iPad Mini for å ha liten innvirkning på bedriftsmiljøer

Enterprise-teknologeadministratorer trenger ikke være bekymret for den nye Apple iPad Mini. iPad-konkurrenter er imidlertid en annen historie. Enheten vil absolutt være populær. Mange analytikere er enige om at den nye 7, 9-tommers datamaskinen vil blåse det mindre nettbrettmarkedet på vidt gap. I tillegg til potensielt cannibaliserende PC-salg, truer Apples nye iPad Mini øyeblikkelig Amazon Kindle Fire HD og Google Nexus 7-produktlinjene.

Systemer som allerede er på plass

Foretaksadministratorer vil sannsynligvis ikke se stor innvirkning på nettverkene sine. Uansett hvor mange millioner enheter Apple selger, bør retningslinjer som allerede er angående e-postservere, ta med din egen enhet, e-post og Internett-bruk og mobile enheter imøtekomme alle iPad Mini-brukere som ber om å bli med i bedriftsnettverk.

Bedriftsinfrastrukturer bør være godt utstyrt for å støtte iPhones, større iPads, Android-drevne smarttelefoner og lignende enheter som utnytter de samme e-postserverkonfigurasjonene, innstillinger for brannmurporten og personellprosedyrer som nye iPad Minis også vil gjøre. Enhetene kobles til ved hjelp av samme eksisterende teknologi og driftspraksis.

Lite terminaltjenester påvirker

Det er mulig noen brukere vil be om terminaltjenester eller annen ekstern tilgang for nye iPad Minis. Med en 7, 9-tommers skjerm som støtter en oppløsning på 1024x768, er Apples mindre nettbrett (sammenlignet med iPad i full størrelse med Retina Display som måler 9, 7 tommer diagonalt og støtter en oppløsning på 2048x1536) 35 prosent større enn en 7-tommers nettbrett. Det større formatet gir betydelig eiendommer på skjermen som vil gjøre det lettere å navigere på websider og skybaserte apper enn om Apple hadde introdusert mindre 7-tommers skjermer.

Med integrerte Wi-Fi-tilkoblinger og valgfri mobiltelefondatatilkobling vil brukerne finne de mindre enhetene mer bærbare enn iPads i full størrelse, men mye bulkere enn en smarttelefon som lett passer i en jakkelomme. Dermed kan organisasjoner motta noen ekstra forespørsler om ekstern tilkobling, men det er lite sannsynlig at disse forespørslene vil være overveldende.

Minimale konsekvenser for sikkerhet

Med riktig sikkerhet, Internett-bruk og retningslinjer for mobilenheter og prosedyrer som nå er godt slått sammen i de fleste bedriftsmiljøer, skal iPad Minis vise seg å være dekket av eksisterende regler og prosesser implementert for smarttelefoner, bærbare datamaskiner og annet mobilt datautstyr. Lite må trenge å endre operativt for å imøtekomme de nye nettbrettet, som skal utnytte eksterne tørkeevne ved å bruke de samme systemene (OWA for brukere som bruker tilkobling med Microsoft Exchange, for eksempel) på plass for iPhones og iPad i full størrelse. Passkodekrav bør også fortsatt gjelde. IT-avdelinger trenger bare å ta tid for å sikre at brukere som kobler iPad Minis til bedriftsnettverket, forstår at de nye nettbrettene faller inn under samme jurisdiksjon og forskrifter som andre mobile enheter og er korrekt katalogisert for å sikre at organisasjonen fortsetter å spore alt utstyret som er koblet til dets systemer og ressurser.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com