HP, DiSTI-partnerplattformen kan gi rimelig VR-trening til bedriften

Honeywells nye AR- og VR-simulator bruker Microsoft HoloLens for å trene den industrielle arbeidsstyrken. Et nytt AR / VR-simulatorsystem fra Honeywell bruker Microsoft HoloLens for å hjelpe opplæring av industrielle ansatte og kan til og med hjelpe selskaper med å lukke ferdighetsgapet.

Tirsdag kunngjorde HP og DiSTI Corporation et partnerskap for å gi kostnadseffektiv VR-opplæring for bedrifter, med fokus på vedlikehold og driftstrening for kjøretøy, fly og industrielt utstyr.

Fremskritt innen VR og augmented reality (AR) har gjort teknologiene mer til virkelighet for bedriftsopplæringsformål de siste årene. Bedrifter som WalMart og UPS har lansert initiativer innen VR-opplæring, noe som hjelper nyansatte mestre jobbene sine raskere og med høyere kvalitet og sikkerhet. Hos UPS bruker for eksempel nye sjåfører VR-headset for å simulere byens kjøreforhold under trening.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Imidlertid er det fortsatt en lang vei å gå før de er et sted nær vanlig i de fleste forretningsscenarier, melder analytikere.

Fortsatt forventes VR-opplæring å vokse til et marked på 18 milliarder dollar innen 2022, og tilbyr arbeidere en ny, mer deltakende form for læring som kan være mer effektiv enn tradisjonelle opplæringsprogrammer.

HP og DiSTI vil tilby end-to-end enterprise VR-treningsløsninger, basert på HPs VR-klare maskinvare (som Z VR-ryggsekk og HP Z8 Workstation) og DiSTIs VE Studio Development Platform, ifølge en pressemelding. Kunder kan bruke VE Studio-pakken for å utvikle egne VR-treningsapplikasjoner, eller få hjelp til å gjøre det fra selskapene.

"Det er enorm etterspørsel i markedet etter virtuelle opplæringsløsninger på bedriftsnivå som raskt kan implementeres, er kostnadseffektive og kan utvikles og administreres av internt personale, " sa John Cunningham, sjef for inntektene i DiSTI, i en pressemelding. "Mange selskaper har identifisert behovet for å implementere VR-aktivert opplæring, men sliter med hvordan de kommer i gang og skaleres på grunn av mangel på intern kompetanse og tilgjengeligheten av kostnadseffektive løsninger. Vi er glade for å kombinere våre to selskapers VR-kompetanse for å akselerere industri-adopsjon av VR-opplæring. "

De store takeawayene for teknologiledere:
  • HP og DiSTI Corporation vil tilby VR-opplæring for bedrifter, med fokus på vedlikeholds- og driftsopplæring for kjøretøy, fly og industrielt utstyr.
  • VR-trening forventes å vokse til et marked på 18 milliarder dollar innen 2022.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com