Bygger Amazon en Kindle-telefon? Saken mot

Uten noen måte å oppfordre kjøpere til å kjøpe mer i verken den fysiske eller digitale verdenen, ville Amazon være sint på å komme inn på mobilmarkedet, sier silicon.coms Jo Best .

Hvis man skal tro rapporter, jobber Amazon med å lage en mobiltelefon. Hvis det gjør enheten, vil den bli solgt for rundt $ 150 - nær kostpris. Hvis telefonen slipper, vil den være ute på slutten av neste år. Hvis enheten noen gang ser dagens lys, vil det være en fortsettelse av strategien Amazon sparket i gang med Kindle Fire-nettbrettet.

Startet av en analytikerrapport, har dette ryktet blitt utnyttet og dissekert i detalj. Hvordan vil det fungere? Hvor vil det gå? Hva vil den gjøre?

Selvfølgelig, det mest relevante spørsmålet - er dette til og med sannsynlig? - har blitt henvist til diskusjonen om Vauxhall-konferansen.

Er Amazon i ferd med å trykke Brann på en Kindle-telefon? Foto: Amazon

Lykke til å legge Amazon Kindle-telefonen til neste års juleliste - jeg ser bare ikke mobil som et marked Amazon vil ønske eller trenger å komme inn på.

De som har lyst på Kindle-telefonen, peker på sin antatte forgjenger, Kindle Fire-nettbrettet, som et tegn på sannsynligheten. Selv om salget av brannen gir Amazon ingen overskudd, og potensielt til og med gir et tap, forventes nettbrettet å bidra til Amazons bunnlinje gjennom sine nære bånd til det bredere Amazonas økosystem.

Hvis du har en Kindle Fire, går den konvensjonelle visdommen, vil du kjøpe alle slags varer og tjenester fra selskapet som et resultat. Hvor vellykket denne strategien vil være, er selvfølgelig ikke kjent ennå - Brannen startet bare forsendelsen forrige uke.

Brannen lokker deg til å handle hos Amazon i både den digitale og den fysiske verdenen. Digital: Brannen er designet som et medieforbruk-enhet - den har en stor berøringsskjerm i farger, ment for deg å se Amazon-kjøpte filmer på og lese Amazon-kjøpte bøker på. Fysisk: den nettleser-sportslige, wi-fi-tilkoblede ilden leveres med Amazon Prime som standard, noe som betyr at du kan kobles til Amazons forbrukerparadis og bestille en levering til i morgen når og hvor du enn er med noen trykk på berøringsskjermen.

Kan Kindle-telefonen gjøre det samme? Det er usannsynlig.

Enhver Kindle-telefon vil ikke ha de samme fordelene for medieforbruket. Mindre skjermenheter passer best til det som kalles "media snacking" - forbruket av korte klipp og tekstutdrag. De er for å lese artikler og se på tre minutter videoer, ikke for å se en film i full lengde eller for å lese krig og fred .

Hvis Kindle-telefonen sannsynligvis ikke vil bidra til Amazons salg av digitale filmer eller bøker, kan det da ha en rolle å spille i å styrke fysisk salg i stedet?

Alle jeg kjenner, uansett inntekt og nesten uansett alder, har en telefon. Telefoner er generisk maskinvare, en nødvendighet snarere enn en fin å ha. Det samme kan ikke sies om nettbrett.

Etter å ha kjøpt nettbrettet, har Kindle Fire-kjøpere vist seg å ha ...

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com