Hvordan identifisere en høytytende teknisk jobbkandidat: 5 egenskaper

Hvordan definere mål for digital transformasjon for din bedrift Hvert selskap har unike teknologiutfordringer. Deloitte Consulting CTO Bill Briggs forklarer hvordan du kan sette og oppnå mål som er riktig for ditt selskap, team og produkt.

Hvert selskap ønsker å gjøre det bra; men det tar visse typer mennesker å prestere på et gjennomgående høyt nivå. Ekstremt suksessrike medarbeidere - eller høyt utøvere - kan defineres som de som går den ekstra milen og alltid utmerker seg i arbeidet sitt, ifølge Gartner.

Hvis bedrifter ønsker ansatte med høy ytelse, må de fremme et miljø der individene kan blomstre. "Uansett hvilken virksomhet du er i, hvis du ønsker å forbedre et team, er det avgjørende at ansatte er engasjert, " sa Cameron Smith, senior global director hos Genesys. "Gallups rapport fra State of the American Workplace i 2017 fant: 'Forretnings- eller arbeidsenheter som scorer i toppkvartilen i organisasjonen i ansattes engasjement har nesten doblet oddsen for suksess sammenlignet med dem i den nederste kvartilen.'"

For å forbedre et team fundamentalt, må veiledere og bedriftsledere ta steget opp. Ansatte kan ikke være engasjert i et selskap som ikke er verdt å engasjere seg i. "I stedet er det mer en toveis gate, med selskaper som spiller en stor rolle i å fremme talent, " sa Smith. "Kompetansen til en ansattes veileder, og sørger for at passende arbeidsmengde blir tildelt, og selskapskultur spiller alle en rolle i å holde de ansatte til å prestere på et høyt nivå."

Arbeidsgivere må også sørge for at de ansetter de riktige personene. Mens en kandidat kan sjekke boksene for en stilling ferdighetsmessig, kan det hende at de ikke har den personlighet eller arbeidsmoral som er nødvendig for å bli en høyt utøver. Men det er aldri for sent å fremme en høytytende stab; selskaper trenger å vurdere kvalitetene de ønsker, og ansette deretter.

Her er de beste egenskapene du må se etter når du oppretter en høytytende teknisk stab.

1. Selvmotivert

Personer med høy ytelse har ikke problemer med å holde seg motiverte. "De er selvoppstartere som jobber effektivt og raskt med liten motivasjon utenfra. De setter seg egne mål for å oppfylle kravene til lederne sine og jobber flittig for å overskride dem, " sier Stuart Ridge, markedsdirektør i VitaMedica.

Motivasjon kan trylle fra mange steder, enten det er tillit, ambisjon eller stress. Uavhengig av kilden, må selskaper lete etter en kandidat som har et sterkt drivkraft og nådeløs besluttsomhet. Latskap får ikke resultater.

2. Tilpasningsevne

I den stadig skiftende teknologiske verdenen er tilpasningsevne en nødvendighet. En arbeidstaker med høy ytelse må være i stand til å tenke på beina, revurdere situasjoner og være villig til å håndtere det som blir kastet deres vei. "Ettersom alt skifter raskt, må tekniske talent være i stand til å tilpasse seg lett til nye forretningskrav og teknologiske fremskritt, og deretter akselerere raskt mot nye muligheter og løsninger, " sier Mark Leary, etterretningsanalytiker i Cisco Services.

En del av tilpasningen er også å ta opp slakken når det er nødvendig. Noen ganger blir ansatte bedt om å fullføre oppgaver som ikke nødvendigvis er deres, men som vil hjelpe selskapet på lang sikt. "Hvert team treffer av og til et hump i veien og må tilpasse banen eller svinge helt. Ansatte med høyt ytelse har ingen problemer med å takle ekstraarbeidet for å holde teamet flytende, " sa Ridge.

3. Ambisjon

Høytytende ønsker å jobbe i et høytytende selskap. Bedrifter som når det suksessnivået er også integrert ambisiøse, og ønsker å overgå forventningene og levere resultater, så det nytter ikke å ansette noen som ikke har mål.

"De høyeste utøverne jeg har jobbet med har alle en betydelig ambisjon i karrieren, " sa virksomhetskonsulent Dave Labowitz. "Siden de søker å løfte rollene sine, har de en tendens til å jobbe hardere, lære raskere og gå ut av deres måte å bidra med verdi på alle måter de kan. Når vi jobber sammen for å skape en delt visjon om deres fremtid, begynner de å se nye muligheter som da blir motivasjoner. "

4. Systemkompetanse

For å kunne oppnå høy ytelse, må selskaper ansette personer som er dyktige på en rekke områder. "I dagens bransjer eksisterer ikke teknologisystemer i siloer. Ansatte med høyt ytelse kan koble sammen alt, koble sammen systemer og tjenester, og er generelle eksperter på systemintegrasjon, " sa Leary.

Det er flott å ha en person som er ekspert på noe, men hva om den personen ikke er tilgjengelig? Et høyt fungerende selskap kan ikke stole på at en enkelt person skal være ekspert på et enkelt område. "Disse ansatte er også kompetente på mange områder av arbeidet sitt, slik at de kan brukes på mange forskjellige måter, " sa Ridge.

5. Grit

Når du leter etter ansatte på høyt nivå, bør organisasjoner se etter noen som virker litt annerledes. "Mange medarbeidere med høy ytelse er bare litt annerledes enn kollegene fordi de ikke er redde for å få frem nye ideer eller utfordre status quo, " sa Ridge. "De tilfører litt smak til resten av teamet."

Denne smaken kan også oversettes til korn, eller viljen til å jobbe hardt og ta risiko. En risikotaker tenker utenfor boksen, utvikler nye ideer for å løse problemer og danne løsninger. "Jo mer krenkelse et teammedlem har, jo mer vil de rebound og lære av hver skuffelse. Hvis du vil styrke kornet i teamene dine, er det beste å gjøre det trygt for dem å mislykkes, " sa Labowitz.

Executive Briefing Nyhetsbrev

Oppdag hemmelighetene for suksess med IT-ledelse med disse tipsene om prosjektledelse, budsjetter og håndtering av daglige utfordringer. Leveres tirsdager og torsdager

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com