Bygger Amazon en Kindle-telefon? Saken for

Hvis Amazon virkelig jobber med en smarttelefon, er her noen ideer for hva den måtte ønske å inkludere, sier silicon.com-redaktør Steve Ranger.

Hvis Amazon bygger en smarttelefon, burde det være en telefon som nørder vil elske å hate.

La meg forklare. Det har vært mange spekulasjoner om hvorfor Amazon ville jobbe med en smarttelefon, etter en forskningsnotat fra Citigroup som hevder bøkene-til-sky-giganten utvikler en Android-smarttelefon som skal lanseres i slutten av neste år.

Nyheten har vekket mye debatt om hvorfor Amazon vil ønske å kaste bort tiden sin med å komme inn på et råvaremarked, og det har man allerede hatt med Android-telefoner på. For meg mangler det poenget. En rask titt på Amazons historie illustrerer at selskapet alltid har hatt den store gevinsten i tankene: å hoppe fra bøker til detaljhandel, til cloud computing og nå maskinvare - og det er slik vi trenger å se på smarttelefon ryktene.

Amazons Kindle Fire har bare vært ute en uke, og allerede nå er det det mest etterspurte nettbrettet etter iPadPhoto: Amazon

Ta Amazons nylig utgitte Kindle Fire-nettbrett: til 199 dollar er det veldig mye i budsjettenden av markedet, med spesifikasjoner som passer - ingen kamera, ingen GPS, begrenset lagring. Ingen kamp for noen av de mer avanserte nettbrettene der ute.

Bortsett fra, selvfølgelig, at disse avanserte nettbrettene vil sitte i butikkene og samle støv, mens Kindle Fire selger ved lastebilen.

Fra et nerdete synspunkt som ikke er rettferdig - at det mest smiskende produktet med de beste spesifikasjonene taper noe mindre kraftig - men det er fordi du fokuserer på spesifikasjonene og ignorerer det større problemet.

Amazon - som Apple - vet at forbrukere ikke bryr seg om spesifikasjoner. Geeks bryr seg om spesifikasjoner, og har bedre, raskere prosessorer og de nyeste operativsystemene. Men vanlige forbrukere gjør det ikke - de bryr seg om det praktiske. Det er ikke bra å ha den beste TV-en med den mest fantastiske skjermen og en gullbelagt fjernkontroll, hvis den ikke kan hente noen kanaler.

Det som gjør brannen så attraktiv - bare en uke og det er det mest etterspurte nettbrettet etter iPad, ifølge en rapport - er prisen og økosystemet. Takket være Amazons nettbutikk fylt med digital underholdning, når du kjøper en Fire, har du en brukskasse innebygd. Når forbrukere kjøper en Brann, vet de allerede hva de skal gjøre med det - les bøker, se filmer - og Amazon kan selge deg dem begge.

Så hvis Amazon jobber med en telefon, så vil jeg foreslå at du ikke bør forvente ...

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com