Innlemme et nettbrett i en produktiv arbeidsdag

Jeg blir ofte spurt om detaljer om hvordan et nettbrett kan brukes på en daglig, produktiv basis, og tenkte at jeg ville dele hvordan jeg integrerer min Apple iPad i mitt arbeid. For kontekst eier jeg et konsulentfirma og jobben min innebærer et bredt spekter av oppgaver. I en lett reisemåned blir det meste av arbeidet mitt gjort på kontoret mitt. Tunge reisemåneder (som vanligvis krever 15-30 dager på veien) har meg til å jobbe overalt - fly, hotellrom, reservehjørner på kundenes kontorer og lokale kaffebarer.

På kontoret blir de fleste av datamaskinbehovene mine håndtert av et Windows-basert skrivebord. En stor skjerm og et ergonomisk tastatur gjør skrivingen til en glede, og ingenting slår en enorm mengde skjermeiendommer. Jeg redigerer og koder ofte for video og lyd, så en kraftigere maskin er fornuftig kontra bare å koble en bærbar PC til skjermen og tastaturet. Det er også fordelaktig å ha to lignende databehandlingsplattformer, så når den bærbare eller stasjonære datamaskinen min trenger service eller oppgraderinger, kan den andre ta sin plass. Imidlertid spiller iPad fremdeles en nøkkelrolle når jeg er på kontoret.

Organisering og forskning

Nettbrettet mitt fungerer først og fremst som et organisasjons- og forskningsverktøy. Jeg prøver å bruke flere minutter hver kveld og morgen på å gjennomgå og planlegge arbeidsdagen min. Jeg har tre kritiske verktøy som jeg bruker, som hver synkroniserer med alle dataenhetene mine. Det meste av denne prosessen forenkles gjennom oppgavelisten min (Toodledo-appen og webverktøyet, satt opp i henhold til David Allens Getting Things Done- metodikk) og kalender (iPad-standardkalenderen, synkronisert til en Office 365 / Exchange Server). Jeg bruker også Evernote, som fungerer som et tekstbasert notatverktøy som er gratis, for å notere fremtidige ideer fra TechRepublic artikkelen og andre småting med informasjon som jeg ikke vil glemme.

Merk å ta og fildeling

I tillegg til Evernote bruker jeg Noteshelf til å ta notater, og det tillater til og med håndskrevet innspill med en gummistyrt pekepenn eller finger. Det er ikke perfekt, men det er enkel konvertering til PDF og eksport av notater til Evernote og Dropbox, som gjør det mulig å arkivere og dele raskt. Jeg har en notisbok for hvert prosjekt og får et visst mål på forsikringsbevissthet, når jeg vet at notater er sikkerhetskopiert hvis jeg mister nettbrettet.

Dropbox-appen fungerer også som en enkel måte å dele filer på, og jeg dumper alt fra PDF-veibeskrivelse til en hendelse, til dokumenter og regneark som jeg raskt kan se. En annen app som jeg ofte bruker er SalesForce Mobile, som lar meg raskt logge samtaler med potensielle kunder eller se gjennom informasjon før et møte.

Innholdsforbruk

Nettbrettet mitt fungerer også som punditsene kaller en "innholdskonsum" -enhet. For meg kommer innholdet i form av aviser, RSS-feeder, bøker og nettsteder. Jeg leste daglig The Wall Street Journal, og iPad-appen deres gjør en fin jobb med å duplisere papiret og tillate lesing uten nett. Og mens jeg har brukt en rekke RSS-apper, holder jeg meg til de som bruker Google Reader som en backend, slik at innmatingene mine forblir synkronisert på alle enhetene mine.

Jeg bruker sannsynligvis mindre tid på nettlesing enn den gjennomsnittlige brukeren, men når jeg raskt trenger å slå opp informasjon, gjør iPad det enklere enn å starte opp en datamaskin. Tilsvarende fungerer den innebygde e-postapplikasjonen bra og gir en enkel måte å "triage" e-post over morgenkaffen min.

Når jeg reiser, inkluderer jeg vanligvis den bærbare datamaskinen min (for tiden en Samsung Series 7), fordi de fleste nettbrett fremdeles ikke klarer å gi en anstendig dokumentoppretting og redigeringsopplevelse. IPadens tastatur på skjermen er ubrukelig for noe utover et kort blogginnlegg, og alle tekstbehandlingsapplikasjonene jeg har prøvd har manglet. Spesielt går mye av det jeg skriver gjennom en korrekturleser, og de fleste av disse applikasjonene støtter ikke redigering og revisjon av Microsoft Office Word. Hvis iPad hadde en moderat kompetent tekstbehandler, ville jeg være mer villig til å forlate den bærbare datamaskinen hjemme til fordel for et trådløst tastatur.

På slutten av dagen er nettbrettet mitt ikke uunnværlig for jobben min. Imidlertid vil jeg sannsynligvis erstatte den hvis den gikk tapt, siden den forsterker og forbedrer hvordan jeg jobber. Etter å ha prøvd et Android-nettbrett, gikk jeg med Apple-produktet, hovedsakelig på grunn av den brede applikasjonsstøtten (som er av samme grunn til at jeg fortsetter å bruke Windows). Jeg finner noen av de forskjellige formfaktorene, spesielt de med tastaturer, interessante ting i Android-leiren, men uten noen av de kritiske applikasjonene mine, blir jeg hos Apple for øyeblikket.

Nettbrettet passer til en fin nisje i databehandlingsarsenalet mitt, selv om jeg er godt klar over at bruken min kan være veldig annerledes enn dine eller dine ansatte. For meg er alt som letter tidstyringen min og gjør reiser litt enklere. Andre synes kanskje en $ 400 + notisblokk og utskifting av oppgavelister er latterlig. I alle fall bør du vurdere hvordan du og kollegaene dine jobber når du bestemmer om nettbrett vil være gunstig.

Hvordan integrerer du nettbrettet i arbeidsdagen din? Del opplevelsen din i diskusjonstråden nedenfor.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com