Slik markedsfører du virksomheten din for den digitale tidsalderen: 7 viktige trender

Topp 5 ting å holde ansatte glade Å holde ansatte fornøyde innebærer mer enn bare å tilby spill og gratis forfriskninger. Tom Merritt foreslår fem måter selskaper kan øke ansattes lykke og produktivitet.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Når organisasjoner omfavner den digitale tidsalderen, må virksomhetsledere legge spesiell vekt på menneskelig erfaring og tilknytning, fant Deloittes 2020 Global Marketing Trends Report fra 2020. Mens teknologi skaper mer effektiv og effektiv forretningsdrift, risikerer organisasjoner å bli overveldet av teknologien.

Mer enn 26 milliarder smarte enheter er for tiden i omløp, noe som indikerer at mennesker over hele verden bruker minst tre smarte enheter i gjennomsnitt, opplyser Statistas Internet of Things-rapport. Denne økningen i digitale enheter lanserte tech-verdenen i sin fjerde industrielle revolusjon, eller Industry 4.0. I denne neste bølgerevolusjonen endrer tech fullstendig måten organisasjoner driver virksomhet på.

Hvorfor IT-proffene trenger myke ferdigheter for å fremme karrieren (gratis PDF) (TechRepublic)

Menneskelig tilknytning er avgjørende for en vellykket arbeidskraft: 90% av de ansatte sa at de presterer bedre når de følelsesmessig støttes av sine organisasjoner. For å hjelpe selskaper med å opprettholde menneskelig forbindelse i en digital verden, undersøkte rapporten mer enn 80 fagpersoner over hele kloden for å bestemme syv viktige trender virksomheten må fokusere på for å bygge en menneskers bevisst organisasjon.

"Fra C-suiten til arbeidsstokken i frontlinjen påvirker teknologiske endringer hvert aspekt av en organisasjon og dens mennesker, " sa Anthony Stephan, rektor ved Deloitte Consulting LLP og USAs sjef for Deloitte Digital, i en pressemelding. "Med denne rapporten har vi tenkt å utforske hvordan merkevarer kan navigere i det stadig mer digitaliserte forretnings-, økonomiske og sosiale miljøet på en måte som bidrar til å fremme mer autentiske, meningsfulle menneskelige forbindelser."

Topp trender

Rapporten identifiserte følgende syv viktige trender som er nødvendige for at bedrifter skal overleve den digitale tidsalderen.

1. Formål

Formål er grunnlaget for en organisasjon. Ved å huske organisasjonens dypere formål, kan bedriftsledere skape mer meningsfylte forhold til sine forbrukere og ansatte. Hele organisasjonen kan legge til rette for å lede med et formål ved å være autentisk, samle ansatte rundt et felles mål, huske empati og se på forbrukere som mer enn kunder.

2. Menneskelig erfaring

Denne komponenten er den mest integrerte for å knytte menneskelige forbindelser på arbeidsplassen. Bedriftsledere og ansatte må huske at liv strekker seg utenfor veggene i selskapet. I likhet med formålskomponenten, må hele organisasjonen handle med empati og innrette sine menneskelige verdier og behandle hverandre med respekt.

3. Fusjon

Teknologi slører grenser mellom organisasjoner, og skaper et mer samarbeidende arbeidsmiljø. Ulike skyplattformer og samarbeidsapplikasjoner oppfordrer ansatte på tvers av spesialiteter til å samarbeide; organisasjoner må ta til seg denne sammensmeltingen av kompetanse. For å betjene kunden bedre, må organisasjoner innse at de konkurrerer i økosystemer.

4. Tillit

Fremveksten av digitalisering skapte nye trusselvektorer for organisasjoner, spesielt i forhold til data. Ved håndtering av sensitiv informasjon, må selskaper være etiske og transparente. Rapporten uttalte, "big data trenger stor tillit, " så organisasjoner må være rett frem med sine intensjoner.

5. Deltakelse

Deltakelse er avgjørende for merkevarer og markedsførere som ønsker å forbedre forbrukerreisen og forlenge en produktlivssyklus. Ved å samarbeide med kunder, kan organisasjoner utnytte innsikten for å drive utvikling og forretningsvekst. Dagens markedsføringsbedrifter må integrere forbrukerdeltakelse som en del av merkevarets overordnede strategi.

6. Talent

Talent utnyttes best gjennom en kollektiv arbeidsstokk bestående av forskjellige individer. Vellykkede virksomheter anerkjenner alle ansatte i deres økosystem, og utnytter individuelle talenter. Bedriftsledere må se etter muligheter for å bruke dette talentet, da disse ferdighetene kan føre til kundeopplevelse og få ansatte til å føle seg verdsatt.

7. Smidighet

Et smidig selskap beveger seg nærmere kundene ved å bruke adaptiv tenking og tverrfunksjonelle team, noe som øker selskapets fleksibilitet, hastighet og kvalitet. Agility ledes ofte av ny teknologi, men denne teknologien skal brukes til å kontinuerlig utvikle menneskelig erfaring med sanntidsinnsikt. Selskaper kan utnytte agile kunstig intelligens (AI) -systemer, for eksempel for å engasjere seg i kundebasen og lære om forbrukerne.

Hvis du vil ha mer informasjon, kan du se hvordan du kan øke ansattes oppbevaring gjennom menneskelig forbindelse på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

 • DevOps: Et jukseark (TechRepublic)
 • Microsoft HoloLens 2: En innsidehåndbok (TechRepublic nedlasting)
 • Hvordan smart tech transformerer transportbransjen (TechRepublic Premium)
 • Teknologi som forandret oss: 1970-tallet, fra Pong til Apollo (ZDNet)
 • Disse smarte pluggene er hemmeligheten bak et sømløst smarthus (CNET)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Tom Merritts Topp 5-serie (TechRepublic på Flipboard)
gpointstudio, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com