Slik lykkes du som gründer: 5 måter

Hvorfor byer må støtte gründere For mange byer kommer ekte jobbvekst fra små lokale selskaper, ifølge Scott Fadness, ordføreren i Fishers, Indiana.

Enten selskaper bestemmer seg for å redusere størrelsen, eller ansatte slutter i jobben av andre grunner, velger mange fagpersoner å jobbe selvstendig. Med innovasjon innen teknologi blir det å gjøre et selskap mer gjennomførbart enn noen gang før, noe som er tydelig gitt populariteten til nystartede selskaper.

Starte og bygge oppstart: En grunnleggerguide (gratis PDF) (TechRepublic)

For å hjelpe fagfolk som vurderer entreprenørskap, utarbeidet Seth Newab og Efstathios Giannoutsos fem strategier for å lykkes.

Giannoutsos, en kjeveortopeder og medforfatter, sammen med Newman, om å gi det til deg rett: Alt du noen gang ønsket å vite om kjeveortopedi, men var redd for Spør, sa i en pressemelding. "Den største utfordringen i utgangspunktet var å finne kunder, men vi lærte å bruke forskjellige ressurser og utdanne oss i forretningssiden som vi gjorde i vår valgte karriere."

Her er de fem tipsene Newman og Giannoutsos foreslo for fagfolk som går over til entreprenørskap:

1. Vær lidenskapelig

"Tenk på hvordan det å drive din egen virksomhet kan forvandle karrieren din, sende den svevende, " sa Newman i e-posten. "Den slags ånd gir deg energi og alle rundt deg."

2. Toler ikke ineffektivitet

Giannoutsos sa i e-posten: "Du kan løse problemer som dukker opp raskt på grunn av ekspertisen din og friheten til ikke å løpe inn i typiske bedriftshinder. "Hvis du eller din forretningspartner er forankret i arbeidsprosesser som er for trege, kan du analysere ineffektiviteten og vurdere hvilke steder du kan implementere løsninger."

3. Ta på deg mer risiko

"En bedriftseier kjenner mulighetene for risiko-belønning, og ved å ta godt kalkulerte skudd kan det komme større belønning, " sa Newman i e-posten. "Sett av tid til å strategisere og lytte til de best kvalifiserte menneskene som jobber for deg for å utvikle en presis plan."

4. Fortsett å brainstorme

"Sett av tid hver uke til brainstorming-økter med de ansatte - og husk å ha det gøy å gjøre det, " la Giannoutsos til i e-posten.

5. Ikke sett en grense for drømmene dine

"Det viktigste aspektet av gründerånden er å være grenseløs - himmelen er grensen, " bemerket Newman i e-posten. "Mange mennesker er betinget av at arbeidsstokken er realistisk og praktisk, men å drømme stort setter oppdraget for selskapet ditt, og det er derfor du ble bedriftseier."

For mer, sjekk ut 4 leksjoner startups kan lære fra HBOs Silicon Valley på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

  • Hvordan beregne avskrivninger på datamaskinens maskinvare: Et jukseark (TechRepublic)
  • Tips for å velge den beste webhotellet for organisasjonen din (TechRepublic nedlasting)
  • Funksjonssammenligning: Helpdesk billettadministrasjonsløsninger (TechRepublic Premium)
  • Slik sikkerhetskopierer du Gmail: Den ultimate guiden (ZDNet)
  • Beste skytjenester for små bedrifter (CNET)
  • Beste oppgavelister-apper for å håndtere oppgaver på hvilken som helst plattform (Download.com)
  • Tekniske tips for små og mellomstore bedrifter (TechRepublic på Flipboard)
jacoblund, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com