Hvordan bedriften kan dra nytte av å integrere AI-drevne chatbots

Fordelene med å integrere chatbots AI-drevne chatbots kan hjelpe din bedrift med å identifisere kunder, løse problemer og forbedre klikkfrekvensen, sier Gupshups medgründer og administrerende direktør Beerud Sheth.

Bedrifter kan være nølende med å implementere chatbots som en del av sin forretningsplan fordi det er et nytt, ukjent verktøy. Fordelen med AI-drevne chatbots for mange virksomheter kan imidlertid oppveie utfordringene. TechRepublic snakket med Gupshups medgründer og administrerende direktør Beerud Sheth for å diskutere fordeler og ulemper med å integrere AI-baserte chatbots.

Sheth: Når det gjelder utfordringer, er det først og fremst et nytt medium. Det er et nytt medium fordi alle tidligere interaksjonsmekanismer, enten det er et nettsted eller en app og så videre, de alle var strukturerte interaksjoner. Du har knapper og sider og faner, og du klikker her og noe skjer og så videre, så kommer du til dette samtalemediet nå er det ustrukturert. Det må være veldig fleksibelt. Du må være det, det er uforutsigbart i den forstand, og derfor er den største utfordringen på en måte å forstå og utdanne deg selv. Hva er en god handleopplevelse på samtalssiden? Hva er en god markedsføringskampanje med disse samtalefunksjonene?

Hvordan vi lærte å snakke med datamaskiner, og hvordan de lærte å svare tilbake (PDF nedlasting)

Mer om kunstig intelligens

  • Google DeepMind-grunnlegger Demis Hassabis: Tre sannheter om AI
  • De 10 mest etterspurte AI-jobbene i verden
  • De 3 mest oversett begrensningene av AI i virksomheten
  • Hvordan bli maskinlæringsingeniør: Et jukseark

Så det begynner med det. Forstå mediet. Trener det, tester og gjør små eksperimenter for å finne ut og bli bra med det. Det er den første utfordringen. Jeg utløser mange nye ideer når du går gjennom det. Det er det jeg anbefaler. Type gjennomgang, gå, løpe, ikke sant. Fordi mange bedrifter vil si: "Vel, vi vet ikke hvordan vi bygger det, " og det er som ja. Du vet ikke, men du må begynne et sted og begynne med eksperimenter og bli bedre etter hvert.

Men fordelene er enorme. Når du har kommet over alle disse utfordringene, kan du finne ut hvordan du kan sette det sammen, hvordan skape en herlig opplevelse, tror jeg, og vi har sett dette før. Da nettmediet ble til, selskaper som allerede var, som hadde tilbakevirkende nettsteder, eller som hadde gode mobilapper, hadde de alltid fordel med tanke på markedsandel. Når det gjelder konkurransedyktig dynamikk. Når det gjelder kundetilfredshet og så videre. Fordelene er enorme, og med hver enkelt påfølgende teknologi etter internett- og mobilapp er dette den neste store bølgen.

Bedrifter som hopper til dette, utfordringene er høye, men belønningen er langt større når det gjelder å bare tjene, få mer inntekter, mer markedsandel og mer tilfredshet.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

Se også

  • AI-chatbots er overhypede og ikke imponerende, sier utviklere (TechRepublic)
  • Blir 2018 chatbotens år? Ikke uten menneskelig hjelp (TechRepublic)
  • Kundene dine vil ikke snakke med deg, de vil snakke med chatbot (TechRepublic)
  • 5 chatbots som transformerer arbeid over hele verden (TechRepublic)
  • Når AI oversvømmer markedet, hvilke chatbots gir det beste avkastningen for bedrifter? (ZDNet)
Bilde: iStock / wutwhanfoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com