Huddle: et verdig SharePoint-alternativ for klientsamarbeid

IT-konsulentfirmaer og andre profesjonelle tjenestefirmaer trenger en brukervennlig plattform for klientsamarbeid, men allikevel benytter de seg vanligvis av e-post og noen ganger ekstern tilgang til kundens lokale SharePoint-nettsteder. Huddle, en Software as a Service (SaaS) -basert samarbeidsplattform, er ideell for profesjonelle tjenestefirmaer som trenger en enkel å installere og bruke klient- og ekstranett- og samarbeidsplattform som ikke krever administrator på heltid. Her er grunner til at profesjonelle tjenestefirmaer bør vurdere Huddle som deres neste sikre klient-ekstranett.

Oppsettet er raskere enn å få ekstern tilgang

For at et profesjonelt tjenestefirma skal få tilgang til klientens SharePoint-nettsted, betyr det ofte:

  • Navigere i klientbyråkratiet for å få ekstern tilgang til nettverket. Dette kan omfatte oppdragsgivers obligasjonssikkerhetsopplæring og spesielle godkjenninger for eksterne entreprenører for å få tilgang til bedriftsnettverket.
  • Sikre de riktige rettighetene til SharePoint-bibliotekene der prosjektdokumentene er bosatt.
  • Å håndtere et SharePoint-nettsted som i stor grad blir ignorert, for innestengt, aldri nådd potensialet, eller mistet troverdigheten i brukerfellesskapet på grunn av en rekke problemer.

Hvis flytting av prosjektsamarbeid til Huddle er godkjent av konsulenten og klienten og passer i ethvert styrende compliance- og sikkerhetsprogram, kan det spare begge parter tid. Huddle-arbeidsområder kan settes opp i løpet av minutter basert på testen min. Det er heller ikke en oppgave å legge til og fjerne brukere, slik at konsulenter kan administrere tilgang til arbeidsområdet tett uten å ha behov for en fullstendig administrator for nettstedet.

Hvis jeg skulle plassere Huddle mellom meg selv og eksterne klienter, ville jeg sørget for at bruk av Huddle er midtpunktet i alle samarbeids- og kommunikasjonsprosesser som er på plass for prosjektet.

Brukervennlighet, administrasjon og adopsjon

Selv klienter med et minimum av SaaS-basert applikasjonserfaring, skal kunne navigere i et Huddle-arbeidsområde ( figur A ) med bare litt håndholding eller bare et jobbhjelpemiddel. Figur A

Huddle Workspace (Klikk på bildet for å forstørre.)
Administrasjon av Huddle-arbeidsområder for et profesjonelt serviceteam må desentraliseres for å støtte planene som konsulenter noen ganger jobber. Huddles administrasjonsverktøy skal ikke være vanskelig å mestre for noen konsulenter med til og med grunnleggende erfaring fra SharePoint eller SaaS. Figur B viser skjermbildet Huddle Settings. Figur B

Skjermbildet for kostholdsinnstillinger (Klikk på bildet for å forstørre.)

Det er for enkelt for klienter å gjøre opprør mot å ta i bruk en ekstranettplattform når ytelse og brukervennlighet er subpar. Det skal heller ikke være noe problem med Huddle. (For å gi deg en følelse av Huddles hastighet, skrev jeg dette innlegget ved å bruke mitt Wi-Fi-nettverk og gratis Wi-Fi på Washington, DC Convention Center.)

Dokumenthåndtering

Huddle gir følgende brukervennlige dokumentstyrings- og samarbeidsverktøy:

  • Godkjennings- og arbeidsflytverktøy
  • Last opp / last ned verktøy
  • Kommenterer dokumenter
  • Aktivitetsovervåking over dokumentvisninger og oppretting

Den eneste kvalmen min (og den er mindre) med Huddle-dokumenthåndtering er at den bruker Java for å få flere filer til å laste opp. Min utdannelse er ikke Java som teknologivalg; det er bare det at Java kan knyttes til halvårlige eller reaktive oppdateringssykluser, og eksterne arbeidere kan være de siste som får disse oppdateringene. Dette kan være en støttebillett som venter på å skje.

Statusrapportering og plattform for prosjektleveranser

Begrepet statusrapportering gjennom Huddle er spennende. Selv om det ikke alltid er mulig for klienter å bryte seg fra Word-statusrapportmalen de har hatt på plass siden de gikk til Word, gir Huddle nok verktøy med revisjonsspor for oppgaver, kalendering og deling av dokumenter. Et profesjonelt tjenestefirma kan bruke et Huddle-arbeidsområde for klientstatusrapportering på et sikkert klient-ekstranett.

Huddle kan også være det foretrukne alternativet for å dele ut dokumenter og andre leveranser mellom konsulenter og deres kunder uten å bekymre deg for versjonering av konflikter, malproblemer eller en e-postinnboks som fungerer som et synkehull. Med et par klikk kan mapper settes opp i et arbeidsområde for Huddle for å inkludere prosjektleveranser og gjenstander på ett sted.

Konklusjon

Huddles enkle installasjons- og administrasjonsverktøy, dokumentstyringsverktøy og brukeropplevelse gjør det til et klart alternativ for profesjonelle tjenestefirmaer som ønsker å lage sikre klientekstranett og samarbeidsrom slik at deres reisekonsulenter kan samhandle med kundene sikkert gjennom skyen. Den ytterste fordelen kan være at dette samarbeidet kan skje uten administrasjons- og teknologikostnader som tradisjonelle klientekstranett er kjent for i noen organisasjoner.

Prøv Huddle gratis i 14 dager for å se om du liker plattformen. Rapporter så tilbake og la oss få vite hva du synes om det.

Les mer om SaaS og skyen

Ta en titt på spesialfunksjonen ZDNet og TechRepublic Cloud: Slik gjør du SaaS riktig og vår nedlastbare Executive's Guide to Best Practices in SaaS and the Cloud.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com