IoT og sikkerhetsutfordringene som teknologiselskaper står overfor

IoT og sikkerhetsutfordringene som teknologiselskaper står overfor Ciscos Michele Guel, Distinguished Engineer og Chief Security Architect, diskuterer IoT og hvordan virksomheter jobber for å sikre IoT-infrastrukturen.

Ciscos Michele Guel snakket med TechRepublic og CNET seniorprodusent Dan Patterson om hvordan selskaper må forsvare seg for fremtiden, men de må også sørge for å håndtere alle "old school" måter å samhandle på. Følgende er et redigert utskrift av intervju.

Dan Patterson: Hva skjer i det stedet du synes er spennende eller nytt og annerledes i forhold til opplevelsen din?

Michele Guel: Fra et rent teknologisk synspunkt?

Dan Patterson: Ja.

Mer om IoT

  • Topp 10 IoT sikkerhetsrisikoer for virksomheter
  • 3 viktigste hemmere for IoT-adopsjon i bedriften
  • Internet of Things-policyen (TechRepublic Premium)
  • For mer om IoT og andre nyvinninger, kan du abonnere på vårt nyhetsbrev fra Next Big Thing.

Michele Guel: Med tingenes internett, som har eksistert en stund, eller sensorer, uansett, mer tilknytning, har vi sett trusselandskapet eksponentielt øke. Hvis du sitter her, kan du ha en sensor i brillene. Vi vet at du har rundt 10 sensorer på klokkene våre. Du kan ha dem i knappene dine, de kan være skoene dine. Her er det mange sensorer. De er sannsynligvis ikke så godt sikret, fordi IoT har noen utfordringsrom. Så eksponentielle trusselandskap øker. Bransjen som helhet lærer hvordan, hvordan sikrer vi IoT, for en, fordi det er fokuset nå. Og Cisco og andre store virksomheter har hatt fokus på det i konsortier om hvordan sikrer vi IoT-infrastruktur. Og så, det er bare ... Ikke at det er mer sammensatt. På en måte er det, men for et par uker siden i september på Grace Hopper var jeg på et panel der temaet vårt var alt som er gammelt er nytt igjen. Angrep som fungerte i Morris Worm-eksperimentet skjer fremdeles i dag, fordi selskaper fremdeles ikke gjør grunnleggende blokkering og takling. Så du må forsvare for fremtiden. Men du må også sørge for at du håndterer alle de gamle måtene å samhandle på.

Så for meg er det ikke at spillet endrer seg så mye. Det er som om det er flere ting som er koblet sammen. Og nå som du legger til, men du vil kalle det, maskinlæring, AI, naturlig språkbehandling. Det er mye mer data som vi trenger å bekymre oss for. Og du legger til de nyere teknologiene som blockchain og alle personvernproblemene. Det er kompleksitet ved å blande dem alle sammen. Og slik jeg ser på det, mange interessante problemer å løse, og vi trenger bare å fokusere på det. Men det er den, må ta vare på gamle skolen, og sikre for fremtiden er i skala. Hvordan gjør vi det i skala, og hvordan automatiserer vi det etter beste evne. Fra en bransje, ikke bare Cisco, som snakker om alle virksomheter.

Dan Patterson: Så vi tenker om omfang ofte innen teknologi, og spesielt innen cyber, etter hvert som angrepsoverflaten utvides. Men jeg liker det poenget du kom med om det ene eller to problemet som kan være spesielt interessant. Så, når du tenker på cyber, hva får hjernen din til å tenke? Hva er ett problem du ønsker at du kunne løse?

Michele Guel: Jeg vil si, mer mangfoldighet innen cyber. Flere kvinner. Men vi jobber med det. Jeg må si, virkelig å få folk ... To deler til det. Den ene er, fra et bedriftsperspektiv, å ha alle virksomheter, store eller små, forstå at grunnleggende blokkering og takling fortsatt gjelder. Det er slik vi refererer til det i sikkerhet, som grunnleggende generiske hygieneartikler som alle bør gjøre. Så du har ikke saken med IoT-kameraene og dumme passord her som går på akkord med infrastrukturen. Og så er det på den andre siden av det, hvordan integrerer du sikkerhet i fremtiden, ikke sant? Og en del av det er med mangfold. Du har bedre perspektiver, det er bedre for virksomheten, det er bedre rundt. Du bringer forskjellige tanker om hvordan du gjør det. Så for meg løser det teknologiproblemet. Og det løser å få flere kvinner i cyber, fordi vi bringer mer hjerneandel, og mer mangfoldig hjerneandel til bordet, for å se på disse problemene. Det er noen utfordrende. Og jeg er den typen som ikke er ... Jeg gir ikke opp. Det er som om vi kontinuerlig skal prøve å finne løsninger, eller nye kreative måter, eller innovere et nytt rom, for å ha noe som kommer til å løse det problemet.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com