IDC: Digital transformasjonsutgifter vil spise opp 53% av IT-budsjettene innen 2023

IDC: Utgifter til digital transformasjon vil spise opp 53% av IT-budsjettene innen 2023. Bedrifter vil modernisere gamle systemer, implementere kunstig intelligens i omfang og tilpasse digitale KPI-er med forretningsmessige verdi tiltak, forklarer Shawn Fitzgerald

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

IDC spår at utgifter til digital transformasjon vil vokse til mer enn 53% av all informasjon og kommunikasjonsteknologi (IKT) investering innen 2023, opp fra 36% i dag. Den største veksten vil være innen data intelligence og analyse.

IDC-analytikere Bob Parker og Shawn Fitzgerald delte 10 spådommer om bedriftsdrivere som fremskynder digitale transformasjonsinitiativer og investeringer.

"Direkte investering i digital transformasjon vokser med 17, 5% CAGR og forventes å nærme seg $ 7, 4 billioner i løpet av årene 2020 til 2023 når selskaper bygger på eksisterende strategier og investeringer, " sa Fitzgerald. "Organisasjoner med nye digitale forretningsmodeller i kjernen deres er godt posisjonert for å kunne konkurrere i den digitale plattformsøkonomien."
Det er noen overraskelser i de 10 spådommene, inkludert:

  • 50% av organisasjonene vil forsømme investeringer i markedsdrevne operasjoner.

  • Dataanalyse vil skape informasjonsbaserte konkurransefortrinn.

  • 65% av organisasjonene vil aggressivt modernisere legacy-systemer med omfattende investeringer i ny teknologi-plattform gjennom 2023.

Dette er hva analytikerne tror vil ha mest innvirkning på digital transformasjonsinnsats fra CIOs og IT-fagpersoner de neste fem årene.

Tekniske forutsigelser for 2020: Mer målesningsdekning (TechRepublic på Flipboard)

Prediksjon 1 - Future of culture

Innen 2024 vil ledere i 50% av G2000-organisasjonene ha mestret "fremtidens kultur" -trekk som empati, empowerment, innovasjon og kunde- og datasentrisitet for å oppnå ledelse i skala.

Prediksjon 2 - Digital koinnovasjon

Innen 2022 vil empati blant merkevarer og for kunder drive økosystemsamarbeid og saminnovasjon blant partnere og konkurrenter som vil drive 20% kollektiv vekst i kundenes levetid.

Prediksjon 3 - AI i skala

I 2024, med proaktive, hyperspeed driftsendringer og markedsreaksjoner, vil bedrifter med kunstig intelligens reagere på kunder, konkurrenter, regulatorer og partnere 50% raskere enn sine jevnaldrende.

Prediksjon 4 - Digitale tilbud

I 2023 vil 50% av organisasjonene neglisjere investeringer i markedsdrevne operasjoner og vil miste markedsandeler til de eksisterende konkurrentene som gjorde investeringene, så vel som til nye digitale markedsoppføringer.

Prediksjon 5 - Digitalt forbedrede arbeidere

Innen 2021 vil ny fremtid med arbeidspraksis utvide funksjonaliteten og effektiviteten til den digitale arbeidsstyrken med 35%, noe som fremmer en akselerasjon av produktivitet og innovasjon hos praktiserende organisasjoner.

Prediksjon 6 - Digitale investeringer

Innen 2023 vil digitale transformasjonsutgifter vokse til mer enn 50% av all IKT opp fra 36% i dag, med den største veksten innen dataintelligens og analyser ettersom selskaper skaper informasjonsbaserte konkurransefortrinn.

Prediksjon 7 - Økosystemkraftmultiplikatorer

I 2025 vil 80% av digitale ledere utvikle og differensiere mål for sluttkundes verdi fra deres plattforms økosystemdeltagelse, inkludert et estimat av økosystemets multiplikatoreffekter.

Prediksjon 8 - Digital KPI-er modne

I 2020 vil 60% av selskapene ha justert digitale KPI-er for å rette forretningsmessige verdimålinger av inntekter og lønnsomhet, og eliminere dagens målekrise der KPI-er for digital transformasjon ikke er direkte justert.

Prediksjon 9 - Plattformer modernisere

Drevet både ved å eskalere netttrusler og trenge ny funksjonalitet, vil 65% av organisasjonene aggressivt modernisere legacy-systemer med omfattende nye teknologiplattforminvesteringer gjennom 2023.

Prediksjon 10 - Invester for innsikt

I 2023 vil bedrifter som søker å tjene penger på fordelene ved ny intelligenssteknologi investere mer enn $ 265 milliarder over hele verden, noe som gjør forretningsbeslutningsanalyser og AI til en kjerne for digital innovasjon.

Cloud og alt som et service nyhetsbrev

Dette er din go-to ressurs for det siste om AWS, Microsoft Azure, Google Cloud Platform, XaaS, skysikkerhet og mye mer. Leveres mandager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com