Menneskefokusert tech driver Samsung med AI, 5G og IoT-løsninger på CES 2020

CES 2020: Trendene og teknologiske forretningsfordeler bør bry seg om Enterprise-teknologier som AI, dataanalyse og 5G, som ligger til grunn for de nyeste IoT-dingsene, smarte enhetene og autonome kjøretøyene og vil være på full visning på CES 2020.

Samsung elektronikk startet sin CES 2020-presentasjon med vekt på menneskesentrert teknologi. Samsungs administrerende direktør og president HS Kim beskrev Samsungs visjon om roboter som "livsledsagere", og introduserte "Ballie", en liten, bølgende robot som forstår, støtter og reagerer på behovene til eieren, spesielt rundt i huset.

Mer fra CES 2020

  • CES 2020-oppdatering: Alle forretningsnyttige nyheter du trenger å vite
  • Bilder: Rare, sprø og kule teknikker fra CES 2020
  • CES 2020: De store trendene for virksomheten (ZDNet spesialfunksjon)
  • Mer dekning for CES 2020 (TechRepublic på Flipboard)

Ballie, i motsetning til mange av de menneskelige kollegene, er ekstremt diskret, og "opprettholder strenge databeskyttelses- og personvernstandarder, " sa Sebastian Seung, konserndirektør og forskningsforsker ved Samsung elektronikk. Ballies funksjoner på enheten enhetlig kunstig intelligens (AI) gjør det mulig å være en fitnessassistent og mobil grensesnitt som søker løsninger for eierens skiftende behov.

Ballie, Samsung's robot

" data-credit="Photo: Samsung" rel="noopener noreferrer nofollow">

Ballie, Samsungs robot

Foto: Samsung

I stedet for en rett produktutrulling kalte Samsung det neste tiåret "erfaringsalderen" med utvikling og markedsføring av produkter som skaper meningsfulle, personlige opplevelser. Ballie, sa Samsung-utførerne, representerer den neste utviklingen av Internet of Things (IOT).

"Dette er vår langsiktige visjon for AI-aktiverte produkter, " sa Seung. "Selvfølgelig ønsker vi at Ballie skal være morsom, smart og nyttig. Vi vil også at Ballie skal beholde våre hemmeligheter."

Her er noen av de viktigste temaene dekket:

Helsevesen

Seung diskuterte et samarbeid med helsevesenets leverandør Kaiser Permanente der de vil utvikle en hjemmebasert virtuell hjerteterabuløsning som kobler en Samsung smartklokke med en smarttelefon via Bluetooth, og HeartWise, et overvåkningsapplikasjon.

TechRepublic's CES 2020 (TechRepublic)

Innovations

Samsung viste frem og lovet å fortsette med sitt engasjement for teknologier som Relúmĭno, som hjelper synshemmede å se; IGNIS, et verktøy for brannmannssikkerhet, og GEMS for å hjelpe eldre og funksjonshemmede å bevege seg.

Smart hjem

Oppslukende opplevelser, AI-innovasjoner, sensorer og dataanalyse er en del av Samsungs hjemmeplaner, sa Federico Casalegno, sjef for designinnovasjon ved Samsung design innovasjonssenter. Han demonstrerte Samsungs GEMS-teknologi (Gait Enhancing & Motivating System), som viste hvordan (augmented reality) AR-briller gjør det mulig for brukere å trene med en virtuell personlig trener, klatre i fjellet eller gå under vann, alt hjemmefra. GEMS gir også tilpassede anbefalinger.

Gjennom en konvergens av programvare, AI, IoT og maskinvare, kan et rom transformeres til en skjerm med MicroLED-skjermen, for en oppslukende opplevelse ved å bruke ansikt til ansikt-apper eller internett.

Casalegno diskuterte også teknologi tilpasset kjøkkenapparater, en voksende stasjon for hjemmeprodukter fra hjemmet, og Bot Chef, en robotassistent tilberedning.

"Målet er ikke å legge til flere enheter og produkter, " sa han. Det er å "leve bedre med mer intuitive og forenklede teknologier."

Smarte byer

Global urbanisering incentiverte Samsung i sin visjon om smarte byer, sa CES 2020-gjest Emily Becher, seniordirektør og leder av Samsung NEXT global, som la til at smarte enheter, plattformer og data gjør bylivet enklere og tryggere. Samsungs kjernevisjon er å spare energi, kutte utslipp og bærekraft.

Beboere i smarte bygninger kan ringe heiser, slå av eller på lys, administrere leveranser eller se etter tilgjengelige parkeringsplasser med sveip- eller stemmekommando. Smarte bygningsapparater kan be om reparasjoner og løse problemer før de blir lagt merke til av beboerne.

partnere

Samsung er i partnerskap med byggherre og eiendomsforvaltere som de amerikanske baserte eiendomsutviklerne Greystar Real Estate, for å utvikle smarte bygningsløsninger, la Becher til.

5G

Bytransportopplevelsen vil bli transformert ved å kombinere 5G, edge computing og AI, med 5G tech som gjør det mulig for bil-til-alt å koble biler til byen.

Spesiell rapport: Hvordan 5G vil transformere virksomhet (gratis PDF) (TechRepublic)

Knox

Samsung vil fortsette å bruke Samsung Knox, en forsvarsgrad sikkerhetsplattform for mobil, TV, hvitevarer og andre enheter.

Samsungs Innovation Campus vokser

I 2020 vil Samsung utvide Samsung Innovation Campus-programmet, som trener studenter på de nyeste AI-, IoT- og skyteknologiene. Campus har utdannet mer enn 20 000 studenter fra 13 land, siden lanseringen i 2019 og vil doble i størrelse i år.

Samsungs topp 3

Kim avsluttet hovedtaler med å si de tre viktigste områdene for Samsung: Sikkerhet og personvern, teknologi til gode og statsborgerskap. Han lovet "Samsung vil aldri dele dataene dine med tredjepart uten forutgående og direkte samtykke fra deg."

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com