Hvordan implementere dataene mindre iPad

Sikkerhet for bedriftseide iPads er et hett tema akkurat nå for mange organisasjoner. Det kan trekke ild fra alle kanter, spesielt hvis det er et nytt mobilitetsinitiativ og sikkerhet er en bekymring. Yaacov Cohen, medgründer og administrerende direktør i Harmon.ie, vendte meg mot konseptet med dataene mindre iPad for bedriftens iPad-sikkerhet. Det er en sikker - om enn drakonisk - metode for å låse bedriftens iPad-er. Med denne tilnærmingen ligger faktisk ingen data eller bedriftsinformasjon på iPad.

Her er noen tips om hvordan du kan implementere en data uten iPad for organisasjonen din:

Gjennomføre opplæring og angi brukspolitikk på forhånd: Innføringen av bedriftens iPad kommer til å tiltrekke seg en viss intern innsum, uten tvil, så sikkerhetstrening og policyer er et must, spesielt hvis du bestemmer deg for den data-mindre iPad-tilnærmingen. Opplæringen skal dekke sikkerhet, tilgang og endring av bedriftsdata fra enheten, pluss et tegn på at brukeren godtar sikkerhetspolicyene. Gjennomgå dokumenter for mobilitet: Mobilitetsinitiativer kan vekke nye bekymringer om dokumenttilgang og styring. Hvis du bruker dataene mindre iPad-tilnærmingen, begrenses dokumenttilgang og redigering til et SharePoint-nettsted eller skyen. For de fleste organisasjoner, for å komme til dette punktet, krever en grundig revisjon av alle dokumentene mobilbrukere kan trenge å få tilgang til, slik at den nyeste versjonen er tilgjengelig på SharePoint-teamets nettsteder eller skylagring. Dagene med ansattes personlige dokument stash på lokale harddisker, enheter eller til og med personlig skylagring må ta slutt for at denne tilnærmingen skal fungere. Revisjoner din nåværende mobil til SharePoint-tilgang til nettstedet: Med SharePoint-klientapper for iPad, for eksempel harmon.ie: SharePoint Mobile Client og de andre jeg dekket i "Topp iPad-apper for tilgang til SharePoint, " er det en rekke sikre iPad-til -SharePoint-tilgangsalternativer. Se etter en SharePoint-klient-app som lar deg holde dataene i skyen, ikke den lokale enheten. Gå gjennom SharePoint-nettstedets sikkerhet: Hvis du går dataen mindre iPad-ruten for sikkerhet, anbefaler Cohen at du åpner SharePoint-nettstedet ditt for omverdenen ved hjelp av HTTPS eller skjemabasert godkjenning. Bruk Office Web-apper ikke iPad Office-apper: Det er noen veldig dyktige iOS Office-apper som QuickOffice pro HD, iWork og Documents To Go Premium, men å ta dataen mindre iPad-ruten betyr å ty til Office Web Apps for dine mobile brukere for å få tilgang til dokumenter. Office Web Apps leveres med Microsoft SharePoint 2010 og 2013, så selv om organisasjonen din ikke bruker den for øyeblikket, er alternativet i huset og tilgjengelig for dine data mindre iPad-krefter. Det er noen ulemper med å bruke Office Web Apps på en iPad, spesielt med ytelse og brukeropplevelse. Det er tross alt en nedskåret versjon av desktop Office-pakken. Figur A viser hvordan Word 2013 Web App vises på en iPad. Figur A

Forhåndsvisning av Word 2013 Web App sett på en iPad.
Bruk sikkerhetsfunksjoner på bedriftsnivå på iPad : Hvis det bare å holde dokumenter utenfor bedriftens iPad-er ikke er nok til å dempe sikkerhetsskrekkene, er det på tide å se på andre tiltak for å låse iPad-tilgang til bedrifter. Dette tar det første konseptet med dataene minus iPad opp et hakk. Mobile Device Management (MDM) -løsninger som Zenprise MobileManager, AirWatch Mobile Device Management og Boxtone lar deg angi retningslinjer og andre tiltak for å låse bedriftens iPad-er. Du kan også bruke Guidet tilgang-funksjonen i den kommende iOS 6 for å låse iPad og andre iOS-enheter.

Data mindre iPads uten SharePoint

Mens SharePoint er en vanlig plattform for bedriftsdokumenthåndtering og samarbeid, er det ikke alle som bor i en SharePoint-verden. Du kan ta dataene mindre iPad-prinsippene videre, selv om du ikke er en SharePoint-butikk. Faktisk er Office Web Apps-alternativet i forrige seksjon også tilgjengelig hvis du får tilgang til Microsoft SkyDrive gjennom iPad-nettleseren.

Google-mobilklienten kan være et alternativ hvis organisasjonen din bruker Google Apps for Business. Google Docs-tilgang er tilgjengelig under Applications. Det er en nedskalert versjon av hele Google Docs-opplevelsen, men når du skrev dette innlegget, var ytelsen bemerkelsesverdig bedre enn Office 2013 Web Apps når jeg kjørte på Wi-Fi på min iPad.

Et annet interessant alternativ for å holde dokumentene i skyen er CloudOn, et mobilt arbeidsområde som sportser hele Microsoft Office-pakken. Den støtter tilgang til dokumentene som ligger i boks-, dropbox- eller Google Drive-kontoene dine. Figur B viser Microsoft Word 2010 som er åpent i det virtuelle CloudOn-arbeidsområdet: Figur B

CloudOn inkluderer en fullversjon av Microsoft Office i et virtuelt arbeidsområde.

Mens data mindre iPad kanskje ikke gir med Bring Your Own Device (BYOD) iPads, kan du holde bedriftsdata fra disse iPadene ved å bruke et abonnementsbasert Desktop as a Service (DaaS) -løsning, for eksempel en Citrix- eller Desktone-klient-app, koble til med en skyleverandør som holder et virtuelt skrivebord med Microsoft Office. Et slikt virtuelt skrivebord kan da koble seg til bedriftsnettverket for å få tilgang til dokumenter uten at et dokument noensinne trenger å ligge lokalt på iPad. DaaS er også et alternativ for tilgang til interne SharePoint-nettsteder.

Lås den med dataene mindre iPad

Dataene mindre iPad er bare en av de bedrifts iPad sikkerhetsmetodene der ute. Selv om det luftes mer på den drakoniske siden, selv som en pilot-test, kan sikkerhetstiltakene den utpeker, bidra til å fremheve hva som må gjøres for å sikre tilgang til bedriftsdokumenter fra en iPad.

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com