Hvordan starte en cryptocurrency-karriere

Topp 5 ting å vite om Vekten cryptocurrency Facebook har kunngjort planer om å starte et cryptocurrency for online betalinger. Tom Merritt lister opp fem ting du bør vite om Vekten.

Mer om innovasjon

 • IBM kunngjør gjennomslag av batteriteknologi
 • Augmented reality for business: Cheat sheet
 • Bilder: Verdens 25 raskeste superdatamaskiner
 • Inside the Raspberry Pi: Historien om $ 35-datamaskinen som forandret verden

Cryptocurrency blomstrer, ifølge data utgitt torsdag fra Seen av faktisk. Dataene avdekker de mest etterspurte rollene relatert til cryptocurrency, ferdighetene som ofte er oppført i stillinger på cryptocurrency, og selskaper som ansetter de mest cryptocurrency-relaterte stillinger.

Cryptocurrency er en type digital valuta som bruker kryptografi for å validere seg selv og beskytte økonomiske transaksjoner. Den mest kjente cryptocurrency på markedet er Bitcoin, den opprinnelige desentraliserte cryptocurrency, ifølge TechRepublic's Bitcoin: Et jukseark for fagfolk.

Hvordan blockchain vil forstyrre virksomheten (ZDNet / TechRepublic spesialfunksjon) | Last ned gratis PDF-versjon (TechRepublic)

Cryptocurrency markedet har eksplodert de siste årene og vil fortsette å vokse, en Transparency Market Research rapport funnet. Denne veksten gjenspeiles i økt etterspørsel fra fagfolk i cryptocurrency, faktisk funnet, ettersom eksperter er nødvendige for å navigere i det utviklende cryptocurrency-landskapet.

Etter å ha analysert den prosentvise endringen i andelen av stillingsannonser og andelen av jobbsøk per million for roller relatert til bitcoin, cryptocurrency og blockchain, avslørte faktisk at mellom september 2015 og september 2019 økte andelen jobber per million roller med 1 457% .

I løpet av det siste året, fra september 2018 til september 2019, økte andelen av stillinger på cryptocurrency per million med 26%.

Denne veksten er ikke overraskende. Kryptokursvalutaenes appell er at det "ikke trenger å bli utstedt av banker, og valutakurser ikke trenger å kontrolleres av en sentralbank. Et selskap kan opprette egne kontrakter. Så lenge motparter vil gå med på å opprettholde kontrakten, kan et helt system av transaksjoner settes i gang uten å måtte styres av prosessene til normale monetære og bankmyndigheter, "rapporterte ZDNets Tiernan Ray i Cryptocurrency 101: Hva enhver virksomhet trenger å vite.

Bestemte faktisk de fem mest etterspurte rollene knyttet til cryptocurrency i 2019.

De fleste etterspurt cryptocurrency jobber

1. Programvareingeniør

Generelle programvareingeniører er ansvarlige for å utvikle, lansere, bygge og vedlikeholde programvareprodukter og systemer. Disse systemene inkluderer forretningsapplikasjoner, operativsystemer, nettverkssystemer, tilkoblet maskinvare og mobil- og webapplikasjoner, ifølge TechRepublic's How to word a software engineer: A cheat sheet.

En av de mest populære jobbene med programvareingeniør er en blockchain-ingeniør, som har vokst med 517% år over år. Etter hvert som flere bedrifter tar i bruk blockchain og håndterer cryptocururrency, vil disse rollene fortsette å være etterspurt, fant en ansatt rapport.

2. Senior programvareingeniør

En senior programvareingeniør har alle ferdighetene til en vanlig programvareingeniør, men hovedforskjellen er at en senior programvareingeniør vanligvis leder andre teammedlemmer og leder hovedprosjekter, ifølge et PayScale-innlegg. Bedrifter som ønsker å dykke inn i cryptocurrency vil mest sannsynlig henvende seg til senior programvareingeniører for å lede sine blockchain engineering-tiltak.

3. Programvarearkitekt

En programvarearkitekt er en programvareutvikler på høyt nivå som hjelper deg med å velge den beste arkitekturen for forskjellige forretningssystemer. I tillegg hjelper arkitekten med å utføre løsninger sammen med programvareingeniører, i henhold til Faktis Software Architect Career Guide, som sørger for blockchain-initiativ hvis organisasjonen går i den retningen.

4. Utvikler for full stack

En full stack-utvikler er ansvarlig for å bygge backend- og frontend-komponenter i forretningsinteraksjonsprosjekter, og krever koordinering med ingeniør- og designteam. En vanlig oppgave for full stack-utviklere inkluderer nettstedutvikling for en organisasjon, men for organisasjoner som bruker cryptocurrency, blir ofte full stack-utviklere bedt om å hjelpe med cryptocurrency og blockchain-integrasjon, ifølge TechRepublic Premium's Hiring Kit: Full Stack Developer.

5. Front-end utvikler

En front-end-utvikler er en spesialisert webutvikler som fokuserer på brukeropplevelsesdelen av nettopplevelsen, og som har sterke designmuligheter som smiler visuelt tiltalende elementer på et nettsted, i følge TechRepublic Premium's Jobbeskrivelse: Front-end-utvikler. For selskaper som er fokusert på blockchain og cryptocurrency, kan front-end utviklere hjelpe til med å gi et nettsted mot dette fokuset.

Konkurransedyktige ferdigheter

For å bli en mer konkurransedyktig søker innen cryptocurrency-feltet, anbefalte faktisk kandidater seg kjent med grunnleggende kryptografi, P2P-nettverk og programmeringsspråk inkludert C ++, Java, Python eller JavaScript.

C ++, Java, Python og JavaScript er alle ansett for å være de mest populære programmeringsspråkene i bedriften, viser en RedMonk-rapport. Ingeniører rangerer imidlertid Python høyere enn resten, hovedsakelig på grunn av brukervennligheten i det raskt voksende maskinlæringsfeltet, ifølge en IEEE Spectrum-rapport.

Utviklere som jobber med cloud-native applikasjoner, velger vanligvis Java og JavaScript, ettersom de best støtter cloud-native funksjonalitet, viser en Cloud Foundry Foundation-rapport. C ++ økte i popularitet det siste året på grunn av kompilatorstøtte for den nyeste versjonen, som gjør språket tryggere og mer uttrykksfull, ifølge en TIOBE-rapport.

For ressurser som kan hjelpe deg med å pusse opp kunnskapen om programmeringsspråk, sjekk ut TechRepublic's Hvordan få en utviklerjobb: De beste programmeringsspråkene å lære i 2019.

Bedrifter som ansetter cryptocurrency proff

Etter å ha studert den høyeste andelen stillingsannonser relatert til bitcoin, cryptocurrency og blockchain mellom oktober 2018 og september 2019, identifiserte faktisk de 15 beste selskapene som ansetter flest roller i cryptocurrency.

 1. Deloitte
 2. IBM
 3. Accenture
 4. Cisco
 5. Collins Aerospace
 6. Ernst & Young
 7. Coinbase
 8. Rydde
 9. Ripple
 10. Verizon
 11. Sirkel
 12. Kraken
 13. ConsenSys
 14. JP Morgan Chase
 15. Signaturbank

De oppførte selskapene spredte seg over bransjer for å inkludere IT-konsulentselskaper, kryptoselskaper, banker og ikke-finansielle selskaper, noe som indikerer den utbredte bruken av cryptocurrency i bedriften, fant faktisk.

For mer, sjekk ut Cryptocurrency-markedet for å eksplodere på grunn av raske transaksjonshastigheter, foretaksinvesteringer på TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

Se også

 • Hvordan bli programvareingeniør: Et jukseark (TechRepublic)
 • 10 gratis alternativer til Microsoft Word og Excel (TechRepublic nedlasting)
 • Velge din exit 7-strategi for Windows 7: Fire alternativer (TechRepublic Premium)
 • Microsoft Office 365 for virksomheten: Alt du trenger å vite (ZDNet)
 • De 10 viktigste iPhone-appene gjennom tidene (Download.com)
 • Det krever arbeid å holde dataene dine private online. Disse appene kan hjelpe (CNET)
 • Må-lese dekning: Programmeringsspråk og karriereressurser for utviklere (TechRepublic på Flipboard)
NicoElNino, Getty Images / iStockphoto

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com