iBook Author-appen tilbyr bedrifter et godt publiseringsalternativ

Organisasjoner blir ofte utfordret til å utvikle overbevisende brosjyrer, treningsmateriell, dokumentasjon, bruksanvisninger, veibeskrivelser, presentasjoner og til og med e-bøker. Apples nye og gratis iBooks-forfatter-app er et verktøy som kan brukes, som lar ikke-designere muligheten til å designe, produsere, forfatter, redigere og teste elektroniske interaktive bøker.

Mer enn tekst og bilder

Mens mange applikasjoner sliter med å effektivt gi brukeren muligheten til å designe og publisere prosjekter med bare tekst og bilder, pakker iBooks Author-appen seriøs kapasitet i et villedende enkelt, brukervennlig program.

Bedriftsbrukere laster ned applikasjonen direkte fra Apples app store. Når den er lastet på en Mac, starter appen med å presentere et halvt dusin forhåndsdesignede maler. Som med andre Apple-programmer, er dette ikke bare enkle, enkle maler, men attraktive, skarpe og profesjonelle trådrammer som brukere kan utnytte for å produsere arresterende materialer.

iBook-forfatteren overskrider mange konkurrerende eBook-publiseringssystemer ved å imøtekomme multimedia. Brukere kan importere lydfiler og filmer og videofiler. Programmet støtter også å bygge elektroniske publikasjoner som er i stand til å utnytte Apple iBooks Multi-Touch-funksjoner, og dermed gjøre det mulig for selv tilfeldige forretningsbrukere å lage interaktive bøker som tidligere var tilknyttet dyre markedsføringsbyråer og publiseringsfirmaer.

Enkel produksjon

Maler, widgets, grafiske og formeverktøy og et bordverktøy gjør det enkelt å komme i gang med å utvikle en bok. Dra-og-slipp-støtte for Word og Pages-dokumenter, tidligere opprettede presentasjoner og til og med HTML-kode, utvider programmets forfatter- og designfunksjoner ytterligere.

Widgets forenkler å lage mer komplekse prosjekter. Det finnes widgets for å legge til HTML, importere Keynote-presentasjoner, inkludere interaktive bilder, importere fotogallerier og legge til 3D-bilder. Widgets er også tilgjengelige for å legge til medieklipp og flere valg av seksjoner om seksjoner.

Fordeling

Når et prosjekt er bygget, kan brukere teste kreasjonene ved hjelp av en iPad. Når redigeringene er fullførte, og et prosjekt er klar for distribusjon, kan brukere eksportere ferdige verk privat til andre brukere for visning på Mac og iPad.

iBooks Author-prosjekter kan også distribueres offentlig via Apples iBookstore. For å distribuere et iBook Author-prosjekt via iBookstore, kan brukerne opprette enten en gratis eller betalt bokkonto, laste ned gratis iTunes Produsent, aktivere en kontrakt og publisere arbeidet sitt. En viktig forskjell mellom kontoen for gratis og betalte bøker er at bare en kontoinnehaver med betalte bøker kan selge kreasjoner.

Har du flere spørsmål? Apple opprettholder en vanlige spørsmål om publiseringsprosessen. De ofte stilte spørsmålene, og de tilsvarende svarene, kan du lese her.

Apple Weekly Newsletter

Enten du trenger tips om iPhone og Mac eller oversikt over bedriftsspesifikke Apple-nyheter, har vi deg dekket. Leveres tirsdager

Registrer deg i dag

Se også:

TechRepublic: Lær hvordan du lager ebøker for iPad

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com