HTC VIVE kunngjør pris for VIVE Pro VR-headsettet, åpner forhåndsbestillinger

VR og AR: Hva er de og hva gjør dem annerledes? Hvis du bruker tid på å lese om teknologi, er du klar over den eksplosive veksten i AR- og VR-ordene. Men hva gjør AR og VR annerledes?
Bygge et lysbilde dekk, tonehøyde eller presentasjon? Her er de store takeaways:
 • HTC har kunngjort sitt siste VR-headset, VIVE Pro, og har også åpnet for forhåndsbestillinger for $ 799-enheten.
 • HTC VIVE Pro tilbyr 78% økning i oppløsningen sammenlignet med den forrige VIVE-modellen og er også i stand til trådløs tilkobling ved hjelp av WiGig-teknologi.

HTCs nye flaggskip VR-headset, VIVE Pro, er nå tilgjengelig for forhåndsbestilling for $ 799.

Inkludert med det nye VR-headsettet er et seks måneders abonnement på VIVEPORT, en VR-spillabonnementstjeneste der abonnenter kan velge fem titler fra tjenestens katalog som skal leies til enhver tid. Etter at prøveperioden er utløpt, koster et VIVEPORT-abonnement $ 8, 99 per måned, selv om det å kjøpe et abonnement før 22. mars vil låse inn den gjeldende prisen på $ 6, 99 per måned, som vil øke til $ 8, 99 på det tidspunktet.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Sammen med utgivelsen av VIVE Pro reduserer HTC kostnadene for det tilgjengelige VIVE-headsettet til 499 dollar, en reduksjon på 100 dollar. Innkjøp av den nå tilgjengelige VIVE inkluderer et to måneders abonnement på VIVEPORT og en gratis kopi av Fallout 4 VR.

VIVE Pro sine muligheter

VIVE Pro vil begynne å sende 5. april 2018, og er en betydelig oppgradering av forrige VIVE-modell, alt uten å trenge mye i veien for oppgraderinger til PC-en som driver headsettet (VIVE-enhetene er ikke frittstående).

VIVE Pro har doble OLED-skjermer med en oppløsning på 2880x1600, en 78% økning i oppløsningen i forhold til den nåværende generasjonen VIVE. Den har en oppdateringsfrekvens på 90 Hz og et synsfelt på 110 grader og kan brukes med den nåværende generasjonen av kontrollere og basestasjoner.

VIVE Pro VR-headsettet er også WiGig-kompatibelt, noe som betyr at brukere ikke trenger å knytte det til en datamaskin eller basestasjon, forutsatt at de er villige til å betale for en separat trådløs modul, som ikke har blitt priset eller gitt utgivelse dato ennå.

HTC VIVE USAs daglig leder Daniel O'Brien sa at VIVE Pro er designet for å levere "visning og visuell opplevelse av beste kvalitet til de mest kresne VR-entusiaster, " i tillegg til å tilby et førsteklasses produkt for å drive implementering av VR-teknologi og produkter.

Utviklere som er interessert i å bli en del av HTCs visjon for VRs fremtid, kan lære mer om å bygge applikasjoner for HTC VIVE Pro på VIVE-utviklerens portal. I likhet med andre VR-utviklingsplattformer bruker VIVE Unity and the Unreal Engine og en egenutviklet SDK for å bygge apper.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

 • Spesiell rapport: IT-jobber i 2020: En leders guide (gratis PDF) (TechRepublic)
 • Kutte ledningen: VR går trådløst takket være null latensvideo (ZDNet)
 • HTC Vive Pro blir trådløs, legger til innebygde hodetelefoner for topphylle VR (TechRepublic)
 • Google, Lenovo avduker frittstående Daydream VR-headset (ZDNet)
 • HTC Vive: Den smarte personens guide (TechRepublic)
Bilde: HTC VIVE

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com