som kaller det iPhone 4G. La oss ikke forvirre de to, folkens. Dette er en 3G-enhet.

Flere rapporter:
  • Galleri: Verizons nyeste pris: En egen iPhone
  • Verizon Wireless blir offisiell med iPhone 4-tilgjengelighet
  • Live blogg: iPhone kommer til Verizon
  • AT&T: Fem grunner til at himmelen ikke vil falle når iPhone går til Verizon
  • Fire grunner til å ikke skaffe Verizon iPhone
  • Bla gjennom all iPhone-dekning på ZDNet

Sukk. Jeg føler meg veldig "Day Late and Dollar Short" på denne. Hvis Verizon ikke hadde snakket LTE så mye i løpet av CES, kan jeg kanskje være litt mer opptatt av dette. Interessant nok, når Apple blir spurt om hvorfor enheten ikke er 4G, sier Apples Tim Cook at Verizon-kunder har sagt at de vil ha iPhone nå, ikke senere.

Men Verizon-kunder har sagt det i flere år. Plutselig lytter de? Nå? Når vi er inne på et stort skifte i mobile bredbåndsnett? Kan timingen være noe dårligere?

Visstnok vil Apple og Verizon selge millioner av disse enhetene, og folk vil modige vinteren snøstormer være de første i kø for å få en i måneden fra nå. Cook sa ikke så mye om produktets veikart - for eksempel når iPhone 5 med 4G LTE-teknologi kan bli tilgjengelig. Og det kan være nok til å forhindre at noen mennesker hopper fra skipet - enten det er et hopp fra AT&T eller et hopp fra Android - i de første dagene.

Selv om jeg allerede har erklært at jeg vil holde meg tro mot Android - og allerede gleder meg til Thunderbolt på LTE - driver dette ganske mye den endelige spikeren til å nøle noe som måtte dukke opp med dagens nyhetsmelding.

Likevel er det på tide at iPhone-misunnelige Verizon-kunder og AT & T-hater iPhone-eiere over hele landet skal glede seg. Du har det du har bedt om. Det er synd at det du ville ha endret seg siden du først begynte å spørre.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com