IBM Watson Unity SDK bringer AI til enterprise AR- og VR-apper

CES 2018: AR og VR kommer endelig inn på kontoret Virtual reality og augmented reality er mainstream, men har ennå ikke fått fyr. Conner Forrest fra TechRepublic forklarer hvorfor kontoret er der virtuell tech virkelig vil skinne.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • IBM Watson Unity SDK er den første i sitt slag som bringer skalerbare kunstige etterretningstjenester til Unity, slik at utviklere kan integrere Watson-tjenester i Unity-applikasjonene.
  • Unity dukker raskt opp som markedsleder for bedriftsutvidet virkelighet og virtuell virkelighet, og IBM Watson Unity SDK kan bidra til å drive markedet med applikasjoner som bringer kontekstuell kompetanse og AI-evner direkte inn i den ansatte.

Tirsdag lanserte IBM og Unity IBM Watson Unity SDK i Unity Asset Store, slik at utviklere lettere kan integrere Watson skytjenester og kunstig intelligens (AI) teknikker som visuell gjenkjennelse, tale til tekst og språkklassifisering i deres Unity-applikasjoner .

SDK er den første eiendelen i sitt slag som bringer skalerbare AI-tjenester til Unity, ifølge et blogginnlegg fra Unity produktmarkedssjef Nathan Ventura. Det markerer også et nytt skritt på reisen for å bringe augmented reality (AR) og virtual reality (VR) applikasjoner til bedriften.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

AR og VR har løfter om forretningsbruk, inkludert opplæringsprogrammer for ansatte som lærer arbeidstakere hvordan de kan utføre en farlig jobb i et virtuelt miljø, eller feltarbeid der ansatte kan holde opp telefonen eller smarte briller til et objekt for å avgjøre om det trenger skal fikses.

Når AR- og VR-teknologiene modnes, øker interessen fra bedriftsmarkedet for innovative applikasjoner innen markedsføring, design, prosjektering, produksjon og analyse, skrev Ventura. "Enhet er markedsleder i AR og VR for forbrukersakssaker, i tillegg til at den raskt dukker opp som markedsleder for virksomhets AR og VR."

IBM har undersøkt enterprise AR- og VR-applikasjoner med klienter som Immersive Insights-demoen, som bringer AR-visualiseringer til datavitenskapelige verktøy. I dette nye partnerskapet planlegger IBM og Unity å hjelpe utviklingen av AR / VR-forretningsmarkedet med applikasjoner som bringer kontekstuell kompetanse og AI-evner direkte til den ansatte.

SDK vil tillate Unity-utviklere å konfigurere spill og prosjekter for å forstå tale, snakke med brukere og forstå intensjonen til en bruker på naturlig språk, skrev Ventura. Talegjenkjenning er en av hovedfunksjonene i SDK, ettersom Watsons evner vil la utviklere bygge svært nøyaktig talegjenkjenning i sitt prosjekt, som kan brukes til å utløse hendelser i spillet. Watsons Vision API vil tillate utviklere å integrere visuell gjenkjennelse i sanntid også i Unity-prosjektene sine.

Unity-utviklere kan laste ned SDK gratis her.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com