HTC Vive Pro blir trådløs, legger til innebygde hodetelefoner for topphylle VR

Bill Detwiler fra CES 2018 viser etasjen til gulvet, og du får en tidlig titt på ekspo-etasjen fra CES 2018 og noen av drone-leverandørene når de forbereder seg på det kommende showet.
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
  • På CES 2018 kunngjorde HTC Vive Pro, oppgradert Vive-maskinvare for en bedre VR-opplevelse for forbrukere og bedriften.
  • Vive Pro har dobbelt-OLED-skjermer for en bildeoppløsning på 2880 x 1600 kombinert.

På CES 2018 i Las Vegas kunngjorde HTC Vive Pro, en maskinvareoppgradering til Vive virtual reality (VR) -hodesett med forbedret grafikk for bedrifts- og forbrukerbruk.

Flyttingen kan signalisere et vendepunkt for VR i bedriften, som frem til dette har vært stillestående. Sammen med verktøy som det Facebook-eide Oculus for Business-pakken, kan Vive Pro brukes til å forbedre arbeidernes produktivitet og jobbopplæring innen felt som produksjon og design, helsevesen, transport og detaljhandel, i en voksende VR og augmented reality (AR) marked.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Vive Pro oppgraderer Vive-opplevelsen med dual-OLED-skjermer som tilbyr en kombinert bildeoppløsning på 2880 x 1600 - en 78% økning i oppløsningen sammenlignet med Vive-modellen som for øyeblikket er tilgjengelig, ifølge en pressemelding.

Hodesettet inkluderer også festede hodetelefoner med en innebygd forsterker for å forbedre lydkvaliteten, i tillegg til doble mikrofoner med aktiv støydemping. To kameraer foran som vender kan også hjelpe utviklere å jobbe mer kreativt ved hjelp av headsettet, konstaterte utgivelsen.

Alle disse funksjonene forbedrer VR-headsettets oppslukende natur, slik at tekst, grafikk og den generelle VR-opplevelsen kan se og føles skarpere.

"Det er et klart behov i VR-markedet for en førsteklasses VR-opplevelse med høyoppløselig skjerm, integrert lyd og de beste komponentene som er tilgjengelige i dag i et hodesett, " sa Daniel O'Brien, USAs daglig leder for HTC Vive, i utgivelsen. "Vive Pro tilbyr en umiddelbar oppgradering for både VR-entusiaster og bedrifter som ønsker å utnytte den beste VR-opplevelsen."

HTC avduket også Vive Wireless Adapter, som den hevder vil være den første som markedsfører med trådløs VR-headsetintegrasjon for både Vive og Vive Pro.

Adapteren inkluderer Intels WiGig-teknologi for å skape en trådløs VR-opplevelse som opererer i det interferensfrie 60 GHz-båndet - noe som fører til lavere latenstid og bedre ytelse, heter det i utgivelsen.

"Trådløs VR har vært på nesten alle VR-brukeres ønskeliste siden teknologien ble avduket, " sa Frank Soqui, daglig leder for virtual reality-gruppen i Intel Corporation, i utgivelsen. "Ved å samarbeide med HTC for å kommersialisere Intels WiGig-teknologi, vil vi garantere at trådløs VR oppfyller den mest kresne kvalitetslinjen for hjemmebrukere og VR-kunder."

Den trådløse Vive-adapteren sendes over hele verden i 3. kvartal, men prisinformasjon er ikke tilgjengelig ennå. Prisinformasjon for Vive Pro vil også være tilgjengelig snart.

Til slutt kunngjorde HTC oppdateringer til Viveport VR-appbutikken for en bedre brukeropplevelse, samt til Vive Video, som nå har integrert innhold fra Vimeo.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com