Hvordan Memphis bruker fiber og skyen for å bli en smartere by

Hvordan Memphis bruker fiber og skyen til å bli en smartere by Fra å eie sin egen fiber til smart ansettelsespraksis og utnytte skyen, beveger byen Memphis seg gjennom en digital transformasjon.

Mer om innovasjon

  • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
  • Augmented reality for business: Cheat sheet
  • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
  • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Karen Roby: Som mange amerikanske byer, er størrelsen, Memphis gjennomgår en digital transformasjon og blir en smartere by. Mike Rodriguez, Memphis CIO, snakker med oss ​​om noen av fasitene som er involvert, inkludert skybruk og praksis for ansettelse av IT. Mike, la oss snakke litt her om infrastrukturen som bygges ut i byen.

Mike Rodriguez: For oss, når du snakker om en smart by, er infrastruktur noe av det viktigste du har på plass, ikke sant? Du kan bevege deg mye raskere hvis du fokuserte på og bygde ut en infrastruktur. Vi har lagerført alle våre fibereiendeler. Vi er unike ved at vi eier vår egen fiber, og vi har en ring rundt byen. Vi prøver å utforske andre måter å raskt ta i bruk nyere teknologier som gjør oss til en smart by ved å bruke den eiendelen, det være seg fiberen.

Karen Roby: Hvordan passer IT inn?

Mike Rodriguez: Ordføreren laget en arbeidsgruppe som er en kombinasjon av våre innovative Memphis-partnere, byens IT og planleggings- og utviklingsorganisasjon. Nå skal vi bygge vår smarte by basert på den tankegangen. Vi skal prøve å gjøre det unikt Memphis, men vi skal prøve å gjøre det på riktig måte første gang.

Karen Roby: For å drive en smart by er det selvfølgelig alltid nødvendig med topp talent. Hvordan håndterer du bemanningsproblemer i et så trangt marked?

Mike Rodriguez: Memphis er unik i en situasjon der et flertall av IT-ressursene ble outsourcet i 17, 18 år. Og det første jeg fikk i oppgave å ta det og bringe ressursene interne, ikke sant? Vi har flyttet modellen. Med outsource-modellen er det slags SLA, en servicenivåavtale-modell, oppetid, nedetid. Og det vi vet er at vi trenger litt mer, jeg antar at du kan kalle det intellektuell nysgjerrighet på hva vi kan bringe til bordet når vi løser et problem, hvordan vi kan ta verdien av noen av disse nye teknologiene og snu og gjøre dem gunstig for byen. Vi prøver å tiltrekke oss dette talentet, men samtidig utnytter vi entreprenører til å hente inn noe av den tankegangen. Jeg tror vi ser noen suksesser. Vi gir ikke nødvendigvis etter at du ikke kan ta med deg det beste talentet. Og vi samarbeider med mange av de andre bypartnerne for å prøve å bringe det sammen. Og jeg tror vi får se suksess. Det kommer ikke til å være enkelt, men å legge grunnlaget for dette er det viktigste jeg tenker på dette øyeblikket.

Karen Roby: Ok. Og til slutt, Mike, vær så snill å utvide på migrasjon av skyer og hvor byen står med det.

Mike Rodriguez: Memphis er en av de første byene som flyttet til den orale bassengskyen, fusjonsinstansen, human capital management. Det gjorde vi omtrent; Jeg tror det var oktober i fjor. Vi driver også vårt kontor 365 i skyen. Nylig vedtatt Service Now som vårt system for å hjelpe oss med å administrere billettering. Vi flytter systemet vårt inn i skyen med en partner. Vi har doblet oss med å flytte noen av kjernesystemene inn i skyen, hovedsakelig fordi de gir oss mange alternativer når det gjelder katastrofegjenoppretting og kontinuitet i virksomheten. Og det gir også mye mer fokus på sikkerhet gjennom disse leverandørene, som er kontraktsstyrt. Så ja, vi tar i bruk skyen og forstår mange av problemene knyttet til det. Vi prøver å sørge for at vi gjør det på riktig måte.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com