Hvordan ansette flere kvinnelige utviklere: 5 tips

Hvordan Gen Z vil omforme arbeidsstyrken: 80% ønsker å jobbe med nyskapende teknologi Når Gen Z går inn i arbeidsstyrken, vil fem forskjellige generasjoner jobbe sammen. Slik ser du ut for en arbeidsgruppe på flere generasjoner.

Når Generation Z oversvømmer arbeidsstyrken, må organisasjoner forberede seg på å tiltrekke seg og beholde det unge talentet, spesielt for utviklerroller som etterspørres. Gen Z-kvinner er like lukrative som alltid, spesielt med tanke på teknologi: Nesten en av tre Gen Z-kvinner lærte å kode før de var 16 år gamle, ifølge en HackerRank-rapport utgitt på tirsdag.

Bare 18% av kvinnene i tidligere generasjoner visste hvordan de skulle kode i en så tidlig alder, viser rapporten, og indikerer at kvinner i teknologien prioriterer opplæring. Rapporten kartla mer enn 12 000 kvinnelige utviklere fra over 100 land for å finne ut hva kvinner leter etter i et teknologiselskap.

"Gen Z, spesielt Gen Z-kvinner, vil transformere teknologibransjen og bringe inn nye ideer, ferdigheter og perspektiver. Framtiden vår er i gode hender, " sa Maria Chung, visepresident for folk i HackerRank, i en pressemelding. "Disse talentfulle utviklerne vil bygge de viktigste produktene og tjenestene våre i flere tiår fremover. For å komme dit, må virksomheter forstå hva som motiverer dem og hva de søker i jobber, og tilpasse rekrutteringsprosessen deretter."

Rapporten fant at kvinner fra Gen Z ser mest etter tekniske jobber og arbeidsgivere som verdsetter faglig vekst og læring (73%), arbeidslivsbalanse (62%), interessante problemer å løse (42%) og bedriftskultur og verdier (37) %). De største avskrekkingsmidlene for dem inkluderer imidlertid manglende klarhet i deres rolle (70%), når forventningene ikke er skissert (47%), langsom oppfølging (42%) og en feiljustering av verdier (42%).

Både menn og kvinner har lignende ferdigheter i kodespråk, men det er noen sentrale forskjeller, fant rapporten. Flere Gen Z-kvinner læres i Java (72%) enn Gen Z-menn (66%), og flere Gen Z-menn (63%) er komfortable med Python enn Gen Z-kvinner (59%). Men resultatene indikerer et oppsving i programmeringskompetanse på tvers av kjønn.

Rapporten identifiserte følgende fem trinn selskaper må ta hvis de ønsker å ansette flere kvinnelige utviklere:

  1. Erkjenner at Gen Z-kvinner er digitale innfødte
  2. Fokuser på ditt teknologiske talentmerke
  3. La kandidatene vite hva du kan forvente under intervjuet
  4. Snakk om hvilke problemer nyansatte vil løse
  5. Husk at ikke alle kandidater vil jobbe i Silicon Valley

Hvis du er interessert i å forbedre programmeringsspråket, kan du sjekke denne artikkelen fra TechRepublic.

Tekniske nyheter du kan bruke nyhetsbrev

Vi leverer de nyeste teknologiske nyhetshistoriene om selskapene, menneskene og produktene som revolusjonerer planeten. Leveres daglig

Registrer deg i dag

© Copyright 2021 | pepebotifarra.com