Intelligent Office-verktøy, SQL Server 2019-forhåndsvisning og Microsoft 365 Search leder opp utgaver med AI-tema hos Ignite

Hvorfor Azure kan være en enorm styrke i den offentlige skyen i mange år fremover Microsoft styrer produktivitetssuite, sier Agio-administrerende direktør Bart McDonough, og det er en enorm fordel i skyen.

Microsoft har kunngjort en rekke nye AI-assisterte verktøy for eksisterende produkter og skytjenester.

Mer om Windows

 • Slik bruker du God Mode i Windows 10
 • Windows 10 PowerToys: Et jukseark
 • Microsofts største flopper i tiåret
 • 10 triks og finpusse for tilpasning av Windows 10 (gratis PDF)

Disse oppdateringene prøver å gi nye automatiserte funksjoner og intelligent atferd for å forenkle daglige arbeidsflyter og ble avslørt på Microsoft Ignite-konferansen i dag.

Disse oppdateringene inkluderer:

Microsoft-søk

  Microsoft Search er en ny funksjon som vil være tilgjengelig for bedrifter som kjører Microsoft 365, pakken med programvare og tjenester som inkluderer Windows 10 Enterprise og Office 365.

  Appene Windows 10 og Microsoft 365 vil kunne bruke det innebygde søkeverktøyet for å finne dokumenter, innhold og andre data - både i og utenfor en organisasjon - uten å forlate Microsoft 365-appen.

  Den nye tjenesten bruker både Microsoft Graph og maskinlæringsteknologi fra Bing for å gjøre resultatene relevante. Microsoft Search vil være tilgjengelig i forhåndsvisning fra i dag i utvalgte apper og tjenester, og vil til slutt komme til Edge nettleser, Windows 10 og Office-apper.

  SQL Server 2019 offentlig forhåndsvisning

  Denne siste utgaven oppdaterer den relasjonsdatabasen med nye big data-funksjoner som gjør det mulig å bruke den til et bredt spekter av oppgaver, inkludert OLTP, datavarehus og Business Intelligence (BI), samt det Microsoft kaller "AI og avansert analyse".

  Microsoft sier at disse nye funksjonene er designet for å gjøre SQL Server til et "nav for datainnsikt", slik at data kan analyseres uten å bli flyttet mellom siloer.

  Innebygd støtte for Spark og Hadoop Distribuerte filsystem gjør det også lettere for dataforskere å innta, lagre og analysere store datamengder, og nye kontakter gjør det mulig å spørre andre databaser som Oracle, Teradata og MongoDB direkte fra SQL Server.

  Ideer på kontoret

  Fra Excel og PowerPoint vil brukere kunne klikke på lynboltsikonet i Excel eller PowerPoint for å starte ideeruten, som inneholder appspesifikke forslag til design, oppsett og bilder, tilpasset det brukeren jobber med.

  I PowerPoint anbefaler ideer for eksempel design, oppsett og bilder, og i Excel gjenkjenner det trender, foreslår diagrammer og identifiserer utliggere i data.

  Ideer er vanligvis tilgjengelig i Excel i dag og begynner snart å rulle ut i forhåndsvisning til de andre appene som begynner med PowerPoint Online.

  Excel-oppgraderinger

  Excel får flere mindre oppgraderinger, inkludert verktøyet AI-drevet datatyper som nå er generelt tilgjengelig, og en ny bildegjenkjenningsfunksjon som lar brukere konvertere et bilde av en datatabell til en redigerbar Excel-fil. Denne funksjonen Sett inn data fra bilde er nå tilgjengelig i offentlig forhåndsvisning.

  Andre forbedringer i Excel inkluderer raskere oppslagstypefunksjoner, som nå tar sekunder i stedet for minutter.

  Microsoft Teams

   Microsoft Teams får også muligheten til å automatisk transkribere innspilte møter, tilby et søkbart transkripsjon og automatiske bildetekster, ved siden av en ny automatisk bakgrunnssløringsfunksjon for videomøter.

   Office 365

   Office 365 vil kunne koble seg til LinkedIn-kontoer, slik at brukere kan sende e-post og dele dokumenter med folk som er direkte koblet til deg på LinkedIn. Brukere vil kunne dele innhold direkte fra Outlook, Word, Excel og PowerPoint.

   Microsoft kunngjorde også at møteinnkallelser senere i år vil vise LinkedIn-informasjon om andre deltakere.

   Microsoft Weekly Newsletter

   Vær din virksomhets Microsoft-innsider ved hjelp av disse Windows- og Office-opplæringsprogrammene og våre eksperters analyser av Microsofts bedriftsprodukter. Leveres mandager og onsdager

   Registrer deg i dag

   Se også

   • Windows 10 støtter rystelse: Små bedrifter vil fortsatt kjempe for å takle "oppdateringsknur"
   • Windows 10. april 2018 Oppdatering: En innsidehåndbok (gratis PDF) (TechRepublic)
   • Windows 10 etter tre år: Et sterkt forbedret rapportkort (ZDNet)
   • Windows 10. april 2018 Oppdatering: Et jukseark (TechRepublic)
   • Microsoft Surface $ 400 iPad-rival har Intel Pentium, Windows 10, antyder benchmarks (ZDNet)
   • Ikke forvent Microsofts Andromeda i år ... eller kanskje noen gang (ZDNet)

   © Copyright 2021 | pepebotifarra.com