Hvordan skalere blockchain tech til bedriften

Hvordan skalere blockchain-teknologien til foretaket Selv om foretakets adopsjon vil være treg, kan blockchain fundamentalt endre nesten alle aspekter av bedriften, sier administrerende direktør Jarrod Dicker.

Po.ets administrerende direktør Jarrod Dicker snakket med TechRepublic om virksomhetens adopsjon av blockchain og hvordan det muligens kunne endre nesten alle aspekter av bedriften. Følgende er et redigert utskrift av intervjuet.

Dan Patterson: Hvordan skaler du det du gjør med bedriften? "

Jarrod Dicker: Flott spørsmål. Så det er en enorm, jeg vil ikke si utfordring, men et stort diskusjonsfokus i blockchain-plassen for øvrig. Du vil være tro mot desentralisering, åpne muligheter for å nå mennesker over hele verden, gjennom transaksjonelle elementer som Bitcoin, og som Ethereum, der du kan bruke teknologier som MetaMask til å betale eller andre lommebøker der ute, vers going enterprise som betyr høyt hastighetsvolum og skala som ikke er synonymt med hvordan disse transaksjonene per sekund fungerer på blockchain.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Det du vil se er at mange av disse selskapene som er blockchain-selskaper, ærlig talt ikke er blockchain-selskaper, eller at de bruker noen elementer i blockchain; kanskje bruker de en viss valuta, eller kanskje bruker de datalagring på blockchain, men de bruker hosting ikke IPFS men AWS eller andre steder.

Det er en utfordring. Jeg tror ikke det er en riktig eller feil måte; Jeg tror ikke at det er noe negativt i en blockchain-løsning som gir alvorlig verdi, på grunn av hva en viss blockchain, eller en viss iterasjon av den gjør, samtidig som jeg utnytter en del sentraliserte ting. Men filosofisk får du opp noen problemer, fordi mange mennesker i dette rommet forstår det skalaproblemet, men er så fokusert på hvorfor mange av oss er i dette i utgangspunktet, som er desentralisering og verdien det kan gi. Desentralisering er ekstremt verdifullt, når det betydde å kunne bytte penger uten sentralbanker, eller når det gjelder identitet, å kunne fjerne tillit fra en enkelt kilde for i utgangspunktet å identifisere identitet. Hva vi gjør med omdømme, samme ting. Hvordan bygger du en enighet rundt disse tingene?

Hvis du ønsker å være-- og det er derfor jeg ler mye om blockchain-tingene fra ad tech-typen - der du snakker om millioner av transaksjoner per sekund, og så gjør du det til blockchain; hvordan kan det ærlig fungere? Og sakte, de finner ut av det. Nå er det ting som Lightening Network og andre som bygger muligheten til å kunne bevege seg raskere og skalere, men på ingen måte kan du bygge disse enterprise end-to-end-produktene på blockchain som kan brukes av, la oss si CNET i dag, for å erstatte Salesforce, eller noe av den art, mye av det er filosofisk; det jeg ser er at folk vil holde seg til den sanne verdien av desentralisering, for hvis du beveger deg for langt unna, er det et farlig spill, for da plutselig bare bygger du det som allerede er bygget og du bare slags gjenvinning av gamle ideer.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com