Hvordan implementere VMware Pulse IoT Center: 3 casestudier

Internet of Things (IoT) og hvorfor det betyr noe IoT-tilkoblede enheter inkluderer alt fra smarttelefoner og husholdningsapparater til flymotorer og smarte verktøy på en fabrikk. Finn ut hvorfor tingenes internett betyr noe og hvor det skal fremover.

Å hoppe inn på tingenes internett (IoT) er ikke så lett. Utover å bare koble visse enheter med sensorer og bringe dem online, er det oppgaven å administrere og overvåke disse enhetene.

For VMware-kunder er en av de facto-løsningene for å håndtere disse oppgavene VMware Pulse IoT Center. På VMworld-konferansen i Las Vegas i 2018 var VMware-ansatte og kunder vertskap for en paneldiskusjon om hvordan firmaer utnytter Pulse IoT-senteret for å drive virkelig forretningsverdi.

Moderert av Mimi Spier, visepresident for VMwares IoT-virksomhet, undersøkte panelet konseptet med å flytte fra datasentre til datasentre som verdiforslag for edge computing.

Slik bruker tre forskjellige kunder, i tre forskjellige bransjer, VMware Pulse IoT Center for å administrere sine IoT-distribusjoner.

1. CSX

Asher Lohman, senior teknisk direktør i CSX, forklarte at transportfirmaet har holdt på med en form for IoT i lang tid. Imidlertid, mens teknologien utviklet seg, sa Lohman at selskapet trengte en måte å ta inn data fra en rekke sensorer og gateways, slik at de kunne utnytte dem mer effektivt over stabelen.

CSX har 21 000 mil med spor og hundrevis av fasiliteter. Det er omtrent 7 + TB data per tog, men selve anleggene har luftkompressorer og annet maskineri som må inspiseres og oppdateres. Lohman sa at prosessen pleide å være veldig manuell, men de har brukt Pulse IoT Center for å overvåke disse maskinene, skyve ut tilpassede agenter til de relevante portene og skyve oppdateringer over luften.

Som en lærende takeaway sa Lohman at det hele handler om dataene. Bedrifter må tenke gjennom hvilke data de vil velge å innta og hvordan de vil ta dem inn. Lohman sa at CSX brukte SDK for å håndtere en del av innspillene sine, og det har gjort en stor forskjell.

2. GE Global Research

GE Global Research tilbyr alle de forskjellige GE-virksomhetene - fra flymotorer til helsetjenester. Brent Brunell, direktør for kantkontroller og additiv produksjon ved GE Global Research, sa at firmaet tar for seg IoT-datapunkter som kommer fra alle sektorer, og at det trengs en måte å bedre utnytte disse dataene.

Et av verktøyene de bygde var Trip Optimizer, som optimaliserer for drivstoffstrøm. Brunell sa at verktøyet har ført til 8-10% drivstoffbesparelse når det ble implementert.

Selskapet arbeider også med data rundt damp- og gassturbiner, og ved å forstå data rundt disse turbinene kunne selskapet generere 1-2 millioner dollar i ekstra fortjeneste og holde vedlikeholdskostnadene de samme, sa Brunell.

3. VMware

VMware i seg selv er også en kunde av Pulse IoT Center. Rick Cuevas, toppsjef for REW hos VMware, forklarte at kjernebruken saken med Pulse er for energieffektivitet.

Firmaet begynte å måle og separere energilaster for et par år siden, og deretter begynte de å kontrollere hele bygninger for å se på energidataene deres, sa Cuevas. Disse dataene kommer fra beleggssensorer, tilkoblede lyspaneler og mer.

I følge Cuevas bringer Pulse all data til en plattform slik at VMware bedre kan forstå hvordan visse oppførsler påvirker andre ved å bryte ned datasilo. Det lar dem også maksimere energieffektivitet og spare penger i prosessen.

I fremtiden, sa Cuevas, planlegger VMware å bruke puls og sensorer for å bedre koble til, overvåke og administrere datasentrene sine. Selskapet planlegger også å bygge et smart nett for Palo Alto campus som kan være i stand til å drive hele campus på en intelligent måte.

Nyhetsbrev om innovasjon

Vær kjent med smarte byer, AI, Internet of Things, VR, AR, robotikk, droner, autonom kjøring og mer av de kuleste teknologiske nyvinningene. Leveres onsdager og fredager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com