IDC: Topp 10 verdensomspennende IT-spådommer for 2020

Digital transformasjon: Hvorfor selskaper trenger en følelse av haster TechRepublics Karen Roby snakker med futuristen Brian Solis om trender som former digital transformasjon.

Mer om kunstig intelligens

 • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
 • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
 • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
 • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Med digitale transformasjonsinitiativer som oversvømmer bedriften, er det ingen overraskelse at innen 2023 er mer enn halvparten av hele verdens BNP spådd å bli drevet av produkter og tjenester fra digitalt transformerte næringer, viser en IDC-rapport. Denne mengden digital integrasjon indikerer at verdensøkonomien vil nå digital overherredømme de neste par årene.

IDC kom med spådommer for 2020 og utover under en direkte webcast på tirsdag. Funnene ble publisert i IDCs siste FutureScape-rapport. IDC har dokumentert fremveksten av den digitale økonomien og digitale transformasjoner de siste fem årene.

Tekniske forutsigelser for 2020: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Webcasten, som ble arrangert av forskningsansvarlig Frank Gens, avdekket effekten ny teknologi og digitale transformasjonsinitiativer vil ha for virksomheter de kommende årene.

Digital transformasjon innebærer å bruke teknologi for å forbedre forretningsdrift, noe som ofte betyr å modernisere eller erstatte gamle teknologier. Internet of Things (IoT), blockchain, big data, kunstig intelligens (AI), maskinlæring og nettsky-databehandling bidrar alle til digitale transformasjonsprosjekter i organisasjoner. Ofte forvandler disse teknologiene en organisasjons data til handlinger som hjelper selskaper med å holde seg konkurransedyktige i et marked i utvikling.

10 IT-bransjespådommer

Når teknologien vokser, gjør også brukssakene det. For å hjelpe bedrifter med å forberede seg på dette skiftende teknologimiljøet, skisserte Gens følgende 10 IT-bransjespådommer og presenterte veiledning om hvordan de skal håndtere dem.

1. Bedrifter skynder seg til innovasjon

I 2023 vil mer enn 50% av all utgifter til IKT (informasjons- og kommunikasjonsteknologi) gå til digital transformasjon og innovasjon, viser rapporten, som er opp fra 27% i 2018.

"Dette vokser ganske raskt. Foretak som ikke når digital overherredømme i IT-budsjettene deres, vil i hovedsak kreve, " sa Gens i webcasten.

Bedrifter må legge inn sin egen flerårige, integrerte prosess med flere horisonter for digital transformasjonsplanlegging og forstå de kritiske suksessfaktorene for utførelse.

2. Skyer kobles sammen

For å være konkurransedyktige i denne digital-første økonomien, må rapporten, digitale tjenester kunne løpe hvor som helst og når som helst.

I 2022 vil 70% av foretakene distribuere enhetlige hybrid- / multicloud-styringsteknologier, verktøy og prosesser, ifølge rapporten.

"Dette er et nytt kapittel i skykonkurranse. I den digital-første økonomien. En virksomhets evne til å konkurrere vil avhenge av dens digitale rekkevidde, " sa Gens. "En sentral del av digital rekkevidde vil dreie seg om integrering av håndteringen av skysiloer."

Organisasjoner bør forberede seg ved å prioritere SaaS-baserte tilbud om ledelse og styring, identifisere relevante KPIer for virksomheten som skal drive, og integrere all IT rundt en digital-første infrastruktur.

Digital transformasjon: En IT-pro's guide (gratis PDF)

3. Bygg ut kanten

Innen 2023 vil mer enn 50% av den nye virksomhetsinfrastrukturen som er distribuert være i utkanten fremfor bedriftens datasentre, opp fra mindre enn 10% i dag. I 2024 vil antall apper i kanten øke 800%.

"Digital rekkevidde handler ikke bare om å koble skyer, det handler om å utvide skyinfrastrukturen, dataene, appene og administrasjonen, ut til kanten, " sa Gens. "I løpet av de neste fire årene vil IT-tjenester i kanten utvikle seg raskt og utvide seg utover å være omtrent kundeopplevelse og handelsopplevelse. Det vil utvikle seg til å omfatte mer kritiske tilfeller av bruk av kanter, som AR-assistert kirurgi, eller autonome kjøretøyer osv. ."

For å forberede må virksomheter modernisere IT for å bli virtualisert, containert og programvaredefinert for å støtte forkant. De bør også vurdere nye datacenterpartnere, som kan styrke utviklingen og prioritere infrastrukturoptimalisering og appens kommunikasjonskostnader.

4. Digitale innovasjonsfabrikker

I 2025 vil nesten to tredjedeler av bedriftene være produktive programvareprodusenter, med kode som blir distribuert daglig. Mer enn 90% av appene vil være cloud-native, 80% av koden kommer eksternt, og 1, 6 ganger flere utviklere vil eksistere enn i dag.

"Dette er det som vil gjøre eller ødelegge bedriftssuksessen innen digital overherredømme, " sa Gens.

Bedriftsledere må forberede seg på denne store kulturendringen ved å investere mye i automatiserings- og orkestrasjonssystemer og delta i OSS (open source software) -samfunn. Dette, sa rapporten, vil hjelpe en virksomhets evne til bærekraftig å differensiere og konkurrere i sin egen bransje.

5. Industri-apper eksplosjon

I 2023 vil mer enn 500 millioner digitale apper og tjenester bli utviklet og distribuert ved hjelp av cloud-native tilnærminger - det samme antallet apper som er utviklet de siste 40 årene. De fleste vil være rettet mot bransjespesifikke bruksområder for digital transformasjon.

"Når apper og tjenester eksploderer, vil de definere nye minimumskonkurranser, " sa Gens.

For å oppfylle disse kravene, bør virksomheter utvikle sterk konkurransedyktig intelligens i bransjens digitale transformasjonslandskap, integrere ideen om en digital innovasjonsfabrikk i kjerneproduktplanleggingen og sikre at alle hender er på dekk for å bidra med distribusjon.

6. AI er uunngåelig

I 2025 vil minst 90% av nye bedriftsapper legge inn AI, noe som gjør appene "smartere" og "mer dynamiske." Innen 2024 vil mer enn 50% av brukergrensesnittinteraksjoner bruke AI-aktivert datamaskinvisjon, tale, naturlig språkbehandling (NLP) og AR / VR (augmented reality / virtual reality).

I 2025 spår vi at AI-drevne bedrifter vil være i stand til å svare på markedsforholdene i løpet av halve tiden av sine jevnaldrende, "sa Gens. "Denne brede og dype infusjonen av AI kommer til å påvirke enhver IT-organisasjon."

Bedrifter bør identifisere foretakets viktigste AI-ledede apper og tjenester, etablere felles forretnings- og IT-styring rundt AI-etikk og prioritere opprettelsen av nye brukergrensesnitt som utnytter AI.

7. Tillit blir forfremmet

Innen 2023 vil halvparten av Global 2000 utpeke en sjef for tillitsmann, som orkestrerer tillit på tvers av sikkerhet, risiko, etterlevelse, personvern og etisk forretningsdrift.

"Denne handler ikke om kule, nye teknologier. Det handler om forhold, " sa Gens. "Tilnærmingen til tillit kommer til å trenge å endre seg fra en bolt-to til en innebygd."

Å få tillit riktig vil være grunnleggende for at bedriftene skal være konkurransedyktige. Denne tilliten kan starte med å opprette selskapets tillitsroller som skaper ansvarlighet for styring og vedlikehold av tillitsretningslinjer. Bedrifter bør også evaluere digitale initiativer for å vurdere tillitsrisiko og etablere beste praksis for tillitsvurdering blant interessenter.

8. Hver bedrift er en plattform

Innen 2023 vil 60% av Global 2000 ha et økosystem for digital utviklere med tusenvis av utviklere. Halvparten av disse virksomhetene vil drive minst 20% av de digitale inntektene gjennom sitt digitale økosystem / plattform.

"Hver levedyktig bedrift vil trenge å bli en plattform, med et team av tredjepartsutviklere rundt seg, " sa Gens.

For å gjøre dette, begynn med å utpeke en toppleder til å lede virksomhet, og identifiser deretter kritiske systemer og løsninger for å støtte denne nye delen av virksomheten, før du til slutt utnytter andres plattformer og markedsplasser, inkludert OSS-samfunn.

9. Mashups på tvers av bransjer

Forvent å se flere digitale økosystem-partnerskap på tvers av bransjer.

I 2025 vil 20% av omsetningsveksten komme fra tilbud om "hvitt rom", som kombinerer digitale tjenester fra tidligere ikke-koblede næringer. En femtedel av partnerne kommer fra tidligere ikke-tilknyttede næringer.

"Utvikle virkelig god perifer visjon, som betyr å utvide virksomhetsutviklingsomfanget ditt langt utover tradisjonelle intranæringer og tilstøtende bransjepartnerskap, " sa Gens. "Du må sørge for å knytte fremvoksende multi-bransjeanstreng tett til din utvikling av en digital plattform og et økosystem."

10. Kriger med teknisk plattform fortsetter

Innen 2023 vil de fem beste offentlige sky-megaplatformene konsolidere minst 75% av IaaS- og PaaS-markedsandelen, mens SaaS-leverandører som blir plattformer vil øke. De 10 beste SaaS-leverandørene med rent spill vil i gjennomsnitt generere nesten 20% inntekter fra å utvide sine PaaS-tjenester.

"Markedet kommer til å konsolidere seg rundt et lite antall megaplatformer, så velg kjerne-sky-megaplatform (er) med omhu, " sa Gens. Bedrifter bør også plassere multicloud-teknologier høyt på listen over tekniske standarder og velge SaaS-leverandører som med hell leverer plattformtjenester og apper. SaaS-leverandører vil jockey for å bli viktige kilder for virksomhetenes digitale innovasjonsfabrikker.

Disse prediksjonene skaper en helt ny art av digital-første virksomhet, som vil bli tydelig i løpet av de neste årene.

For mer informasjon, sjekk ut Digital transformasjon: Hvordan sikre at prosjektet ditt er en suksess på søstersiden ZDNet.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • Digital transformasjon: Et jukseark (TechRepublic)
 • Digital transformasjon: En IT-pro's guide (TechRepublic nedlasting)
 • Digital transformasjon: En guide for CXOs (TechRepublic Premium)
 • Hva er digital transformasjon? Alt du trenger å vite om hvordan teknologi omformer virksomheten (ZDNet)
 • 5 beste stående skrivebordskonvertere for 2019 (CNET)
 • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)
 • Digital transformasjon: Mer må-lese dekning (TechRepublic på Flipboard)

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com