IBM dobler kvantvolumet i løpet for å regne overherredømme

IBM dobler kvantevolum i løpet for computing-overlegenhet Jamie Garcia, global leder for Quantum Applications, IBM Research, snakker på CES 2020 om hvordan IBM nådde milepæler i kvanteberegning i 2019.

TechRepublics Teena Maddox snakket med Jamie Garcia, senior manager, Algorithms, Applications and Theory Team ved IBM Research, på CES 2020 om kvantenyheten som IBM har gitt ut denne uken og hva som skal komme. Følgende er et redigert utskrift av samtalen deres.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Jamie Garcia: Vi har nettopp gitt ut nyheter om at vi har oppnådd et 32-kvantvolum, som er i tråd med at vi dobler kvantvolumet vårt hvert eneste år. Det er en av de store nyhetsutgivelsene denne konferansen. En annen som nettopp kom ut er at vi traff 100 partnere i vårt IBM Q-nettverk. Det er en ganske stor milepæl også. Det skjer mye i kvante.

Teena Maddox: Hva betyr det når du har økt volumet? Hva betyr det for en person som meg selv?

CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon)

Jamie Garcia: Kvantevolum har å gjøre med antall q-biter - bare økende antall q-biter. Akkurat nå har vi en 53 q-bit enhet, for eksempel, og fortsetter å skyve det fremover. Og i tillegg til det - på nøyaktig samme tid - å redusere mengden feil i q-bitene. Det som gjør oss i stand til å gjøre, er å kunne utføre beregninger som trenger å ha veldig lave feilprosent, slik at vi for eksempel kan utvide det vi gjør på applikasjonsområdet, og tenke på klientproblemer og beregninger som vi gjør på kvantecomputeren for klienter.

Det er egentlig det det betyr, er hvis vi presser det fremover. Vi vil bare kunne gjøre mer og mer.

Teena Maddox: Hva er noen av de praktiske applikasjonene for virksomheten når de bruker kvanteberegning - når det blir en realitet?

Jamie Garcia: De tre områdene som vi liker å jobbe i er kjemi, økonomi og deretter optimalisering av maskinlæring. Eventuelle problemer som har et matematisk optimaliseringsproblem med det. Kjemi er en som er veldig nær og kjær for mitt hjerte, siden min bakgrunn er innen kjemi. Vi kan utføre kvantekjemiberegninger for å kunne modellere forbindelser og se på deres reaktivitet, kjemiske reaktivitet og egenskaper.

Teena Maddox: Hva ser du for fremtiden for dette?

Jamie Garcia: Jeg tror når vi fortsetter å presse grensene for kvantvolum og utvide beregningsmulighetene, kommer vi til å begynne å se større systemer bli modellert, og begynne å presse det vi kan gjøre mot kvantefordel, og virkelig begynne å se en kvantefordel innen kjemi, maskinlæring og økonomi.

Teena Maddox: Kan du fortelle oss litt om arbeidet du har gjort med noen av kundene dine?

Jamie Garcia: Absolutt. I dag kunngjorde vi bare noe arbeid som vi har gjort med Daimler Mercedes Benz, og dette er et arbeid som vi gjør for å forstå batterikjemi. Spesielt litium-svovelbatterier - batterier som for eksempel vil kunne lade opp et kjøretøy for å gå langt, forbi hva vi kan gjøre med litium-ion-teknologier.

Vi har virkelig begynt å se på kjemikene i dybden ved å bruke kvantedatamaskiner og forstå energikilder knyttet til det og gå mot neste generasjon batterier.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com