Investeringene i LTE går fortsatt sterkt til tross for angrepet på 5G

Cisco Live 2019: Nye inntektsstrømmer er mulige med 5G-infrastruktur En ny Cisco enhetlig domenestruktur kan forbedre inntektsstrømmene.

Trådløs handelsgruppe 5G Americas rapporterer at 4G, også kjent som LTE, nettverk fortsetter å utvide raskt til tross for at 5G trådløse nettverk allerede har begynt å vises.

Dette kan virke motsatt fra begynnelsen: Når 5G raskt ble virkelighet, vil det være fornuftig at LTE-investeringen ville avta. Til tross for det ble over 250 millioner nye LTE-forbindelser opprettet i andre kvartal av 2019 alene.

Spesiell rapport: Hvordan 5G vil transformere virksomhet (gratis PDF) (TechRepublic Premium)

Det kan være en grunn til å bli funnet i et intervju som TechRepublics Karen Roby gjorde med telekommunikasjonsekspert Gordon Smith: LTE-utstyr har blitt billig i møte med 5G, noe som gjør det til en attraktiv måte å utvide nettverk uten like store investeringer på.

Hvor LTE-vekst forekommer

Når det gjelder ringe antall, sa 5G Americas, fortsetter USA og Canada å lede en ledelse når det gjelder LTE-forbindelser. Når det gjelder veksttall, derimot, er Latin-Amerika der LTE virkelig vokser.

Mer om mobilitet

  • Hvorfor Android vil ha et bannerår i 2020
  • 10 mobilitetsprognoser for 2020: AI, 5G, sammenleggbare telefoner med mer
  • Lær et språk før neste tur med disse appene
  • Bilder: De 10 beste alternativene til Apple Watch

Latin-Amerika og Karibien hadde en vekst på 32% i LTE-nettverk de siste 12 månedene, mens nordamerikanske land bare har 14% vekst.

Denne forskjellen skyldes i stor grad metning: Nordamerikanske borgere har gjennomsnittlig 1, 44 LTE-forbindelser per person, noe som betyr at rom for å utvide LTE-forbindelser i USA og Canada rett og slett ikke er der.

Latin-amerikanske land har derimot ikke nettverksmetningen som LTE har i Nord-Amerika, og det er derfor den klarer å oppnå så høye adopsjonssatser.

Jose Otero, 5G Amerikas visepresident for Latin-Amerika og Karibia, ser en fremtid der LTE vil fortsette å vokse i sin region. "I de kommende årene ser vi LTE utvide dekningen til mindre tettbygde områder mens 5G begynner å bli adoptert i urbane sentre og virksomhetssegmentet."

Vil fortsatt LTE-vekst sakte 5G?

Basert på data fra forskningsfirmaet Ovum, vil 5G vokse til 1, 3 milliarder tilkoblinger innen 2023, noe som betyr at det fortsatt bare vil koble til 13 prosent av verdensomspennende trådløse kunder.

"5G kommer til å, akkurat som tidligere generasjoner, bli distribuert først i kapasitet og data sultne markeder der det faktisk er tetthet, " sa Smith.

Tenk tilbake til begynnelsen av LTE: Den første LTE-smarttelefonen ble solgt i 2010, noe som betyr at det har tatt ni år for LTE å gå fra null til 4, 7 milliarder abonnenter.

LTEs fordeler fremfor 3D var stort sett et hastighetsøkning, og 5G lover mye mer, spesielt for de i landlige områder som kan betjennes bedre av 5G. De nye funksjonene vil garantert øke hastigheten på distribusjonen, men kan samtidig redusere bruken, siden mange enheter fremdeles ikke er 5G-kompatible.

At LTE-nettverk utvides til tross for den forestående ankomst av 5G, betyr ikke at 5G er i trøbbel. 5G Americas sa at innen 2023 vil nye LTE-installasjoner begynne å slippe når 5G begynner å virkelig ta av.

Som enhver ny teknologi vil det ta tid for 5G å spre seg fra sine urbane grunnlag. Dessverre vil LTE fortsatt være standardalternativet for de i landlige områder i flere år fremover.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

5G mobilnett: Et jukseark (TechRepublic)
5G mobilnett: En innsideveiledning (TechRepublic nedlasting)
Spesiell rapport: Hvordan 5G vil transformere virksomheten (TechRepublic Premium)
Hva er 5G? Alt du trenger å vite om den nye trådløse revolusjonen (ZDNet)
De beste alternativene for innbytte av mobiltelefoner for iPhones og Android-telefoner (CNET)
De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
5G: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com