Imponerende fordeler med profesjonell utvikling fra Amazon, Google, Microsoft og mer

Bilde: iStockphoto / ALEX SEREBRYAKOV

Workshops, seminarer, online kurs og sertifiseringer, teknisk konferanser, gjesteforelesere, tilgang til nødvendig programvare og maskinvare - dette er noen av måtene selskaper kan gi de ansatte løpende muligheter for faglig utvikling.

I følge 2018 Workplace Learning Report fra LinkedIn Learning, ville 94% av de spurte ansatte bo i et selskap lenger hvis det investerte i deres karriere. En 2017-utviklerundersøkelse fra StackOverflow fant at utviklere "understreket viktigheten av karriereutvikling over en hvilken som helst annen faktor med stor margin."

Business News Daily forklarer de mange fordelene ved å tilby faglige utviklingsprogrammer, som inkluderer at ansatte kan:

 • Forbedre eller oppdatere eksisterende kunnskaper og ferdigheter;
 • Utvikle nye ferdigheter;
 • Få kompetanse, hold dem foran konkurransen;
 • Forbedre den totale arbeidsglede; og
 • Utvikle myke ferdigheter (dvs. ledelse, kommunikasjon, samarbeid, tidsstyring) som forbedrer evnen til å samarbeide mer effektivt.

Amazon, Facebook, Google, Microsoft og Zillow var alle oppført på listen over sammenlignbare beste selskaper for profesjonell utvikling (store selskaper) fra 2018, som de ble vurdert av ansatte. Listen nedenfor skisserer noen av måtene disse og andre teknologiselskaper investerer i de ansattes fremtid.

Amazon

I 2012 lanserte Amazon sitt Career Choice-program; Fordelen tilbyr opptil $ 12 000 for skolepenger, avgifter og lærebøker. Karrierevalg er åpent for alle timeforhandlere ansatt i ett sammenhengende år og for ansatte i 13 land og på tvers av datterselskaper. Programmet har hatt mer enn 16 000 deltakere over hele verden (12 000 i USA).

I motsetning til tradisjonelle refusjonsprogrammer for undervisning, finansierer Amazon utdanning bare i områder som er i høy etterspørsel basert på kilder som inkluderer det amerikanske Bureau of Labor Statistics. De mest populære studieretningene inkluderer kommersiell lastebilkjøring, helsevesen og informasjonsteknologi. Andre felt inkluderer flymekanikk, datastyrt design, maskinverktøysteknologi, medisinsk laboratorievitenskap, tannhygiene og sykepleie.

Amazon har bygget mer enn 40 Career Choice-klasserom så langt i USA og mer enn 10 i Europa. Klasserommene er plassert bak glassvegger i høye trac-områder, så medarbeidere kan bli inspirert av å se sine jevnaldrende forfølge nye ferdigheter. Nye Amazon-fyllingssentre vil ha klasserom på stedet som en del av deres standard blåkopi.

Google

Google skaper en "læringskultur" - et "miljø som oppmuntrer til nysgjerrighet og kunnskapsdeling", som fremmer bedre forretningsresultater. Bedriften tar en unik tilnærming til karriereutvikling og kontinuerlig læring for sine ansatte gjennom Googler-to-Googler (G2G) -programmet.

I programmet lærer ansatte sine jevnaldrende nye arbeidsevner. Frivillige (eller "g2g'ers") kommer fra forskjellige avdelinger og kan undervise i kurs, delta i 1: 1-veiledning og designe læremateriell. De mest populære klassene fokuserer på forhandlinger, ledelse og rollerelaterte ferdigheter som salgstrening, Android-trening og Python-koding.

Ifølge Google kjøres 80% av alle sporede treninger gjennom G2G; for mer spesialisert eller utøvende opplæring, bruker Google eksterne leverandører til å undervise i noen klasser, men dette gjøres "sparsomt."

Google bruker også et program som heter Career Guru for å hjelpe deg med karriereutvikling. I likhet med et mentorprogram knytter karrierer Guru ansatte med bedriftsledere som tilbyr inngående forklaringer på hvordan det er å jobbe i forskjellige roller i selskapet - dette kan hjelpe ansatte til å forstå hvilke roller som er tilgjengelige og hvordan de kan kvalifisere seg.

Dell Technologies

Gjennom Dell Technologies Career Development-programmet kan ansatte dra nytte av en-til-en-møter med mentorer og ledere, nettverksmuligheter, regelmessige tilbakemeldinger på 360 grader, kontinuerlig formell og virtuell opplæring og mentorprogrammer.

I følge selskapet har "Dell Technologies forvandlet læring til å være engasjerende, relevant og ledende." Som svar på utviklingen av behovene til virksomheten og elever, endrer selskapet "hvordan, når og hvor ansatte utvikler kritiske ferdigheter for å trives og lykkes både for nå og i fremtiden." Selskapet har gjort viktige investeringer som implementering av en ledende plattform for læringsopplevelse kalt Dell Technologies Learning Studio og tenkt nytt oppslukende lederutvikling for å hjelpe ansatte til å oppnå, utvikle, vokse og lykkes.

Læringsstudioet er en interaktiv plattform for å lære og forbedre utviklingsopplevelsen; det muliggjør en personlig læringsopplevelse der elever har tilgang til eksternt premiuminnhold. Ansatte kan få innhold fra kilder som LinkedIn Learning, TED Talks og edX, så vel som Dell Technologies 'interne innhold. Ansatte har muligheten til å følge kuraterte læringsveier eller bygge sine egne.

Gjennom bruk av AI genererer Learning Studio anbefalinger basert på ansattes karriere- og læringsinteresser. Utvalgte stier inkluderer utvikling av fremtidige, profesjonelle og lederegenskaper, samt virksomhetsspesifikk teknisk læring. Læringsstudioet gir ansatte mulighet til å styrke forhold, skaper en følelse av fellesskap i hele selskapet og muliggjør mestring av nye ferdigheter gjennom praksis, støttet av ledende programvare og deres jevnaldrende.

Ytterligere informasjon om lederprogrammer og profesjonelle utviklingsmuligheter som tilbys av Dell Technologies, er tilgjengelig på selskapets nettsted.

Intel

Intel har et omfattende faglig utviklingsprogram. I følge selskapet er interne og eksterne ressurser som undervisningsassistanse, læringsressurser i klasserom og on-demand, karriererådgivere og mer tilgjengelige for ansatte.

Intels Learning Pathways inkluderer en rekke mulige on-demand, klasseromsbaserte og faglige utviklingsmuligheter for ansatte med øye for økt ansettbarhet for alle. Selskapet tilbyr også flere karriereutviklingsprogrammer som: Always-On Learning, kohortbaserte programmer, serien Technical Leadership Development and Incubator Learning, Resultater hos Intel og Managing hos Intel.

Også gitt: Utviklingsverktøy som Career Connections-verktøyet, en plattform for å sette i gang og opprettholde et læringspartnerskap, og Rotasjonsoppgaver gjennom Utviklingsmulighetsverktøyet (DOT), der ansatte får muligheter som er ment å supplere sin samlede karriereutviklingsplan, bygge ferdigheter, utvide forretningslyst, og utvide kollegene sine nettverk.

Microsoft

Microsoft tilbyr fantastiske fordeler til sine ansatte, inkludert karriereutvikling. I følge Microsofts hjemmeside er dens filosofi "å støtte selskapets veksttankegangskultur og møte læringsbehovene til ansatte rundt om i verden. Microsofts opplæringsfilosofi fokuserer på å tilby riktig læring, til rett tid, på rett måte ." Som sådan gir selskapet et bredt utvalg av lærings- og utviklingsmuligheter, som inkluderer:

 • Personlige, integrerte og relevante synspunkter på alle læringsmuligheter via Microsoft Learning og LinkedIn Learning.
 • Læring i klasserommet og deling med elevtavler.
 • Jobben "strekker" muligheter for avansement.
 • Hyppige promoteringsmuligheter.
 • Løpende coaching innen karriereutvikling gjennom lederforbindelser.
 • Tilpasset ledertrening for å forbedre coaching og mentorskap.

Adobe

Gjennom Læringsfondet tilbyr Adobe sine faste ansatte (praktikanter og Adobe-betalte midlertidige ansatte er ikke kvalifisert) refusjon for utgifter til utdanning og profesjonell utvikling. Programmet vil godtgjøre opptil 10.000 dollar per år for undervisning, kursavgift, sertifiseringsgebyr og nødvendige bøker for godkjent kurs.

Programmet vil også godtgjøre opptil $ 1000 / år for muligheter for profesjonell utvikling, inkludert: konferanser, workshops, profesjonelle eller tekniske opplæringskurs, online læring og profesjonelt medlemskap.

Facebook

Den sosiale medie-giganten har flere verktøy og ressurser tilgjengelig for å hjelpe de ansatte til å trives i karrieren. Facebook tilbyr: Et seks-måneders onboarding-program, læring i klasserom og online for å utvikle lederegenskaper og profesjonelle ferdigheter, self-tempo læringsprogrammer og coaching- og mentorprogrammer for karrierer.

Zillow

Zillow Group tilbyr mange gode fordeler for sine ansatte, inkludert kultivering av en kultur for karriereutvikling. Filosofien er å "styrke ansatte til å øke kunnskapen, bygge ferdigheter og ta ansvar for karrieren." Selskapet tilbyr alle ansatte tilgang til online-kurs gjennom Lynda.com, dets høyttalerserie, og klasser som spenner fra koding 101 til offentlig talende.

Forfatterens merknad: Det meste av informasjonen som ble gitt på denne listen ble gitt fra selskapets representanter; noe av informasjonen ble samlet fra selskapets nettsteder.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com