Vi introduserer TechRepublics nyeste stabsforfatter, Erin Carson

En annen ny byline har dukket opp på TechRepublic nylig, og det er på tide å gi henne en skikkelig introduksjon. Journalisten Erin Carson har sluttet seg til TechRepublic-redaksjonen som Staff Writer. Vi kunne ikke være mer begeistret for å legge til Erins talent og erfaring som spilleforfatter og ny medieinnovator.

Erin vil ha to takter. Først skal hun skrive om hvordan teknologi transformerer fremtidens arbeid. Dette vil omfatte å skrive om de hotteste jobbene innen tech, tips og beste fremgangsmåter for å optimalisere ferdighetene dine for det 21. århundre techjobber, og måtene tech og automation endrer ansiktsarbeidene på i verdensøkonomien.

For det andre vil Erin dekke virkningen av sosiale medier i næringslivet. Det inkluderer å skrive om måtene den sosiale medierrevolusjonen endrer virksomhet og samfunn, måtene virksomheter kan bruke sosiale medier i sine selskaper for å forbedre hvordan de fungerer, og tips og beste praksis for profesjonelle og bedrifter for å optimalisere bruken av sosiale medier.

Her er artiklene som Erin har publisert så langt:

  • Nytt eksperiment innen teknisk omskolering blander læring på nettet med mentorer
  • 10 sprø merkestemmer som har altfor mye moro på Twitter
  • Wearable Mi.Mu-hansker: Det neste store gjennombruddet innen musikk?
  • Slik live tweet en hendelse: 7 beste fremgangsmåter

Erin har nylig vært en bidragsyter forfatter for Consequence of Sound. Hun ble uteksaminert fra den prestisjetunge Newhouse-journalistikkskolen ved Syracuse University i 2012 med en Master of Arts i Magazine, Newspaper og Online Journalism.

Erins "Mad Men" -stil avatar

På Syracuse fungerte Erin som redaktør i sjef for Twenty What Magazine, en interaktiv livsstil-publikasjon som kun er iPad. Som et hovedsteinsprosjekt ledet hun et team av masterstudenter som konseptualiserte magasinet, laget forretningsplanen og publiserte til iTunes på seks uker.

Som en bachelor fullførte Erin sin Bachelor of Arts in Journalism ved Belmont University i hjembyen Nashville, Tennessee. På Belmont jobbet hun som administrerende redaktør og deretter redaktør for studentavisen The Belmont Vision på en tid da avisen gikk over fra trykk til online.

For å øke online-tilstedeværelsen av The Belmont Vision, unnfanget Erin et ukentlig webshow kalt The Week at Belmont og skrev, produserte og vert 60 episoder over en periode på to år.

Fordi Erin har en slik interesse for nettvideo, kan du se etter henne i TechRepublic-videoer snart. Erin har også en personlig interesse for musikk og har mye erfaring med å skrive om musikkbransjen, så du kan forvente noe innhold som ser på skjæringspunktet mellom musikk og teknologi som hennes nylige funksjon på Imogen Heap.

Erin har base på CBS Interactive-kontoret i Louisville, Kentucky, der TechRepublic-redaksjonen har hatt sitt hovedkvarter siden den opprinnelige Dotcom Boom.

Du kan også finne Erin på Twitter, LinkedIn og Google+.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com