Forbedre konsulentets produktivitet med disse iPhone-appene

De fleste IT-konsulenter jeg møter bruker iPhones. Det burde ikke komme som noen overraskelse, med tanke på at Apple solgte 8, 7 millioner av enhetene det siste kvartalet alene. Siden jeg har byttet fra en konkurrerende modell (jeg har tidligere brukt Treo- og BlackBerry-smarttelefoner), har produktiviteten min økt. Mye av takkene går til seks iPhone-applikasjoner.

Post

IPhones integrerte støtte for Exchange 2003 og 2007 push-teknologi gjør det enkelt å konfigurere iPhones for å synkronisere med kontorets e-postplattform. Enda bedre, med Mail-appen, er det ikke nødvendig med en ekstra og dyr tredjepart-serverplattform for å koble til den allerede allestedsnærværende Exchange-infrastrukturen.

Kalender

Kalenderen er nok en ikke-brainer. Inkludert på iPhone og parret til selskapets Microsoft Exchange 2007 Server, lar applikasjonen meg sømløst synkronisere kalenderen, enten jeg legger inn endringer fra min iPhone, min bærbare datamaskin eller stasjonære arbeidsstasjon. En av forretningspartnerne mine legger til eller flytter tjenestesamtaler fra planen min eksternt; eller, en av mine kolleger gjør Exchange-kalenderjusteringer nødvendiggjort av en nåværende jobb som kjører lenge eller et annet problem.

Dropbox

Du kan distribuere Dropbox for å synkronisere filer mellom en bedriftsfilserver, stasjonære arbeidsstasjoner, bærbare datamaskiner for felttjenester og iPhones. Med Dropbox kan du synkronisere filer av alle størrelser og typer mellom alle de forskjellige plattformene. Konsulentfirmaer kan synkronisere sikkert (passordbeskyttet tilgang kreves for å få tilgang til SSL-kryptert kommunikasjon) klientinformasjon, ofte brukte skjemaer, feilsøking av sjekklister, fakturamaler og mer ved hjelp av Dropbox.

Kontoer for opptil 2 GB lagringsplass er gratis, mens kontoer opptil 50 GB bare er $ 9, 99 i måneden. En konto på 100 GB løper $ 19.99 i måneden.

Toodledo

Toodledo er lett min favoritt iPhone-applikasjon. Programvaren gir en enkel og brukervennlig metode for tilgang til, redigering, oppretting og oppdatering av Outlook-oppgaver ved hjelp av en iPhone. Jeg lever og dør av Outlook-oppgaver, og Toodledo er den første iPhone-applikasjonen jeg har funnet som sømløst og nøyaktig synkroniserer oppgaver.

Alt jeg måtte gjøre var å laste ned og installere Toodledo-applikasjonen på min iPhone og den bærbare datamaskinen. Etter å ha konfigurert en gratis konto, kunne jeg knytte iPhone-installasjonen til kontoen på den bærbare datamaskinen. Nå er oppgavene mine tilgjengelige fra min iPhone, og endringer jeg gjør synkroniseres trådløst uten problemer etter flere måneders bruk.

Grunnversjonen er gratis; brukere som krever kryptering, subtasks og andre valgfrie funksjoner, kan oppgradere til en Pro-konto for $ 14, 95 per år.

Rundt meg

En annen applikasjon som ikke skal undervurderes er AroundMe. Jeg vet aldri når jeg skal finne meg en batteribackup, et par Ethernet-kabler eller en ekstern harddisk som er kort på et prosjekt. Ved hjelp av gratis AroundMe-appen er det enkelt å finne de nærmeste butikkene til kontorforsyninger, banker / minibanker, kaffebarer (la oss innse det, tech geeks kjøres på koffein), bensinstasjoner, parkering og mer.

Gratis Wi-Fi Finder

JiWires gratis Wi-Fi Finder-app gjør det enkelt å finne gratis offentlige Wi-Fi-nettverk. Bare åpne appen, klikk på Nær meg-knappen, så vil du sannsynligvis se en rekke alternativer for raskt å fange opp e-post, få tilgang til Internett og sjekke for kalenderoppdateringer, blant andre vanlige handlinger.

Hvilke iPhone-apper foretrekker du?

Jeg vil gjerne høre om hva apper lesere synes er nyttige. Så hvis du bruker en iPhone-applikasjon som har hjulpet deg med å være mer produktive innen IT-konsulentvirksomheten, fortell meg om det i diskusjonen.

Få ukentlige konsulenttips i innboksen din TechRepublics IT-konsulent nyhetsbrev, levert hver mandag, tilbyr tips om hvordan du kan tiltrekke kunder, bygge din virksomhet og øke dine tekniske ferdigheter for å få jobben gjort.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com